Widok

Laboratorium czynne w weekeny - PILNIE

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny liczę na Waszą pomoc, muszę pilnie wykonać badania laboratoryjne z krwi w sobotę i w niedzielę.
Gdzie w Trójmieście znajdę taką placówkę???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w sobotę otwarty jest BRUSS Gdynia
Prawie każde labolatorium przyszpitalne jest czynne w sobotę i niedzielę 24h,napewno w szpitalu miejskim w Gdyni i redłowie.
Myślałam, ze laboratoria przyszpitalne są czynne całodobowo tylko dla szpitala, a dla "ludzi z ulicy" mają jakies wyznaczone godziny...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
najlepiej zadzwoń i sprawdź :]
tu telefonu do szpitala na Zaspie :]
Centrum Diagnostyki Laboratoryjnej:

(58) 768 43 55 Laboratorium
(58) 768 46 38 Mikrobiologia
(58) 768 46 12 Serologia
http://www.szpital.gda.pl/kontakt.php
Nie .Odpłatnie wykonują badania napewno również dla ludzi z ulicy , nie wiem jak jest z badaniami na NFZ.
W sobote czynne jest laboratorium w Swissmedzie. W każdą sobotę czynny jest punkt pobrań na Jaśkowej Dolinie a co 2 tyg w Gdyni na Armii Krajowej (jutro jest nieczynny). W niedziele nie ma raczej czynnych punktów pobrań.
odpłatnie można wykonać w szpitalach dla dorosłych w godzinach wyznaczonych,a dla małych dzieci o każdej porze dnia i nocy tydzień temu dzwoniłam sie zapytać i taką odpowiedz otrzymałam.Nie wiem jakie to godziny wyznaczone mi mi chodziło o badanie dla niemowlęcia
w gdyni redłowie szpital na huzarskiej jest laboratorium czynne 7 dni w tygodniu nawet w swięta wszystkie, dla ludzi prywatnie chcących się zbadać w godzinach od 7-20
sprawdzone kilka dni temu
polecam badania szybko , super babeczki pobierające krew, maja wprawę ,nie to co w brusie- masakra , badania nie są najdroższe

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wybór auta :) (83 odpowiedzi)

Jeśli macie któreś z niżej wymienionych aut - proszę o opinię :) wszystkie auta diesel,...

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (38 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (8 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

do góry