Widok

Laboratorium czynne w weekeny - PILNIE

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny liczę na Waszą pomoc, muszę pilnie wykonać badania laboratoryjne z krwi w sobotę i w niedzielę.
Gdzie w Trójmieście znajdę taką placówkę???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w sobotę otwarty jest BRUSS Gdynia
Prawie każde labolatorium przyszpitalne jest czynne w sobotę i niedzielę 24h,napewno w szpitalu miejskim w Gdyni i redłowie.
Myślałam, ze laboratoria przyszpitalne są czynne całodobowo tylko dla szpitala, a dla "ludzi z ulicy" mają jakies wyznaczone godziny...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
najlepiej zadzwoń i sprawdź :]
tu telefonu do szpitala na Zaspie :]
Centrum Diagnostyki Laboratoryjnej:

(58) 768 43 55 Laboratorium
(58) 768 46 38 Mikrobiologia
(58) 768 46 12 Serologia
http://www.szpital.gda.pl/kontakt.php
Nie .Odpłatnie wykonują badania napewno również dla ludzi z ulicy , nie wiem jak jest z badaniami na NFZ.
W sobote czynne jest laboratorium w Swissmedzie. W każdą sobotę czynny jest punkt pobrań na Jaśkowej Dolinie a co 2 tyg w Gdyni na Armii Krajowej (jutro jest nieczynny). W niedziele nie ma raczej czynnych punktów pobrań.
odpłatnie można wykonać w szpitalach dla dorosłych w godzinach wyznaczonych,a dla małych dzieci o każdej porze dnia i nocy tydzień temu dzwoniłam sie zapytać i taką odpowiedz otrzymałam.Nie wiem jakie to godziny wyznaczone mi mi chodziło o badanie dla niemowlęcia
w gdyni redłowie szpital na huzarskiej jest laboratorium czynne 7 dni w tygodniu nawet w swięta wszystkie, dla ludzi prywatnie chcących się zbadać w godzinach od 7-20
sprawdzone kilka dni temu
polecam badania szybko , super babeczki pobierające krew, maja wprawę ,nie to co w brusie- masakra , badania nie są najdroższe

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (15 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

Zatrudnij profesjonalnego hakera! (5 odpowiedzi)

Moje doświadczenie to programowanie, uruchamianie exploitów, konfigurowanie ataków DDOS i lubię...

Wakacje z dziećmi (120 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry