Widok
To chyba zależy też o wilgotności i otłuszczenia płytki ale wg mnie Inglot jest do bani.
Kiedyś lubiłam Avonowskie ale jak one teraz to nie wiem.
Natomiast na 100% polecam Sally Hansen.
Kiedyś lubiłam Avonowskie ale jak one teraz to nie wiem.
Natomiast na 100% polecam Sally Hansen.
ja używałam kiedyś Inglota, ale wg za mnie za duża buteleczka. Teraz mam Miss Sporty, fajny czerwony kolor, paznokcie pomalowane tydzień temu i jak na razie wszystko ok, a nie oszczedzam paznokci. ale może to też inaczej jest, bo mam krótkie akryle i na takich paznokciach lakier dłużej się utrzymuje.
Inglot - świetna kolorystyka. najdłuzej się utrzymuja lakiery z mini parłą. kupuję (niestety) często. lubię, polecam, mimo że uważam, że poninien byćo 5-7 zł tańszy. albo mniejszy i tańszy.
Sephora - mam jeden, też rewelacja. długo się trzyma.
Vibo - miałam dwa. calkiem ok.
Sally Hansen - wg mnie szybko schną. a odżywka szybko schdzi.
polecam jednak, na dlugą trwałośc lakieru - malowanie na lakier - utwardzaczem, tzn ...konkretnie używam bezbarwnego lakieru firmy Inglot, numer 12. i o ile nie trę ziemniakow, nie grzebię w piasku itd, to lakier w jakości "pokaż ludziom" utrzymuje sie 5 dni, a jak drobinami perel to nawet 7.
Sephora - mam jeden, też rewelacja. długo się trzyma.
Vibo - miałam dwa. calkiem ok.
Sally Hansen - wg mnie szybko schną. a odżywka szybko schdzi.
polecam jednak, na dlugą trwałośc lakieru - malowanie na lakier - utwardzaczem, tzn ...konkretnie używam bezbarwnego lakieru firmy Inglot, numer 12. i o ile nie trę ziemniakow, nie grzebię w piasku itd, to lakier w jakości "pokaż ludziom" utrzymuje sie 5 dni, a jak drobinami perel to nawet 7.
da rade spokojnie :) na notino są https://www.notino.pl/search.asp?exps=lakier%20do%20paznokci%20Opti wiele rodzajow i kolorow