Widok

Laktator elektryczny na dwie piersi Lansinoh Affinity - proszę o opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Może ktoś używał tego laktatora? Ja obecnie używam ręcznego Avent, ale ponieważ karmię odciągniętym mlekiem, chciałabym coś lepszego. Ceny laktatorów Medeli na dwie piersi są powalające a tu cena przystępna. Jako alternatywę biorę jeszcze pod uwagę Medela Swing, ale tylko jedna pierś, zastanawiam się który będzie bardziej wydajny.
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hey Zdecydowanie Lansinoh ja jeszcze w ciąży kupiłam używana medele swinga w cenie nowego lansinoha !! Do tego po 2 miesiacach używania swinga zaczal mi nawalać . Kupiłam wtedy lansinoha na dwie piersi ( bo karmie tylko i wyłacznie ściąganym pokarmem ) oczywiscie nowego i jest świetny ściągam cały pokram w pół godziny i mam z głowyu a swingiem wychodziła mi ok. godzina więc troche zaoszczędzone czasu ! Polecam z czystym sumieniem Lansinoha :)
Dzięki za opinie, chyba się zdecyduję. Może jeszcze ktoś ma jakieś doświadczenia?
image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Nie mam ochoty na seks (21 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...

Gdzie mozna poogladać filmy online?? (46 odpowiedzi)

Znacie jakąś darmową stronke z fajnymi filmami online?

Cosinius - ktoś tam się uczy? (6 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...

do góry