Widok

Łapanie się za uszka...

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Już sama nie wiem co o tym myśleć... mój mały od jakiegoś czasu łapie się za uszka, w szczególności prawe, albo za główkę (to rzadziej). Nie płacze przy tym, ani jak ja go dotykam, to nie reaguje jakby cokolwiek sprawiało mu ból. Laryngologicznie był sprawdzany i nie ma zapalenie ucha ani zatkanych uszek. W przyszłym tygodniu idziemy do pediatry... czy to może być od zębów? Nie gorączkuje, dobrze śpi z apetytem też ok, cały czas jest wesoły.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
stawiam na zęby:) mój roczniak identycznie robi, właśnie wyrzynają mu się 3 i 4 górne:/
Balbinka dokładnie to samo robi Miśka. Łapie się za główkę albo za uszko/uszka. Wyszła dolna lewa czwórka, a prawa już praktycznie też. Teraz górne 3 i 4 na start:)
Dzięki dziewczyny:)
Moj 10,5 mies. robi tak od kilku miesięcy. Mojego to poprostu uspokaja, jak jest zmeczony to widze ze najczesciej sie łapie za te uszka i za moment spi. To nic złego, nie martw się , ja z moim też byłam u lekarza sprawdzić uszy bo się bałam.
mój na początku tak się łapał jak się "dowiedział", że ma uszka - z ciekawości. A potem tak jak u koleżanek - ZĘBY..
moja Laurka kiedy jest senna lapie sie za uszko
Moj synek tez lapal sie za uszka i robil tak kiedy mu zabki wychodzily. Teraz tez mu sie zdarza kiedy jest juz zmeczony.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry