Widok

Laryngolog dziecięcy

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Szukam dobrego otolaryngologa dla 3 - latka.
Zależy mi na specjaliście, który obejrzy i doradzi, a nie od razu zaleci zabieg usunięcia 3-go migdała.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Prof Stankiewicz swissmed
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dr Jaroslaw Sova -super specjalista i podejscie do dzieci
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja polecam ordynatora z wojewódzkiego. Syn miał termin na migdalki za rok. Poszłam prywatnie po dwoch dniach byliśmy na oddziale
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki, nie wiem kto tam jest teraz ordynatorem, ale zależy mi nie na szybszym terminie zabiegu,ale na rzetelnej ocenie stanu krtani i migdałów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dr zaorski przyjmuje w sanitasie. Poszłam prywatnie po dwoch dniach byliśmy na oddziale

Polecam Dr.mikaszewski.mega podejscie do dzieci I zna sie .

Zdecydowanie prof Stankiewicz swissmed

Dr Sova

Polecam Dr. Sikorę z Gdyni, przyjmuje w NFZ OKO zarówno w ramach NFZ jak i prywatnie. Lekarz ma świetne podejście do dziecka, widać że ma prawdziwe powołanie. Zawsze spokojnie wszystko wytłumaczy. Polecam. Byliśmy już na 4 wizytach i za każdym razem widać duże zaangażowanie.

my robiliśmy z mlodym laryngologa u tretiakowa na aniolkach, bardzo sympatyczny facet i ma odpowiednie podejscie zarowno do dzieci jak i tematu.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry