Widok

Laserowa korekcja wzroku

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Czy któraś z Was poddała się temu zabiegowi?
Możecie polecić jakąś klinikę, lekarza, koszt?
Jak to wygląda w praktyce, badania przed, po..
Mam minus 2 na każdym oku, wada się pogłębia. Do tego zauważyłam, że w muszę zdejmować okulary bo z bliska nie widzę i jest to uciążliwe, a szkła progresywne dużo kosztują.
Macie jakieś doświadczenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Akurat mi Wawa jest po drodze bo zdarza mi się tam pomieszkiwać od czasu do czasu, a z tego co wiem, Optegra ma kilka klinik w kraju chyba m.in. we wrocku i poznaniu
Tak, dokładnie. na pewno mają we wrocku bo znam to miejsce - ojciec robił u nich zabieg. fajna i delikatna obsługa, a zabieg fachowo wykonany bo teraz tato ma lepszy wzrok ode mnie :)
Mam dokładnie taką samą sytuację - w Warszawie jestem przejazdem raz na dłużej, raz krócej. Korzystałem z usług alfa-lek przy nowym świecie. Są bardzo w porządku.

Najlepszym miejscem na poddanie się laserowej korekcji wzroku jest Ośrodek Okulistyki Klinicznej spektrum. polecam! Doskonale wykonują tam takie zabiegi. Dzięki nim widzę teraz perfekcyjnie.

Jest jeszcze opcja refrakcyjnej wymiany soczewki, w momencie gdy nie ma kwalifikacji do laserowej korekcji wzroku. Można poczytać https://eyemed.pl/refrakcyjna-wymiana-soczewki/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry