Widok

Latające koło w wózku Mutsy 4rider

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, mam problem, w moim wózku Mutsy 4rider lewe przednie koło skrętne przy odblokowaniu "lata" na boki, obraca się wokół własnej osi, prawe jedzie normalnie, nie ma takich lotów....Wkurza mnie to, bo nie da się jechać, a wózek już dawno po gwarancji...Czy miałyście podobny problem co to może być, gdzie naprawić bo nie wiem, czy kwestia kupna nowych przednich kół rozwiąże problem...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wiem, skąd jesteś, ale jeśli z Gdyni, podjedz do sklepiku z wózkami na przeciw dworca. jest tam bardzo miły pan, doradzi Ci.
a może w Gdańsku jest ktoś taki?zastanawiałam się też nad zakładem naprawy rowerów, może tam...
Mama i ja na Grunwaldzkiej. Maja tam serwis i czesc drobnych napraw robia na miejscu, a grubsze sprawy wysylaja do serwisu. Mysle, ze powiedza jak i jakim kosztem to sie da naprawic :)
Witam, czy rozwiązałas problem? Ja mam to samo... Jaka jest przyczyna?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry