Widok

Lek, med ALEKSANDER PANOW - proszę o opinie.

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Opinie i oceny Temat dostępny też na forum:
Zajmuje się diagnostyką i leczeniem zespołów bólowych kręgosłupa.

Może któraś/ktoś z Was był u niego na wizycie?
image
image
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja byłam i nie polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 19
Dlaczego?
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Napisałam na priv
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Dzięki :)
image
image
Polecam - byłam ,prawie ruszać się nie mogłam , doktór postawił mnie na nogi ,właściwie w miesiąc .Teraz śpię i chodzę bez bólu .Pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dlaczego nie polecasz ? Jeśli mogę zapytać , bo się wybieram.
A ja polecam..
Dr Panow zajmowal sie moim kregoslupem w 2003 roku, przez ok 2 miesiace.. Bole krzyza byly nie do wytrzymania, a dodakowo zaczelam tracic czucie w prawej nodze.. W szpitalu w Wawie na ortopedii cos tam probowali przez tydzien (nic nie dajace zabiegi), po czym sie poddali i przeniesli mnie na neurochirurgie, gdzie uslyszalam ze jedynym wyjsciem jest operacja. Wtedy uslyszalam o Dr Panowie i mimo ze bylam sceptycznie nastawiona postanowilam sprobowac i wrocialm do Gdanska. Przez 2 miesice Dr doprowadzil mnie do "stanu uzywalnosci", moglam wrocic spokojnie do pracy i normalnego zycia. Jednak, co wazne, stosowalam sie w 100% do jego zalecen. Dzis nadal zyje wg wskazan Dr Panowa, dzieki temu nie mam juz problemow z kregoslupem, w miedzy czasie uodzialam dziecko, a lekarzom ktorzy mowili ze tylko operacja mi pomoze zycze wiecej wiary w inne metody leczenia...
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 4
Dzięki za opinię
image
image
Ja również polecam i to bardzo !
Chodziłam do Dr Panowa na masaże lecznicze przez ok. 2 miesiące .
Miałam dolegliwości w lędźwiowym odcinku kręgosłupa, rwa kulszowa ,prawą nogę dosłownie ciągałam za sobą ,
po przebudzeniu rano nie byłam w stanie sama przewrócić się z pleców na bok -koszmar!

Po serii masaży dolegliwości ustąpiły zupełnie - znów mogłam np. spać na brzuchu ,co wcześniej było niewykonalne....
Było to ok. cztery lata temu,teraz ponownie chcę wziąć serię zabiegów, bo dolegliwości powoli wracają -cóż- ciało nasze nie młodnieje i nie ma się co oszukiwać ,ze "serwis" będzie potrzbny częściej :-)
Ale wolę co kilka lat lądować na takich zabiegach niż poddać się operacji- mój tata jest po 2 operacjach na tym samym odcinku kręgosłupa i guzik to dało -ledwo chodzi o kulach i jest bardzo źle...

Polecam dr. Panowa.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 20
Bardzo proszę napisz jak często chodziłas do doktora i kiedy można było odczuć już jakaś poprawe? A może jest ktoś inny i może opisać swój przypadek i leczenie. Chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej jak przebiega leczenie. Z góry dziękuję!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bardzo nie polecam. Tylko wydałam pieniężny za wizytę, na której usłyszałam, że P. Panow mi nie pomoże i nikt mi pomoże, że całe życie będę miała ból kręgosłupa. Jestem bardzo nie zadowolona. :(((
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Tak mi mówią, ale mam nadwagę. Nie mogę zgubić wagi a to przyvzyna bólów. Nogi też siadają a nikt nie jest cudotwórcą.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Olej kokosowy (80 odpowiedzi)

Wczoraj jedna z Forumek zaciekawiła mnie tym produktem :) Zaczęłam szukać informacji, czytać i...

Szkoła podstawowa nr 47 Gdańsk opinie zerówka pierwsza klasa (29 odpowiedzi)

Witam, moje dziecko chodzi teraz do przedszkola ale za kilka miesięcy będzie dylemat zerówka...

Nienawidzę gotować (177 odpowiedzi)

Może którąs z mam ma podobny problem i wypowie się jak sobie z tym radzi? :) Ja nienawidzę...

do góry