Widok

Lek. med. Małgorzata Niedźwiecka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej co powiecie o pani Małgorzacie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć! Prowadzę ciążę i dr Niedźwieckiej i póki co jestem zadowolona :) USG na każdej wizycie, wszystko dokładnie pokaże, odpowie na moje pytania. Bardzo miła doktor.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chyba chodzisz prywatnie,bo na NFZ wogóle się nie przejmowała niczym zero babań,USG chyba dwa na całą ciążę,ja chodziłam do niej pół ciąży i żałuję że od razu sie nie przeniosłam do innej pani doktor.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja u niej prowadziłam ciąże dodam że prywatnie
minus to duże kolejki i rzadko kiedy wchodziłam o czasie no i raz miałam raki przypadek że Pani dr wyjechała i nic o tym nie wiedziałam i nie mogłam się dodzwonić..
poza tym zawsze odbierała telefon jak nie mogła to oddzwaniała.. miałam badania wszystkie i USG na każdej wizycie
miła, odpowiada na wszystkie pytania
ja nie mam większych zastrzeżeń do niej
ja nie polecam jej ogólnie jako pani ginekolog... ja nie wiem, może się poprawiła (bo ja bardzo dawno u niej byłam)...
image
image
to prawda, chodzę prywatnie. Nie wiem jak jest na NFZ
Tak,tak prywatnie to oni wszyscy są mili i kompetentni i nawet zauważają ze badania są ważne dla matki i dziecka bo na NFZ mają głęboko w d....
Ja jakoś nie miałam zaufania do dr. O wszystko musiałam się dopytywać, tak naprawdę nie miałam uwag dopóki nie miałam porównania z innym lekarzem.

Pozatym jak ciąża ok - to może być, jak jest zagrożona - nie polecam. Ja ostatecznie zmieniłam lekarza prowadzącego.
prowadziła moje obie ciąże(więc znamy się kawał czasu),pomagała zaciążyć po raz drugi,ja polecam Panią doktor
image
image
Ja jeszcze nie ciążowa, ale do pani dr chodziłam wiele lat. Była moim pierwszym lekarzem, i Ją uwielbiałam, aż do czasu jak nie poszłam do innego, i teraz widzę różnicę :/ niestety na niekorzyść pani dr.

Żeby nie było nie porównuję Jej z lekarzami do których chodziłam prywatnie!! Porównuję lekarzy na nfz i niestety pani dr źle wypada w tych porównaniach :/
image image

Kurcze umówiłam się do niej na wizytę prywatną ( nie ciążową) i teraz czytam info o niej i dużo osób pisze o niej źle, chyba odwołam tą wizytę :(
Chodziłam do niej przez prawie 6 lat i zdecydowanie ją polecam, prowadziła też moją ciążę, przemiła i kompetentna lekarka, żałuję, że nie mogę dalej do niej chodzić (niestety zmieniłam pracę i nie mam już abonamentu w Medicover:(
image
image
Czyli na prywatnej wizycie powinna być ok :)
Ja prowadze prywatnie ciaze u doktor i nie narzekam. Na temat kazdego lekarza sa rozne opinie takze najlepiej przekonac sie samemu.
za kasę wszyscy są mili i kompetentni,taka jest prawda.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Byłam u niej PRYWATNIE kilka razy bo nie miałam wyboru. Nie polecam. Jędzowata. Patrzy na ludzi z góry. Nieprzyjemna.
Nie pójdę do niej na pewno. NIE POLECAM!
Super lekarz :) prowadzi moją druga ciąże i jestem jak najbardziej zadowolona, zawsze znajdzie czas by odpowiedzieć na wszystkie moje pytania, czasem ma lekkie opóźnienie i faktycznie czeka się w poczekalni ale to niestety wynika z tego, ze nie wyrzuci cię z gabinetu, dopoki nie rozwieje wszelkich Twoich watpliwosci i nie odpowie na wszystkie Twoje pytania, przez telefon również zawsze chetnie udziela porad, jest przemiła osoba :) Baardzo polecam ;)
A można prosić o nr kom do p. Dr.??
ja nie polecam.
poszlam do niej po zrobieniu testu ciazowego (dodam, ze starlismy sie o dziecko dosc dlugo), byla bardzo nieprzyjemna w odbiorze, wrecz niemila, stwierdzila, ze jeszcze nie ma sie z czego cieszyc.

wiecej na pewno do niej nie wroce.
Niestety ja tez nie polecam.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Obniżenie /wypadanie macicy (1238 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

Gdzie na Wielkanoc z dziećmi??? (25 odpowiedzi)

Hej poszukuję fajnego miejsca na spędzenie Świąt Wielkanocnych z dziećmi. Zależy mi na...

firanki przez internet??? (18 odpowiedzi)

kupiłybyście? np z allegro..bo ja się zastanawiam właśnie... a może jakiegoś sprzedawcę polecicie?

do góry