Widok
ja u niej prowadziłam ciąże dodam że prywatnie
minus to duże kolejki i rzadko kiedy wchodziłam o czasie no i raz miałam raki przypadek że Pani dr wyjechała i nic o tym nie wiedziałam i nie mogłam się dodzwonić..
poza tym zawsze odbierała telefon jak nie mogła to oddzwaniała.. miałam badania wszystkie i USG na każdej wizycie
miła, odpowiada na wszystkie pytania
ja nie mam większych zastrzeżeń do niej
minus to duże kolejki i rzadko kiedy wchodziłam o czasie no i raz miałam raki przypadek że Pani dr wyjechała i nic o tym nie wiedziałam i nie mogłam się dodzwonić..
poza tym zawsze odbierała telefon jak nie mogła to oddzwaniała.. miałam badania wszystkie i USG na każdej wizycie
miła, odpowiada na wszystkie pytania
ja nie mam większych zastrzeżeń do niej
Ja jeszcze nie ciążowa, ale do pani dr chodziłam wiele lat. Była moim pierwszym lekarzem, i Ją uwielbiałam, aż do czasu jak nie poszłam do innego, i teraz widzę różnicę :/ niestety na niekorzyść pani dr.
Żeby nie było nie porównuję Jej z lekarzami do których chodziłam prywatnie!! Porównuję lekarzy na nfz i niestety pani dr źle wypada w tych porównaniach :/
Żeby nie było nie porównuję Jej z lekarzami do których chodziłam prywatnie!! Porównuję lekarzy na nfz i niestety pani dr źle wypada w tych porównaniach :/
Super lekarz :) prowadzi moją druga ciąże i jestem jak najbardziej zadowolona, zawsze znajdzie czas by odpowiedzieć na wszystkie moje pytania, czasem ma lekkie opóźnienie i faktycznie czeka się w poczekalni ale to niestety wynika z tego, ze nie wyrzuci cię z gabinetu, dopoki nie rozwieje wszelkich Twoich watpliwosci i nie odpowie na wszystkie Twoje pytania, przez telefon również zawsze chetnie udziela porad, jest przemiła osoba :) Baardzo polecam ;)