Widok

Lipcowo-Sierpniowe Mamusie 2010 cz.4 :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
***LIPIEC***
4.07 Ania22
5.07 marta
7.07 gwiazduś
8.07 zielonakoniczynka
11.07 kk
14.07 Milenium
15.07 yecath
17.07 nyzosia
17.07 Madziuska
20.07 mjakmama
20.07 Taśka
22.07 malaniunia
23.07 ssabinka
30.07 weronika-co-ma-bzika
31.07 karollla

***SIERPIEŃ***
2.08 Kiciuchna
5.08 Asiek1
7.08 gusiula
7.08 Nika1982
9.08 przyszłamama
10.08 Gabi
12.08 Manka
16.08 Weronikka
16.08 panna z mokrą głową
18.08 Morela
23.08 gosiar

***WRZESIEŃ***
.09 Magda
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny z jakiego powodu gosiar straciła swoje maleństwo?? Ja też cały czas się obawiam ze może być coś nie tak choć już kończy się 4 misiąc.
to zapraszam na nowy wątek :)

http://forum.trojmiasto.pl/Lipcowo-Sierpniowo-Wrzesniowe-Mamusie-2010-cz-5-t146446,1,16.html
Gabi ja normalnie tez zasypiam na stojąco dzis w pracy... gdybym miala pewnosc, ze zaden klient nie przyjdzie to bym sie normalnie na biurku przespala :D
Madziulka to zakładaj nowy wątek, bo ten się długo ładuje :)

Ja dzisiaj mam straszną ochotę na domowe frytki, także wracam do domu i od razu kroje ziemniaczki :>
W ogóle to myślałam, że zmęczenie mi przechodzi, ale wczoraj znów padłam o 9, a dzisiaj się pokładam w pracy
jak nie bedzie jeszcze pozno to wpadne na chwilke na kawke :) chociaz sama wiesz jakie u niego kolejki sa zawsze... ale do 19 powinnam sie wyrobic :)
to po wizycie zapraszam na kawusie ;) około 18 :)

myśle, że Ci da tylko pewnie sie troche nagada..a napewno powie: "wsistko dobzie" ;D
ide dzis do naszego "murzynka" po zwolnienie lekarskie, mam nadzieje ze nie bedzie mi robil problemow, ze do niego nie chodze tylko zwolnienie chce :/ :/
hihi..no tak karollla masz racje ;))
No no bluzeczka musi fajnie wygladac:)
Asiiek niech te nasze chlopy lepiej razem nie gotuja bo skonczy sie znowu tak jak w piatek :/ :/ hihihih....znowu udawalam, ze bylam zla... :) :)
Karolla, ale fajnie :D Mój to nie ma ochoty na kucharzenie ;)
A USG za pomoca suszarki do włosów- całkiem niezła wizja :P

Ja już teraz kupuję ciuszki dla Stasia :) Nie mogę się powstrzymać, tym bardziej, że wiadomo na 100%, że jest małym facecikiem :D
Jako że siedzie w domu to ja gotuje obiady ale na szczęście to lubię. Stwierdziłam że teraz mogę się spełniać kulinarnie:) W poniedziałek zrobiłam cała górę gołąbków - wyszły pycha:)

Co do fast foodów to ja mam tak że jednego dnia zjadłabym wszystko co mają w ofercie (czy to w maku czy w kfc czy zwykły kebab) a drugiego patrzeć na nie nie mogę....

A co do zakupów dla dzieci to jeszcze nic nie kupuje bo czekam na to aż poznam płeć. Ale już po woli upatruje co chce.

Za to wczoraj kupiłam sobie bluzkę ciążową z napisem na brzuchu - wychodzę latem! jest boska:)
Karollla ,musze mojego męża do twojego wysłać co sie nauczy obiadki robić ;))
a z tego Twojego snu to sie nasmiałam hihi
Kiedyś słyszałam, że podobno sni sie na odwrót..czyżby córunia ??
Buzka
hihi...mi sie dzis snilo, ze sama sobie zrobilam usg suszarka do wlosow i wyraznie widzialam synka :) ciekawe czy cos w tym jest hihih.... wczoraj martwilam sie co na obiad zrobic a po powrocie do domu spotkala mnie mila niepsodzianko bo mezus moj mial gotowy obiadek :) mniam... mniam...
ja niestety mam wstret do miesa, wiec biedny maż musi jesc zielenine, ale trzyma sie i nie narzeka:)
Tez juz korci mnie kupowanie rzeczy da dziecka, ale jeszcze duzo za wczesnie i tez wolalabym wiedziec, kto mieszka w srodku:) poki co zaspokajam sie ogladaniem :) kupowac bede pewnie ok 6mca:) bo dluzej to juz sie na pewno nie powstrzymam:)
ja narazie nic nie kupuje :) a właśnie od kiedy można??????

po naszej wczorajszej rozmowie o macu dziś rano podjechałam na placki ziemniaczane hehe
Hej co tu taka cisza??

Choć brak wiadomości to dobra wiadomość:)

Yecath super te ciuszki po Twojej córci! ale ja jeszcze nie wiem kogo mam w brzusiu...

http://forum.trojmiasto.pl/Ciuszki-dla-dziewczynki-od-56-wzwyz-t146269,1,16.html

Tutaj wystawiłam pierwszą turę :)
yecath Ja z miła checią zobacze ciuszki po twojej córci :)
czyli to normalne. Dziś mnie wzieło na jabłka i cały czas jem jabłka :))

Dziewczyny a kiedy zakładamy nowy wątek?
Jak już założymy to może wpiszemy lipcowo-sierpniowo-wrześniowe Mamusie 2010 cz 5 :)) Co Wy na to? :)))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry