Widok

Listopadowe i Grudniowe mamusie 57!!!!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
No ja 1 sz w kolejeczce, wiec zakładam wątek:) Moze przyniesie szczescie mi***

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tez jutro wizyta i ktg;/ Znając zycie,to cisza pewno w skurczach ;/ ech, ech...siedze sobie sama, małż pojechał na Prokom, ogarnelam domek i tak sobie mysle, ze juz niedlugo bedzie tu obok mnie lezec mała Niuńka :) I w serduszku az cieplej mi od razu :)
Jutro wizyta, dowiem sie czy cos sie "rozwiera"
hej,jeny dopier udało mi sie tu wejść, ale dziwne to forum. Nie podoba mi się:(
amelka dobrze że u Was wszystko ok.
Ania chyba na 100% dołączysz do listopoadówek oby tylko nie wypadło ci rodziś 1go, juz lepiej 2giego
Oczy bolą od czytania, zmiana chyba nie wyszla na dobre, zupelnie nieczytelnie się zrobiło. Ja dziś po wizycie, miałam usg i pomiary na 32 tydz. Wszystko ok, mała nareszcie ułożyła się główką do dołu, waży ok 1688kg i wszystko jest w normie. Za to noc miałam dziś paskudną, jedynie na plecach mogłam leżeć, każda próba obrócenia się na bok powodowała mega skurcze, prawie w ogóle nie spałam. Poddałam się w końcu i przemęczyłam całą noc a rano byłam nieprzytomna. Oby dziś było lepiej.
Hej. 1 palec rozwarcia, szyjka skrócona i raczej w tym tyg nie mam co liczyć,że Jaśka ujrzę :( No chyba,że nagle się rozkurczę, ale na razie się na to nie zanosi. Dołączę do listopadówek.
ojj Ania jak ten Twój Jasiek taki aktywny jest,to chyba faktycznie nie spieszy mu sie za bardzo do wyjścia:)
Jasiek strasznie dzisiaj się rozciąga, ale jak;/...
W żołądek kopie, gdzies w pachwiny uciska...
ZAmiast na świat to on sie tam gnieździc zaczyna na całego!!!
Eh, trudno, czekać mi trzeba i tyle
A mężulo co pół godziny juz w pracy jak jest to naparza na telefon...i nic!
anti nie zaczely tylko koncza...a bociany juz skonczyla:P jak ten czas leci!!!
co nie zmienia faktu ze czekamy grzecznie w kolejce:)

No, juz myślałam..:)
ledwo 37 tydzien zaczeły a one juz , najlepiej rodzic>>nunu..Ja Wam tu zaraz pokaże;)
Narazie ja w kolejce, cos mi sie wydaje , ze ten 1 listopada to na nas czeka;(//ło joj!!!!!!!!
Torbe spakowana mam ale nigdzie mi się nie spieszy:)ide zjeść zupe gg nie działa,poprasuje chyba w to miejsce
Ania ja sie nigdzie nie wybieram, nawet spakowana nie jestem
dzisiaj dopiero koszule popralam:P

Wy sie opanujcie panny-ja mam pierwsza termin!
Bez numerów mi tutaj prosze!!!!!!!
u mnie tez raczej cisza, ale miewam juz dni gorsze np. po wczorajszej wizycie na SR...chyba te oddychanie nie sluzy maluchowi, jakos tak sie dziwnie ulozyl ze siedziec nie moglam w aucie a do chaty to ledwo doszlam...maz juz mial pelno w gaciach:))))))))))))

_m_g daj znać jak po wizycie u mnie głucha cisza nic się nie dzieje ale jest jeszcze czas.Mała dziś znowu fikała dużo,w nocy o 3:20 dała popis,już chyba nudzi jej się w brzuchu
ale tu jakos dziwnie...wydaje mi sie ze gorzej sie czyta ale moze to ze zmeczenia
a ja czekam na meza....dzisiaj wizyta, dopiero o 20.45

cześć kilka godzin mnie nie było i co! ale porażka z tym forum,nieczytelnie kompletnie aż oczy bolą
hehe, a ja jutro bede w okolicach 8-ej :)
alis mam jutro na 9 rano. bo dzis do mnie panie z rejestracji dzwonila ze dzis nie ma lekarza i jutro mam jechac. ha dostalam wpis warunkkowy od dziekana do o listopada jutro jade po pieczatke do legitki i w piatek moge rodzic:D:D normalnie chyba wszystko wyprobuje:D to Alis tez do dziela i sie spotkamy jeszcze:D:D
o majn got, chyba sobie okularki sprawie. Nasze nicki są stanowczo za małe, bo nic nie moge znalezc ;/ buhuhu. Risika, kiedy masz to ktg ?? Ja jade jutro ;/ I juz bym chciala urodzic :)
o chyba sie udało ;) dzieki Justi:]

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry