Widok

Lokal na chrzciny - Gdańsk

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny,

właśnie z mężem przybieramy się do organizacji chrzcin, mogłybyście polecić jakiś fajny i sprawdzony lokal na tą okazję? Nie planujemy jakiejś wielkiej imprezy, tylko najbliższa rodzina około 10 osób. Chrzciny będą w św. Janie, więc dobrze by było, żeby lokal był w pobliżu tego kościoła, ale niekoniecznie. Jeśli możecie podajcie też orientacyjne ceny jakie płaciłyście. Z góry dziękuję za wszelkie sugestie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo ładnie przygotowali nam przyjęcie z okazji chrzcin naszej córki w ty miejscu http://www.betlejem.eu Pani Kasia - właścicielka, wszystkiego dopilnowała. Zadbała by sala wyglądała elegancko i nakrycia były z gustem. Serwowali pyszne i urozmaicone jedzenie w odpowiedniej ilości. Jednym słowem perfekcja.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Chrzciny naszej córeczki zorganizowaliśmy w Karczmie Biesiadnej w Turku. Było super. Spokojna okolica. Ładnie urządzony lokal. Bardzo dobra obsługa z menadżerem na czele. No i świetne jedzonko. Zarówno goście jak i my byliśmy zadowoleni
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy ktoś organizował chrzciny w Złotym Stawie w Borkowie? Proszę o opinie.

Już przestańcie z tą słabej jakości reklamą
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja tez mogę polecić Betlejem. Świetnie zorganizowali imprezę. Zaserwowali wspaniałe dania. Wszystko w odpowiednim czasie. Elegancko podane. Bardzo mi się tam podoba na pewno jak będę organizować jakąś imprezę to najpierw tam uderzę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Kamila, już to pisałaś kilka postów wcześniej jako Madzia. Słabo...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo fajnie wyszły chrzciny w Betlejem w Lęborku. Knajpę prowadzi bardzo miłą Pani Kasia która ma pojęcie jak zorganizować taką imprezę. Serwują bardzo dobre posiłki. Wszystko elegancko podane i w odpowiednim czasie. Lokal bardzo przyjemny z dużym grodem dla dzieciaków. Polecam

To zależy czy wchodzi pod uwagę sam Gdańsk czy jakieś ościenne miejsca też, bo jak tak to w Chmielnie mogę karczmę Krzewi Róg polecić :) super na takie imprezy !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Z całym szacunkiem Madzia - pytanie pada o lokal w Gdańsku, a Ty wrzucasz reklamę lokalu z Lęborka??? No na pewno całe rodziny po chrzcinach zamówionym autokarem popędzą z 70-80 km na obiadek do tego lokalu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najlepsza restauracja na Chrzciny to BabyCafe w Gdańsku Wrzeszczu. Polecam, bardzo dobre jedzenie, salonik zabaw dla dzieci. Mega fajne miejsce. My robilismy dla 32 osób i wszystko wypadło super.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Niestety, na tej stronie niema zbyt wielu ciekawych restauracji. Kiepska reklama

Mój brat organizował ostatnio chrzciny tutaj http://www.betlejem.eu I bardzo mi się podobało. Ładny lokal i ładna okolica. jedzenie mają bardzo smaczne i wszystko świeże. Obsługa tez bardzo miła.

Ja ostatnio byłam w lokalu na Zaspie - Lawenda. Bardzo smaczne jedzenie, super obsługa i powiem szczerze, że bardzo ładny wystrój. Nie spodziewałam się. Nie znałam tego lokalu, a jak tam weszłam bardzo mi się spodobało. Zarówno mi jak i wszystkim gościom! Szczerze polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

zobaczcie na stronie chrzciny i komunie, znajdziecie tam za darmo mnostwo porad dotyczacych lokali
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
A czy w Zatoce mają kącik zabaw dla dzieci?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Lokal na chrzciny - Gdańsk

Witam

My w marcu wyprawialiśmy chrzciny w restauracji Hotelu Zatoka na Trakcie Św. Wojciecha na Oruni. Jedzenie super, w ogóle fajny nowy hotel, więc było czysto i nowocześnie. Ceny ok 70 zł za osobę z napojami ciepłymi i zimnymi w cenie. Mieliśmy zupę, dwa rodzaje mięsa i dodatków, 3 surówki i deser. Parking bez problemu i osobne miejsce do karmienia. polecam!!
a który to lokal jesli mozna wiedziec?
bo ja z mezem tez laczymy roczek z chrzcinami i nie wiemy jeszcze gdzie chcemy urzadzic bo nieukrywam ze ceny sa dosc wysokie

RE Lokal na chrzciny BabyCafe Gdańsk

Polecam chrzciny w Babycafe we Wrzeszczu. Ja robiłam i nie żałuję wyboru. Jedzonko bardzo smaczne, duże porcje, można wybrać czy serwowane czy mają podać na półmiskach główne danie. >My mieliśmy najpierw przystawkę potem zupę i główne dania - mięsiwa, ziemniaczki, frytki, surówki itd... Potem kawa i ciasta a na koniec domowy tort udekorowany kwiatami... :)
Wybrałam do obiadu bardzo dobre wino. Co do cen to się dogadywaliśmy z Panią Ewą i zależały od tego co zamówiliśmy. Ale za imprezę całą na 23 osoby + 4 dzieci wyszło ok 2000zł ze wszystkim. Nie no ogólnie bardzo miło spędziliśmy kilka godzin. Dzieciaki wybawiły się z Panią na sali zabaw. Mega fajne miejsce.
Ja robiłam na 16 osób, podobno max to 20
A na ile osób robiliście? Tam chyba nie ma za dużo miejsca?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wakacje z dziećmi (124 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry