Widok

Lokal na chrzciny - Gdańsk

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny,

właśnie z mężem przybieramy się do organizacji chrzcin, mogłybyście polecić jakiś fajny i sprawdzony lokal na tą okazję? Nie planujemy jakiejś wielkiej imprezy, tylko najbliższa rodzina około 10 osób. Chrzciny będą w św. Janie, więc dobrze by było, żeby lokal był w pobliżu tego kościoła, ale niekoniecznie. Jeśli możecie podajcie też orientacyjne ceny jakie płaciłyście. Z góry dziękuję za wszelkie sugestie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kamila, już to pisałaś kilka postów wcześniej jako Madzia. Słabo...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja tez mogę polecić Betlejem. Świetnie zorganizowali imprezę. Zaserwowali wspaniałe dania. Wszystko w odpowiednim czasie. Elegancko podane. Bardzo mi się tam podoba na pewno jak będę organizować jakąś imprezę to najpierw tam uderzę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Już przestańcie z tą słabej jakości reklamą
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy ktoś organizował chrzciny w Złotym Stawie w Borkowie? Proszę o opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chrzciny naszej córeczki zorganizowaliśmy w Karczmie Biesiadnej w Turku. Było super. Spokojna okolica. Ładnie urządzony lokal. Bardzo dobra obsługa z menadżerem na czele. No i świetne jedzonko. Zarówno goście jak i my byliśmy zadowoleni
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo ładnie przygotowali nam przyjęcie z okazji chrzcin naszej córki w ty miejscu http://www.betlejem.eu Pani Kasia - właścicielka, wszystkiego dopilnowała. Zadbała by sala wyglądała elegancko i nakrycia były z gustem. Serwowali pyszne i urozmaicone jedzenie w odpowiedniej ilości. Jednym słowem perfekcja.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry