Widok

Lokal na chrzciny - Gdańsk

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny,

właśnie z mężem przybieramy się do organizacji chrzcin, mogłybyście polecić jakiś fajny i sprawdzony lokal na tą okazję? Nie planujemy jakiejś wielkiej imprezy, tylko najbliższa rodzina około 10 osób. Chrzciny będą w św. Janie, więc dobrze by było, żeby lokal był w pobliżu tego kościoła, ale niekoniecznie. Jeśli możecie podajcie też orientacyjne ceny jakie płaciłyście. Z góry dziękuję za wszelkie sugestie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
emi moj mail: ellios@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja polecam Enigma Cafe, Targ Rybny nowy lokal, mieliśmy tam ostatnio dwa latka synka, mogę podesłać zdjęcia z imprezy, super jedzonko, bardzo elegancki wystrój, ale ceny oki, podaj maila
my robimy obiad na 9 osób + 3 małych dzieci :] w Panoramie w Zieleniaku :) żurek z jajkiem + frytki/pieczone ziemniaczki + pierś z kurczaka w sosie żurawinowym + zestawy surówek + soki + kawa/herbata - 350zł :) dla dzieci jest 1 porcja do podziału z gotowanymi ziemniaczkami :)

ciasta swoje :]

no i jaki fajny widok :]

dam znać jak było za 1,5 tygodnia ;)
Dość smacznie jest w MESTWINIE, ul. Straganiarska, tyle że wystrój lokalu - styl kaszubski nie każdemu odpowiada, ale jedzienie dobre
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja robiłam w restauracji Św. Huberta na strzelnicy ul. Jaśkowa Dolina - Morena nie wiem jakie teraz są ceny ale jak organizowałam tam chrzciny małej to byli bardzo konkurencyjni :) A atmosfera tego miejsca super :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

do góry