Widok
Tak, niestety miałam "przyjemność" zamówic u nich łózeczko piętrowe, minęło 3 miesiące od kiedy zrobiłam przelew ale a ni pieniedzy {1260żl ) a ni łozeczka nie widziałam. Dzwoniłam, pisałam maile ale nic, sprawę zgłosiłam na policji, oczywiście odzyskam pieniądze :) ale to jak oni traktują klienta to już lekka przesada !!! Dlatego odradzam !!!
Kupiłem u nich łóżko antresole. Dostałem łóżko "podobne" do tego na zdjęciu. Mam wrażenie, ze przysłali górę od innego łóżka. Zamiast frezowanych boczków dostałem płaskie tandetne boczki, a zamiast prostych zaknczeń łóżka, były łukowate. Po montażu zostały mi dodatkowe elementy do budowy innego łóżka, brakowało jednej zasłonki. Dołączone były dwie różne instrukcje i żadna nie dotyczyla łóżka, które zamawiałem. Łóżko pomalowane strasznie drażniącym lakierem, musiało wywietrzeć dwa-trzy dni zanim było zdatne do użycia. Reklamacja nic nie dała. Pani stwierdziła, żę wszystko jest ok, bo kiedyś robili inne łóżka, a teraz robią takie. Zasłonki jednej ma brakować, bo przecież na zdjęciu jej nie widać. Po złożeniu łóżko jest solidne. Niestety niska cena wynika z niskiej jakości usługi i opchaniu łóżka innego niż się zamawia. Dzieciak się cieszy, ale to ostatnie łóżko jakie u nich zamówiłem, nastepnym razem kupię droższe i dam zarobic komuś, kto nie traktuje mnie jak petenta, tylko jak klienta.