Widok

MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 (6)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
hej dziewczynki.
nowy wątek i mam nadzieję że pełna lista :)

Janka2 - 29 kwietnia
Emilkaaa - 7 maja
Assegai - 11 maja
Marciocha - 11 maja
d@nte - 13 maja
Martam - 13 maja
Mama.wyczekana - 16 maja
Maga79 - 18 maja
kasiulkaa - 24 maja
Lalinek - 30 maja
Mrówka - 1 czerwca
Mamuśka1- 2 czerwca
fasolek - 6 czerwca
magdaxv - 16 czerwca
madzia 16/17 czerwca
agawierzbowska -21 czerwca
Grosik- 23 czerwca
Paulina1010 - 23 czerwca
aga87 -26 czerwca
Kiki0 - 28 czerwca
Gosiks1 - 28 czerwca
mona__g - 3 lipiec
Kasiorek555- 7 lipiec
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tez ostanio byłam bo szukałam jakis fajnych spodni rurek ale nieznalazłam :/ juz przeprane pewnie..
Pewnie, że nie ma sensu wymieniać całej garderoby ze względu na te kilka najbliższych miesięcy, ale w czymś chodzić trzeba. Ja mam problem ze spodniami, zawsze nosiłam dość opięte, i teraz dopinam już tylko jedne, a i tak mnie cisną. Też zastanawiam się nad allegro, znalazłam tam parę fajnych ciuszków w rozsądnych cenach, ale nigdy nie kupowałam ciuchów przez neta i mam wątpliwości, jak to będzie z rozmiarem.
image
Przyszla Mamo jaki piekny brzuszek:) gratulacje:)
Ale super brzuszek i swietna figura!!!Pozazdroscic:-)
przyszła mamo- ja w porównaniu do Ciebie w ogóle nie mam brzucha ;-/

Wczoraj byłam u gina. Dzidź waży 372g i jest duuuuży ;-) Tak frygał ze ciążko było go zmierzyć...w wyniku czego wyszła mi rozbieżność między główką a kością udową... znów sie oczywiście zamartwiam... pociesza mnie fakt ze przecież lekarz widzi te dane i skoro on nie widzi nic podejrzanego to pewnie nic tam nie ma. Poza tym potwierdzone ze chłopak- na 200%, dupkę i siurka nam wystawial całe usg ;-) No i wyszło mi że jestem w 20 tyg 3 dniu i termin przesunął mi się na 4 maja... Mam tylko nadzieje ze do następnego usg zniknie mi ta rozbieżność... no zawsze coś no.
Mam termin miesiąc na Wami i taka czuję się do tytułu:) jeszcze nawet płci nie znam - pewnie na wizycie po nowym roku sie dowiem. Mój małżonek ostatnio zapytał, który to już miesiąc pierwszy czy drugi więc jak powiedziałam że czwarty to trochę sie zdziwił:))) a ja myślałam, że ze smiechu sie posiusiam:))
Aga 87 chyba będziemy miały dwójke w podobnym wieku:)
Pozdrowiam brzuszki:))
jeszcze jedno - ostatnio brałam od ginka z nfz zaświadczenie o ciązy i wiecie, że musiałam w rejestracji zapłacić 20 zł? czy was też to spotkało czy moja przychodnia jest jakaś dziwna?
Magdaxv ja tez jeszcze nie znam płci mam nadizeje ze 30 grudnia poznam na polówkowym..
dziwny zwyczaj ze kasuja..niespotkałam sie jeszcze..
przyszła mam- wow, piękny brzuszek:)

co do zaświadczenia o ciązy to też się nie spotkałam z pobieraniem opłaty, dziwne, jak mżna dzierać za coś takiego z czlowieka?
przyszlaMama - ja Cię gonie z brzuchem :)
Przyszłamamo fajny brzuch :) Ja mam jeszcze trochę mniejszy, choć znacznie większy niż w analogicznym okresie pierwszej ciąży.
Nawet sobie zdjęcia ostatnio oglądałam, żeby porównać.

A Jasiulo kopie coraz mocniej, najczęściej wieczorami, jak wreszcie mam czas chwilkę odpocząć :)
kasowanie za zaświadczenie ? :| przecież łaski nie robią...a rachunek Ci dali cwaniaki ?
tak, dostałam KP z rejestracji, na zaświadczeniu zapisali "wydane na życzenie pacjenta"
ja nie poczułam jeszcze żadnego ruchu mojego maleństwa.. ale mam nadzieje ze niedługo dołączę do Waszego grona :) czekam z niecierpliwością...
lalinek ja tez nie ;( nie moge sie tego uczucia doczekac ;)
ja w pierwszej ciąży poczułam pierwsze ruchy na pewno po 20 tygodniu, nie pamiętam dokładnie kiedy ale sporo później niż teraz
hej dziewczyny,pani doktor mnie postraszyla,ze nie przytylam,ale brzucholek mi urosl,ze hoho,znajoma powiedziala,ze jak na 4 miesiac mam wielgachny,a ja myslalam,ze on taki malutki:P
powstawiajcie swoje zdjęcia brzuszków :) popatrzymy - ocenimy :) ja wstawię jutro - muszę jakieś zrobić :)
lalinek:
goń,goń powodzenia ;)
to Twoja pierwsza dzidzia?
JA w pierwszej ciązy poczułam późno-ostani dzien 21 tyg-teraz ostatni dzien 17 tyg ;)

mega79:
ja tez bardziej odczuwam wieczorem jak siedze i odpoczywam,ale myśle ze w dzien tez tam sobie puka,tylk oczasjak człowiek cos robi,chodzi to tego tak nie czuje..bynajemniej ja :)

fasolek
to pochwal sie brzuszkiem!

ja dzisiaj wybrałam sie na zakupy-łaziłąm 4h prawie i nic sobie nie kupiłam,prócz obiadu w barze :P
Mam nadzieje,ze sie uda wkleic zdjecie

image

Uploaded with ImageShack.us

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry