Widok

MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 (6)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
hej dziewczynki.
nowy wątek i mam nadzieję że pełna lista :)

Janka2 - 29 kwietnia
Emilkaaa - 7 maja
Assegai - 11 maja
Marciocha - 11 maja
d@nte - 13 maja
Martam - 13 maja
Mama.wyczekana - 16 maja
Maga79 - 18 maja
kasiulkaa - 24 maja
Lalinek - 30 maja
Mrówka - 1 czerwca
Mamuśka1- 2 czerwca
fasolek - 6 czerwca
magdaxv - 16 czerwca
madzia 16/17 czerwca
agawierzbowska -21 czerwca
Grosik- 23 czerwca
Paulina1010 - 23 czerwca
aga87 -26 czerwca
Kiki0 - 28 czerwca
Gosiks1 - 28 czerwca
mona__g - 3 lipiec
Kasiorek555- 7 lipiec
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Również witam po świętach.
U mnie już córa się rozkręciła na dobre z kopaniem, czekam aż synek to poczuje z drugiej strony.
My święta spędziliśmy jak zwykle w biegu między jednymi a drugimi rodzicami. Nie wiem jak to będzie w przyszłym roku z dwójką.
My już do szkoły rodzenia się nie wybieramy, bo w sumie wiemy co i jak. Ale w pierwszej ciąży polecam
Święta, święta i po świętach...
U mnie pierwsze święta w ciąży to były święta 2008, byłam dwa tygodnie przed porodem i już bardzo chciałam mieć malucha koło siebie...
Dziewczyny, a jak u Was ze Szkołą Rodzenia, wybieracie się?
Ja się zastanawiam czy w ogóle iść ale jeśli sie zdecyduje to myśle nad bobasem w Gdyni-cisowie.
może któraś z Was też myslała o tej szkole?
hej. no u nas tez juz po swietach :) ja tez mialam pierwsze z mezem i naszym dzidziolkiem ico najsmieszniejsze, najcudowniejsze poczulam delikatne "puk-puk" w wigilie :) super uczucie :)
dla mnie te swieta tez byly super, pierwsze z mezem, spokojne i takie wymarzone, no i nasz dzidzis dal o sobie znac- w wigilie, przy stole zaczal mnie kopac:)
i jak tam dziewczynki po świętach ?? :)
ja wczoraj ledwie się ruszałam... wzdęcia mnie dobiły i strasznie bolało ale dzisiaj już jest okej :)
super święta z mężem i maluszkiem :)
My również przyłączamy się do życzeń - przede wszystkim zdrowia - Wam i Maluszkom :)
wpadam tylko na chwile aby Wam życzyć kochane zdrowych, pogodnych, rodzinnych Świąt! Dla niektórych z nas to pierwsze Święta we trójkę :D
Zdrowych i Wesolych Swiat Wam wszystkim zyczymy :)
Radosnych świąt dla wszystkich :) Zdrowia, spokoju, odpoczynku, miłości, rodzinnych spotkań, pysznego jedzonka i fajnych prezentów :)
popłakałam się jak zadzwoniłąm do męża :) to pierwszy raz kiedy zauważyłam że dzidziuś się przemieścił :) cudowne... ;) najpiękniejszy prezent na święta hehe
Może się przemieszczać, teraz ma jeszcze mnóstwo miejsca :)

Ja mam teraz 70D, ale generalnie piersi mnie bolą, są pełne żyłek i małych zgrubień.

Upiekłam już dwa ciacha, jeszcze dwa i koniec :D
hahaha :)
mój brzuch z prawej strony jest większy :D ale fajnie to wygląda :) chyba dzidzia się przemieściła :) tez tak czasem macie ? czy to moje urojenia ? :)
Hej dziewczyny.Ja tez oczywiście wszystkim wszystkiego najlepszego w te świeta.No my mamy pierwszy raz sami Wigilie (tylko nasza trójka i maluszek w brzusiu)!!!!

Życzę Wam dziewczyny także spokoju,radości w gronie rodziny oraz hucznego Sylwestra bo za rok nie wiadomo jak z dzieciątkiem bedzie można "zaszaleć" (wiem po sobie)

A moje piersi od 5tyg ciazu zrobimly sie wielkie... :) to mnie cieszy bo mna ogół mam małe.
Hej Dziewczyny, w ferworze przedświątecznych porządków i pieczenia smakowitości dołączam się do świątecznych życzeń.

Lalinek, u nas będzie tak samo, pierwsze małżeńskie święta i w dodatku już dzidzia w brzuszku. Tyle emocji naraz!

Co do piersi mam te same objawy dziewczyny, dodatkowo moja siostra wczoraj zauważyła nowy objaw - od pępka w dół zarysowuje mi się ciemniejsza linia. Dziś wieczorem jeszcze wizyta u doktora, znowu zobaczę moje maleństwo, już się nie mogę doczekać :)
Dziewczyny ja tez zycze zdrowych,wesolych i spokojnych swiat:)
Wesołych
świąt dziewczynki :) jak już lecą życzenia to i ja się dołączę :)
dla każdej z nas będą one wyjątkowe - ja juz niemogę się doczekać :) pierwsze święta z mężem, pierwsze święta z dzidzią w brzusiu :) coś pięknego heheh

ja biust już mam 80 F... lepiej zostawię to bez komentarza... :P
mrówka
urośnie juz TY sie nie martw :)
A sutki ponoc w ciązy ciemnieja..

Niech te święta sprawią,
że będziecie potrafili cieszyć się tym co macie.
Niech marzenia zmienią się w cele,
do których będziecie dążyć.
Niech nie zabraknie Wam miłości i wsparcia,
żeby pokonać przeciwność losu.
Niech przyjaciele i rodzina pokazują Wam
jak wyjątkowi jesteście.

niewiem czy zajrzę dlatego wesołych świat kochane!
Dziewczynki również życze Wesołych Świąt :)

co do piersi to ja mam takie twarde i jakby sutki mi ściemniały...
A brzusio sobie powoli rośnie nie jest taki pokaźny jak Wasz :(
mi piersi w ogóle nie urosły. Nie wiem czy sie cieszyc czy matwić. Co prawda mam tam swoje C, ale nie pogniewałabym się gdyby ciut urosły ;-) Tylko w dalszym ciągu siara mi leci.

Mamuśka- dziękuje za życzonka,
Ja też Wam życzę Dziewczynki wszystkiego najlepszego, spokoju ducha, wytrwałości, wielu sukcesów i co najważniejsze zdrowych, silnych dzieciątek i oczywiście szczęśliwgo, prawie bezbolesnego rozwiązania ;-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry