Widok
Ja też mam za soba nieprzespaną noc. Pola ma jakies uczulenie, nie wiadomo na co, bo ja już prawie nic nie jem, drapie się okropnie i budzi w nocy. Ale w przeciwieństwie do Was nie mam ochoty nigdzie się zaszywać :) Na jej skórę pomagają spacerki w tym chłodzie, a ja jestem spacerowo wyposzczona przez 4 mies problemów z nimi. Poza tym w domu mam pełno kartonów do rozpakowania i nie chce mi się na nie patrzeć :P
"rz" - to długa historia
No właśnie u nas jest problem z wagą...jakoś przedwczoraj małą zważyłam i waży 7,3 tzn, że przez miesiąc przybrała tylko 0,3 to chyba poniżej wszelkich norm :( a lekarza mam dopiero 18.12.
Rzeczy piorę już od dawana małej z naszymi...mam za małą łazienkę żeby trzymać w niej kilka koszy na pranie i segregować ;) a od dziś będzie też zwykły proszek bo loveli nie mieli w sklepie...zobaczymy :)
Kilogramy mi przybyły :( już było tylko 2kg na plusie i jak przestałam karmić podskoczyło do 6 na + stosuję MŻ ;) ale 4 nie chcą się dać...
Rzeczy piorę już od dawana małej z naszymi...mam za małą łazienkę żeby trzymać w niej kilka koszy na pranie i segregować ;) a od dziś będzie też zwykły proszek bo loveli nie mieli w sklepie...zobaczymy :)
Kilogramy mi przybyły :( już było tylko 2kg na plusie i jak przestałam karmić podskoczyło do 6 na + stosuję MŻ ;) ale 4 nie chcą się dać...
ja po spacerze - wyszlam przed 1 wrocilam przed 5 - czuje sie jak po silowni, bo tempo mialam niezle - wrocilam zlana potem i pod prysznic
zaraz ide na imieniny do babci - w alfie moich butow nie dostalam ale za to w przecenach w tatumie wygrzebalam spodnie za pol ceny i czuje sie w nich jak milion $ wiec chumor mi sie zdecydowanie poprawil - nie ma jak terapia zakupowa :)
dziewczyny, a moze bysmy kiedys razem poszly na spacer, co? gdzie chodzicie?
zaraz ide na imieniny do babci - w alfie moich butow nie dostalam ale za to w przecenach w tatumie wygrzebalam spodnie za pol ceny i czuje sie w nich jak milion $ wiec chumor mi sie zdecydowanie poprawil - nie ma jak terapia zakupowa :)
dziewczyny, a moze bysmy kiedys razem poszly na spacer, co? gdzie chodzicie?
Małgocha, może potwierdź najpierw czy to aby na pewno chudnięcie - sprawdź wagę na innym sprzęcie. Jeżeli by się potwierdziło, zadzwoniłabym do pediatry. Moja panikowała kiedy Zosia miała niewielki przyrost, gdyby schudła pewnie by mnie na wykrywaczu kłamstw badała pytając czy nie głodzę dziecka. ;-]
Nie stresuj się, jeśli nie ma innych niepokojących objawów.
Daj znać jak już sprawdzisz, czy wszystko OK.
Pozdrawiam i życzę wszystkim miłej nocy bez pobudek ;-)
Nie stresuj się, jeśli nie ma innych niepokojących objawów.
Daj znać jak już sprawdzisz, czy wszystko OK.
Pozdrawiam i życzę wszystkim miłej nocy bez pobudek ;-)
Ja by najchętniej zaraz poszła do lekarza ;) ale nie ma wolnych terminów na zdrowych dzieciach a na chore się boję...
Mała je ostatnio różnie raz mniej raz więcej ale nie jakoś dużo mniej. Zawsze była trochę niejadkiem. Tak liczę...zjada około 640ml +słoiczek zupki + woda do picia. Jutro kupię jakieś inne smaki kaszki bo jabłkowej i kleiku nie chce...
Mam wagę dla niemowląt więc jest chyba dobra...jutro znowu skontroluję...
Mała je ostatnio różnie raz mniej raz więcej ale nie jakoś dużo mniej. Zawsze była trochę niejadkiem. Tak liczę...zjada około 640ml +słoiczek zupki + woda do picia. Jutro kupię jakieś inne smaki kaszki bo jabłkowej i kleiku nie chce...
Mam wagę dla niemowląt więc jest chyba dobra...jutro znowu skontroluję...