Widok
Agsss - to przykładowo co jadłam:
śniadania :
- wiejski light z pomidorkiem (papryczką), szczypiorkiem, rzodkiewką
-parówka z wody + warzywko
-omlet
-jajecznica
obiady:
-pierś z grilla
-udko gotowane
-ryba z piekarnika
* do tego gotowane np. brokuły+surówka
kolacje:
-sałatki
-mozarella z pomidorem i bazylią
-rybka z puszki
-kotleciki z martadeli z plastrem żółtego sera i pomidorem
- zawijaski ser+sałata+wędlina+np pasek papryki lub ogórek kisz
przekąski (drugie śniadania i podwieczorek):
-jogurt naturalny (bez cukru ;) ) z np. płatkami migdałowymi, wiórkami kokosowymi, z aromatem migdałowym - mniam, mniam
-migdały 15 szt
-pistacje-30szt
to tak w skrócie ;)
POWODZENIA!!! - ja też na początku często podchodziłam do lodówki i ogólnie szukałam wciąż żarcia
śniadania :
- wiejski light z pomidorkiem (papryczką), szczypiorkiem, rzodkiewką
-parówka z wody + warzywko
-omlet
-jajecznica
obiady:
-pierś z grilla
-udko gotowane
-ryba z piekarnika
* do tego gotowane np. brokuły+surówka
kolacje:
-sałatki
-mozarella z pomidorem i bazylią
-rybka z puszki
-kotleciki z martadeli z plastrem żółtego sera i pomidorem
- zawijaski ser+sałata+wędlina+np pasek papryki lub ogórek kisz
przekąski (drugie śniadania i podwieczorek):
-jogurt naturalny (bez cukru ;) ) z np. płatkami migdałowymi, wiórkami kokosowymi, z aromatem migdałowym - mniam, mniam
-migdały 15 szt
-pistacje-30szt
to tak w skrócie ;)
POWODZENIA!!! - ja też na początku często podchodziłam do lodówki i ogólnie szukałam wciąż żarcia
No wielkie gratulacje :) kurcze - dodajesz mi sily Blanca. Jak schudne 3.5 na pierwszej fazie to bede szczesliwa :)
Ja od poniedzialku na 1 fazie - narazie nie widze zbytnio efektow z wyjatkiem tego ze godzina po jedzeniu jestem znowu wilczo glodna i ssie mnie do slodkiego - niezle rozregulowalam organizm ! Chociaz to dopiero 3 dzien wiec nie ma co spodziewac sie od razu o 1 rozmiar mniejszych ciuchow :)
zaraz jade do Tesco na zakupy - koncza sie pampki, kaszki, woda, mleko... i przy okazji kupie jakies rzeczy ktore moge teraz jest.
Blanca jakies ulubione przepisy? bo kolacja to u nas zazwyczaj teraz bedzie ryba z salatka a lunch to omlet albo salatka
ale ssie... ide po kostke gorzkiej czekolady !

Ja od poniedzialku na 1 fazie - narazie nie widze zbytnio efektow z wyjatkiem tego ze godzina po jedzeniu jestem znowu wilczo glodna i ssie mnie do slodkiego - niezle rozregulowalam organizm ! Chociaz to dopiero 3 dzien wiec nie ma co spodziewac sie od razu o 1 rozmiar mniejszych ciuchow :)
zaraz jade do Tesco na zakupy - koncza sie pampki, kaszki, woda, mleko... i przy okazji kupie jakies rzeczy ktore moge teraz jest.
Blanca jakies ulubione przepisy? bo kolacja to u nas zazwyczaj teraz bedzie ryba z salatka a lunch to omlet albo salatka
ale ssie... ide po kostke gorzkiej czekolady !

Jakaś fala musi być. My właśnie "wychodzimy" z wirusowego zapalenia gardła. Obyło się bez antybiotyków, ale pierwszy raz młoda miała gorączkę 39 stopni. W sobotę pędem jechaliśmy do slynnego Andrzeja Marka. To była nasza pierwsza wizyta u niego i jestem ukontentowana. Przy okazji porozmawialiśmy o alergiach, zastosowałam się do jego rad i małej schodzą ostatnie kropki, nawet moje problemy się załagodziły.
"rz" - to długa historia
Błażej ma obustronne zapalenie oskrzeli. Dostał antybiotyk :( Jest masakrycznie marudny przez gorączkę, ma biegunkę,kaszel kosmiczny, katar po pas, wymiotuje tuż po podaniu leków i ogólnie jest boskooooo :/ Ledwo zipię, przez ostatnie 3 doby spałam może ze 4 godziny
Agsss - trwam w 1 fazie, ale tak rewelacyjnych wyników jak za pierwszym razem nie mam. 3,5 kg na razie musi mnie zadowolić, ale zaraz na dwójke wskoczę może coś przyspieszę
pozdrawiam
Agsss - trwam w 1 fazie, ale tak rewelacyjnych wyników jak za pierwszym razem nie mam. 3,5 kg na razie musi mnie zadowolić, ale zaraz na dwójke wskoczę może coś przyspieszę
pozdrawiam