Widok
lemka mam nadzieje ze to nie alergia, dzis jest juz lepiej, mam nadzieje ze to przeze mnie cierpiel biedaczek bo zjadlam troszke kurczaka z rozna, ale od poniedzialku kupki nie robil, pojechalismy dzis na szczepienie no i baba stwierdzila ze nie moga zaszczepic bo nie minelo 6 tc od szczepienia na gruzlice, a jak dzwonilam to liczyly od urodzenia wrrr, przynajmniej sie zwazylismy 4000g juz ma czyli w ciagu 2 tc przybral 800g, zuch chlopak, moj kochany pyzulek, normalnie jestem zakochana w Wiku na zaboj
a z tym wiszeniem na cycu to tez tak mamy, meczace to ale co zrobic
a z tym wiszeniem na cycu to tez tak mamy, meczace to ale co zrobic
to ja mam dobrze w porównaniu z wami, bo Karolka je przez góra 10 minut co 3-4 godziny, z przerwą w nocy 6-7 godzin.
odkąd mała pozbyła się kolki, zaczęłam spowoli wprowadzać mleczko i ego przetwory i jest super, nic się nie dzieje, teraz nawet wcinam serek homo waniliowy mniam mniam
a herbatkę z kopru podaję jej nie częściej niż raz dziennie, tak profilaktycznie
odkąd mała pozbyła się kolki, zaczęłam spowoli wprowadzać mleczko i ego przetwory i jest super, nic się nie dzieje, teraz nawet wcinam serek homo waniliowy mniam mniam
a herbatkę z kopru podaję jej nie częściej niż raz dziennie, tak profilaktycznie
Rina napisał(a):
> mmadalen, mam tak samo. Mój na początku ładnie ssie, a potem
> się odłącza i płaczom nie ma końca, zwykle po dwóch cyckach
> dopajam sztucznym
Rina ! :)) My mamy identycznie ! :)) :)))
spija dwa cycki, jak słabo leci ...to w ryk
no i butla w ruch
a jak juz wypije , to się tak fajnie usmiecha i mówi "yyyyy"
> mmadalen, mam tak samo. Mój na początku ładnie ssie, a potem
> się odłącza i płaczom nie ma końca, zwykle po dwóch cyckach
> dopajam sztucznym
Rina ! :)) My mamy identycznie ! :)) :)))
spija dwa cycki, jak słabo leci ...to w ryk
no i butla w ruch
a jak juz wypije , to się tak fajnie usmiecha i mówi "yyyyy"