Widok
Rina napisał(a):
> mmadalen, mam tak samo. Mój na początku ładnie ssie, a potem
> się odłącza i płaczom nie ma końca, zwykle po dwóch cyckach
> dopajam sztucznym
Rina ! :)) My mamy identycznie ! :)) :)))
spija dwa cycki, jak słabo leci ...to w ryk
no i butla w ruch
a jak juz wypije , to się tak fajnie usmiecha i mówi "yyyyy"
> mmadalen, mam tak samo. Mój na początku ładnie ssie, a potem
> się odłącza i płaczom nie ma końca, zwykle po dwóch cyckach
> dopajam sztucznym
Rina ! :)) My mamy identycznie ! :)) :)))
spija dwa cycki, jak słabo leci ...to w ryk
no i butla w ruch
a jak juz wypije , to się tak fajnie usmiecha i mówi "yyyyy"
to ja mam dobrze w porównaniu z wami, bo Karolka je przez góra 10 minut co 3-4 godziny, z przerwą w nocy 6-7 godzin.
odkąd mała pozbyła się kolki, zaczęłam spowoli wprowadzać mleczko i ego przetwory i jest super, nic się nie dzieje, teraz nawet wcinam serek homo waniliowy mniam mniam
a herbatkę z kopru podaję jej nie częściej niż raz dziennie, tak profilaktycznie
odkąd mała pozbyła się kolki, zaczęłam spowoli wprowadzać mleczko i ego przetwory i jest super, nic się nie dzieje, teraz nawet wcinam serek homo waniliowy mniam mniam
a herbatkę z kopru podaję jej nie częściej niż raz dziennie, tak profilaktycznie
lemka mam nadzieje ze to nie alergia, dzis jest juz lepiej, mam nadzieje ze to przeze mnie cierpiel biedaczek bo zjadlam troszke kurczaka z rozna, ale od poniedzialku kupki nie robil, pojechalismy dzis na szczepienie no i baba stwierdzila ze nie moga zaszczepic bo nie minelo 6 tc od szczepienia na gruzlice, a jak dzwonilam to liczyly od urodzenia wrrr, przynajmniej sie zwazylismy 4000g juz ma czyli w ciagu 2 tc przybral 800g, zuch chlopak, moj kochany pyzulek, normalnie jestem zakochana w Wiku na zaboj
a z tym wiszeniem na cycu to tez tak mamy, meczace to ale co zrobic
a z tym wiszeniem na cycu to tez tak mamy, meczace to ale co zrobic
czyli mnie uspokoiłyscie ..... mamy wisi cycki małe :) mam nadzieje, że nam przez cycki nie będą obwisłe !
hmmm to raczej nie alergia - mam nadzieje !!
chociaż za radą laktacyjnej z wejherowa jadlam wszystko to co podali... co prawda paskudztwo w tym szpitalu, ale jak mi po pierwszej dobie zanikl pokarm, to jadałam wszystko ! no i mleczko też jakies kaszki ...... co podali !! i teraz też... kaszki dla dzieci jem i owsiane na mleku ale nie za dużo oczywiście ... hmmm a po jakim czasie taka alergia może wyjść ?!
a chodzi mi o schodzenie skory z brzuszka, nadgarstków i koło szyjki.. także chyba podraznione od kaftanika.... położna mówiła, że to poprostu trzeba naoliwić, no i chcialam wiedzieć czy może wasze dzieciaczki też tak miały ... nie jest to jakieś mega schodzenie skóry, no ale z lekka tak ...
a dziś za radą koleżanki zacznę pic herbatę z kopru niby jak ja będe piła to młoda nie będzie miała takich problemów z kolkami ... niby ?!
hmmm to raczej nie alergia - mam nadzieje !!
chociaż za radą laktacyjnej z wejherowa jadlam wszystko to co podali... co prawda paskudztwo w tym szpitalu, ale jak mi po pierwszej dobie zanikl pokarm, to jadałam wszystko ! no i mleczko też jakies kaszki ...... co podali !! i teraz też... kaszki dla dzieci jem i owsiane na mleku ale nie za dużo oczywiście ... hmmm a po jakim czasie taka alergia może wyjść ?!
a chodzi mi o schodzenie skory z brzuszka, nadgarstków i koło szyjki.. także chyba podraznione od kaftanika.... położna mówiła, że to poprostu trzeba naoliwić, no i chcialam wiedzieć czy może wasze dzieciaczki też tak miały ... nie jest to jakieś mega schodzenie skóry, no ale z lekka tak ...
a dziś za radą koleżanki zacznę pic herbatę z kopru niby jak ja będe piła to młoda nie będzie miała takich problemów z kolkami ... niby ?!
mmadlen jeszcze raz gratuluję :)))
Co do Twojego pytanka, to z moją małą mam tak samo, tylko by mi na cyckach wisiała :). Je ze 40 minut i zasypia na 1,5 h, najlepiej w nocy śpi. Tak jak ty łapię każdą chwilę między jej karmieniami by zrobić coś w domciu - najważniejsze by nie płakała i nic ją nie bolało a jak ma ochotę to niech wisi na cyckach caaały dzień :)))
Co do Twojego pytanka, to z moją małą mam tak samo, tylko by mi na cyckach wisiała :). Je ze 40 minut i zasypia na 1,5 h, najlepiej w nocy śpi. Tak jak ty łapię każdą chwilę między jej karmieniami by zrobić coś w domciu - najważniejsze by nie płakała i nic ją nie bolało a jak ma ochotę to niech wisi na cyckach caaały dzień :)))