Widok

MAJOWE MAMY Z MALUSZKAMI 2010 CZ.17(46)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
MARZEC

15.03 MajowaMaja - Maja - 1760g 41cm - szpital Zaspa
30.03 Aya - Dominika - 1400g 41cm

KWIECIEŃ

09.04 neissi - Kubuś 2880, 53cm - szpital Zaspa
10.04 MamaMarty- Marysia 50cm 2400g Małgosia 49cm 2320g- Kliniczna
25.04 izaqueen- Adaś 3320g, 56cm - szpital Lębork
26.04 petra-Wojtuś 3120g,51cm-szpital Kliniczna (cc)
28.04 Tris_- Dziewusia- 51 cm, 3250 g- szpital Zaspa

MAJ

01.05 sauterelle- syn :) Jakub Paweł / szpital Kliniczna
03.05 Anik21 Philip 51 cm 3450 g
06.05 Demi - Filip 55 cm, 4010 g - Swissmed
07.05 Ola08 - Piotruś :)))), 54 cm, 3450 g, godz 12:00 - Zaspa
08.05 Agnieszka1303,Dominik 4000g i 61cm ,Szpital Wejherowo
08.05 natalia87 Julia 3850g i 57cm , szpital Wejherowo
09.05 Azja - Ula 57 cm - 3120 g - szp. Wejherowo
10.05 Madzia_Mika- Anastazja 3300g 57cm, szpital wojewódzki
12.05 agag_agag - córcia Emilka 4140 szpital Zaspa
13.05 Kamilisia - Maksymilian 3660g, 55cm
13.05 Ewelina80 - synuś Bartosz,3750 56cm szp Zaspa
13.05 Malutka22 -synek Oskarek 4420g szpital Zaspa
14.05 Słonko69 - Maja,3500g, 54cm, szpital Kliniczna
15.05 Patkagda - Patryk, 3820g, 59cm, szpital wojewódzki
15.05 Ulkam27 - Oskarek 3940g, 57cm , szpital kliiczna
26.05 Jagoda. - Zuzanna 3430g, 58cm, Kliniczna, CC
27.05 karolinkaku - chłopiec Filipek, 4030g, 61 cm, szpital wojewódzki
27.05 majowa - synuś Kamil, 3930g,58 cm, szpital wojewódzki
28.05 Aniami- Mikołaj 3300g, 56 cm, Madryt
28.05 Cytrusowa_607 - Oleńka 2970, 52cm, Zaspa
28.05 sanszajn - Sandra 3300gr, 56cm, Redlowo
29.05 Mimii - Borys 3750g, 54cm, szpital Kliniczna
31.05 hanka102 - Maciuś 3865g, 57 cm, szpital Kiniczna

CZERWIEC

07.06 **emi- Milenka 3870g, 57cm, szp.wojewódzki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://img195.imageshack.us/i/uuy.mp4/ moje dziecko w akcji :)
Dziękujemy :)
my rowniez gratulujemy kroczków, moj Filip narazie wstaje bez problemu ale jeszcze nie chodzi i tez jeszcze sie wsumie ciesze :)
u nas nocki duuuzo lepsze, wiec i humorki tez lepsze :)
gratulacje z okazji pierwszych kroczków dla Majeczki,Oskara i Kubusia :-) teraz będą jeszcze szybciej przed Wami uciekać :-)
u nas dopiero Wojtuś trenuje wstawanie (póki co najlepiej wychodzi mu to przy kabinie prysznicowej-hm pasuje mu wysokość brodzika :-) próbuje też przy pchaczu ale wyraźnie woli bardziej stabilne sprzęty
Nasz pchacz w drodze. Nie wiem czy dobrze robimy, bo jak to szaleństwo zacznie biegać to ja nie wiem co to będzie. Znów idą mu zębiska więc jest płacz i śmiech na zmianę. Wróciła też awersja do ubierania pieluchy. Drze się jakby go ze skóry obdzierali jak ma sekundę na plecach leżeć. Mam awaryjne opakowanie pieluchomajtek, które o wiele lepiej zakłada się na stojąco i jakoś to idzie.

Acha! Byłabym zapomniała - nauczył się tańczyć :) Kiwa się na boki w rytmie muzyki :) Przechodzi też bez problemu od bidetu do muszli klozetowej.
Majeczkę rozpoznałam od razu. Naoglądałam się Twoich zdjęć. Chciałam się odezwać ale jakoś nie wiem :P Taki wstydzioch ze mnie :P Pracuję tam od niedawna więc nie było szans wcześniej na siebie wpaść :) Dopiero jakiś czas temu posłałam mojego urwiska do żłobka i wróciłam do pracy.

Dwa dni temu Oskar pięknie zaczął chodzić trzymając się pchacza :) Ach pękam z dumy !! :)
Dziekuję MM-siakom:)

Malutka, no kojarze z Klifu z wczoraj, o ty czarownico:P moglas choc slowko szepnąć:) no Majka naprawde jest mikrusem, a zdjęcia tego nie oddają, na wszystkich wygląda bardzo dorodnie. He he, ja do Klifu na weekendowe bezdzietne ucieczki zimę calą chodzilam, że tez na ciebie nie wpadłam!
Ja to się przyzwyczaiłam do tej mojej małej czarnej kruszyny ale ze ty ja tak poznałaś, no fajnie bardzo.

Dzis Majka na rehabilitacjach zrobila sama dwa pierwsze kroczki, normalnie to tak nie zrobi, a P. Wojtek ja rozchodzil za raczki i tak z biegu poszła. No ja mam nadzieje, że da matce jeszcze te połtora m-ca w miare w spokoju (jakies dawno zapomniane słowo:)) dotrwac.

Pozdrawiamy wieczornie.
Majeczko słoneczko :) Buziaki najszczersze, zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka :)
Wszystkiego naj życzy e-ciotka z MMM'sami :)

No i przepraszamy za maluti poślizg :)
MajowaMaju ! Kojarzysz tą dziewczynę która dzisiaj koło godziny 11.30 bardzo podejrzanie się do Ciebie uśmiechała i do Majeczki w Klifie?? :) Taaa to byłam JA :D:D:D Od razu rozpoznałam Majeczkę. Na tych fotkach które wstawiałaś ona wydaje się być pulchniutka a na żywo takie maleństwo :) Oskar jest dwa razy taki !! :D:D Szkoda, że byłam w pracy bo bym zagadała a niestety, moim wrogiem są kamery :(
hej dziewczyny, tez sie zastanawialam co u niektorych słychac. czesto po powrocie do pracy nie ma sie czasu - i sie wcale nie dziewie.
ja narazie siedze jeszcze z Filipem w domu poki moge.
MajowaMaju fajnie ze sie zgodzili na taki uklad :)
A no i zapomnialam wam powiedziec, w poniedzialek bylam w pracy, zgodzili sie ze bede wybierac piatki wolne z zaleglego urlopu, wiec bede defacto pracowac 4 dni w tygodniu bedac na calym etacie, no dopuku pociagne tak z urlopem, zobaczymy jak bedzie potem, najwyzej przezjde na 4/5 etatu zeby te piatki zacjowac. I dostalam zgode na 2 maja wolny wiec zlapie sie jeszcze na dlugi weekend i 4 maja po 1,5 rocznej przerwie powrot do pracy, troche mam stresa, ale z drugiej strony, trzeba wrocic do realiow.

No ale postaram sie nie zaniedbac naszego watku:)
No troche dziewczyn zapomnialo juz o nas ..hehehe wiem jak to jest zycie...i nie wszyscy maja czas na forum...Dawno Iza sie z Adasiem nieodyzwali....
Oj zakręcona jestem:) no i jeszcze Aya z Dominisią! Ciekawe co tam u nich.
STO LAT STO LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM ;) DUZO ZDROWKA I RADOSCI ZYCZYMY SOLENIZANTCE
oj nie jest przed blizniaczkami neiss :) z Kubusiem :)

No niech sie zdrowo chowa mała nasza kruszynka.....
oj jestem wzruszona ze to juz rok nam mija wszystkim juz niedlugo...nie moge uwierzyc w to....SZOOOOOOOOOOOOOOK
Kochane Forumkowe Cioteczki i Dzieciaczki:)

w imieniu Majeczki dziekuje wszystkim za mile slowa i pamieć, i wsparcie jakie przez te rok i 7 m-cy otrzymywalysmy od was!!

Mielismy dziś miły dzień, choć duzo wrażen dla Majki że musiala zasnac u ans w lóżku co żądko sie zdarza, no ale raz ma sie roczek, no rok temu Maja byla juz na świecie 3,5h. Zlecialo, dziewczyny, zlecialo.
Mimo naszych prob podtuczenia Majki, 6.8kg na wadze, ale oczywiscie maz po kolacji zwazył ja natychmiast i po mleku miala 6.92kg, tak ten ansz ojciec oszukuje:):)

Od dzis mamy zwiekszona dawke lekarstwa na kupke no i mielismy kupke, radosc co nie miara:):)

Milego wieczorku!!
teraz czekamy na blizniaczkowy roczek!
Majeczko, sto lat ! Sto lat :) dużo zdrówka słoneczko :)
Maju życzymy Ci całą rodzinką ZDRÓWKA, SZCZĘŚCIA I RADOŚCI :) Żebyś ślicznie rosła, kupki się ładnie robiły, zniknęły wszelkie asymetrie i takie tam, język się rozwiązał i żadnych przykrych dolegliwości - tylko zabawa i uśmiech :)
WOW i mamy pierwszy ROCZEK :))

Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i żeby z tej ślicznej buźki nigdy usmiech nie znikał.

buziaki od Piotrusia i jego mamusi:)
Wszystkiego najlepszego dla Majeczki!!!!!!!!!!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry