Widok

MAJOWE Mamy 2010 :)) cz. 6

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Kwiecień 2010r.
22.04 HaniaB
kwiecień/maj anias

Maj 2010r.
02.05 petra- chłopiec-Wojtuś,szpital Kliniczna :-)))
03.05 Slonko69
03.05 MamaMarty-2x dziewuszka: Marysia i Matylda
04.05 MajowaMaja
07.05 Ola08 - chłopiec - Piotruś :)))
07.05 anik21
08.05 izaqueen- chłopiec Adam
08.05 Demi:) - chyba chłopczyk :)
09.05 Aniusia
10.05 neissi
10.05 Agnieszka1303
15.05 karolinkaku
19.05 Mimii- chłopaczyk Borys, szpital kliniczna :)
22.05 cytrusowa0607
26.05 *emi
27.05 olusia
29.05 hanka102

Maj/czerwiec Aniami

Wesołych Świąt mamusie :)
Moje maleństwo szalało w brzuchu gdy słuchaliśmy kolęd :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
neissi, w tym linku jest kilka propozycji sklepowych w ktorych mozna dostac spodnie tanio i wygodne

http://forum.trojmiasto.pl/spodnie-ciazowe-nie-przeplacajcie-t138034,1,130.html
Hej dziewczyny a propos sklepow internetowych, wlasnie zamowilam sobie bielizne ciazowa z Carriwell. Troche sie obawialam zamawiac przez internet ale w sklepach nie moglam jakos dostac tego co chcialam. Zawsze mialam duzy biust i potrzebowalam biustonosza ktory mocno trzyma piersi i rosnie razem za mna, kupilam model Seamless Maternity Bra i jest naprawde fajny. Kupilam sobie jeszcze pas ciazowy ale napisze czy sie sprawdza jak bardziej podrosnie mi brzuszek. Pozdrawiam Wam mamuski!
Ja bardzo polecam kojec do spania Motherhood. Od czasu gdy go mam spanie na boku to czyta wygoda i pryjemność :)Ja z kolei uwielbiam zakupy przez internet ;)))
Cześć dziewczyny!
Byłam dzis u gina na pierwszej wizycie po tym jak zmieniłam lekarza i jak na razie moje wrażenie bardzo pozytywne. W końcu uzyskałam odpowiedzi na wszystkie pytanie Pan dr nie spieszył się wszystko szczegółowo omawiał i pokazywał na usg. I wg Pana doktora będziemy mieli DZIEWCZYNKĘ!!!! Cieszę się strasznie, bo od zawsze marzyłam żeby córka była pierwsza :) Tak więc prosze o uzupełnienie listy: dziewczynka - Maja - szpita Kliniczna :)
prosze o uzupełnienie listy: dziewczynka - Maja - szpital Kliniczna :)
Hej!!!
Zgodnie z umowa dziś dzwoniłam do szkoły rodzenia przy klinicznej. Należy się dowiadywać miedzy 28a30tyg ciązy. Koszt 100zl za 6 tyg - spotkania 2xw tyg :)) Także jeszcze troszke ze zgloszeniem musimy poczekać :)
Telefon mam jak os i będziemy dzwonić :)

Co slychac??

Slonko69 gratulacje dziewczynki :)) Ciesze się ze zadowolona jestes z lekarza:)
Jeśli o zakupy chodzi to i-net jest cool ;) dla dziecka wszytsko raczej upie przez i-net i to bez zahamowan.

Pozdrowionka:))
Slonko 69 gratuluje córeczki !

w weekend bylismy z mężem na pierwszyh zakupach dla Maluszka.
Kupiliśmy w Smyku kilka fajnych body i rampersów - jak teraz sa przeceny to naprawde fajne rzeczy mozna kupic w dobrych cenach , ceny wychodza jka na Allegro.

ale te maleńkie ciuszki sa słodzutkie, normalnie mam ochote codziennie je ogladac ;0)
pozdrawiam
Kwiecień 2010r.
22.04 HaniaB
28.04 Mimadam
kwiecień/maj anias

Maj 2010r.
03.05 Slonko69 - dziewczynka - Maja - szpital Kliniczna :)
04.05 MajowaMaja - córeczka: Maja
07.05 Ola08 - chłopiec - Piotruś, szpital Redłowo :)))
07.05 anik21
08.05 Demi:) - synek
09.05 Aniusia
10.05 neissi - synek
10.05 Agnieszka1303
15.05 karolinkaku - chłopiec Filipek, szpital wojewódzki
18.05 szpital Kliniczna (Franek albo Zuzia)
22.05 cytrusowa0607
26.05 *emi
27.05 olusia
27.05 Aniami - synek Mikołaj albo Wiktorek
29.05 hanka102

Mimii no to jeszcze trochę czasu nam zostało :)
tak mniej więcej polowa lutego już się nie mogę doczekać...
a czy za partnera coś się dodatkowo płaci?

Mam pełno obaw co do porodu i wogole (jest to moja pierwsza ciąża)
a jak tam kobitki wasze badania krwi? bo ja mam lekka anemie chociaż dbam o nas i łykam witaminki :(
pozdrawiam :D

Hej!!!
Jqagoda chyba za partnera się nie placi, z reszta by powiedziala. Przeciez tam kolacji nie bedzie tylko pewnie to 100zl to na jakies materialy.To moje tez 1 dziecko wiec spokojnei Jagoda razem bedziemy krzyczec na porodowce :)
U mnie dzis zaczyna sie 22 tydz takze polowa juz za mną :) Wczoraj tatus odczul po raz pierwszy kopniaczki, az mi sie lezka w oku zakrecila...
Jesli o bad chodzi to mam troszke nizsza hb, mematokryt i plytki krwi ale polozna powiedziala,ze to nomalne bo w ciazy jest wiekszy przepplyw krwi i stad te parametry sa lekko niskie. Chyba ze sa znaczaco za niskie to wtedy nie bardzo i trza żelazo chyba lykac.

Trzymajcie sie cieplutko i papulki :))
Mimi mi tez dziś się 22 tydz zaczyna :D
ciekawe jak to będzie ja mam dziś wizytę u dr. a w piątek usg już się nie mogę doczekać :D
pozdrawiam i trzymajcie sie cieplutko

hej dziewczyny.w SR na klinicznej nie płaci się dodatkowo za partnera.A jak już przy nich jesteśmy,to jak tam nastawienie tatusiów do porodu rodzinnego? :-) wszyscy dzielni i chętni? :-)
ja wyniki mam super,większość w samym środku normy;a kto mnie nie zobaczy,to mówi,że chyba mam anemię bo taka blada jestem...kurcze no przecież na solarium nie pójdę!już mnie to wkurza... :-)
Witajcie mamuśki, no nie uwieżycie,na naszej liście kolejny mężczyzna!Moja kobieca intuicja zawiodła i tatuś miał rację:)
Byłam na3D u dr Olszewiskiego i zdecydowanie polecam-bardzo rzetelna i profesjonalna wizyta do tego w miłej atmosferze. No i najważniejsze, że mały jest zdrowy:) Także uzupełniam listę(z imieniem jeszcze się wstrzymam bo nie możemy się zdecydować:)

Kwiecień 2010r.
22.04 HaniaB
28.04 Mimadam
kwiecień/maj anias

Maj 2010r.
03.05 Slonko69 - dziewczynka - Maja - szpital Kliniczna :)
04.05 MajowaMaja - córeczka: Maja
07.05 Ola08 - chłopiec - Piotruś, szpital Redłowo :)))
07.05 anik21
08.05 Demi:) - synek
09.05 Aniusia
10.05 neissi - synek
10.05 Agnieszka1303
15.05 karolinkaku - chłopiec Filipek, szpital wojewódzki
18.05 szpital Kliniczna (Franek albo Zuzia)
22.05 cytrusowa0607
26.05 *emi
27.05 olusia-chłopiec,raczej szpitaj Zaspa
27.05 Aniami - synek Mikołaj albo Wiktorek
29.05 hanka102
Pozdrawiam!
Dzis byłam na USG połowkowym.Wszystko w porządku :)
No tak jak czułam bedzie chłopak.
Dużo chłopaków majowych będzie :)Ja zawsze marzyłam, jeszcze jako dziecko aby pierwszym dzieckiem był chłopak :)No i będzie Filip. Fajnie mieć starszego brata :))U mnie w rodzinie od 3 pokoleń najpierw rodzi się chlopak a później 2 dziewczynki ;)Zobaczymy jak to będzie ;)))
a ja mam od wczoraj bole brzucha z prawej strony, jak leze t jest ok ale jak chodze to ciagnie a na dol. dzownilam do mojego gina mam przyjsc jutro :( kurcze mam nadzieje ze to nie wyrostek :(ech ja to mam ciaze, ciagle cos :(
Anik nie przejmuj sie to nic groźnego!!
Weź No-Spe przejdzie,mnie tez takciągnęło,bolało i dzis mi lekarz powiedział że to macica sie naciąga że dziecko tam dotyka itp.... więc to jestnormalne i bedzie tak.

No wysyp chłopaków bedzie :) Ja tez zawsze marzyłam o 1 chłopcu bo mam brata starszego :)i fajnie było
No to ja dziewczyny z moimi trzema już po porodzie córkami uzupełnię niedobór kobiet :)
Ja mam 22 i 3 dni a MamoMarty masz 23 i 2 dni hehe :)

No nadrobisz niedobór dziewczynek :)
Anik dobrze, ze idziesz do lekarza, ale nie nakrecaj sie na wyrostek. To podobno tak mocny bol, a ciagniecie to czesto normalny objaw. Pamietaj, ze macica tez sie rozciaga, pomysl sobie jaka byla mala na poczatku i ile musi sie rozciagnac. Pewnie bedziesz musiala wiecej lezec i tyle.
Glowa do gory

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry