Widok

MAŁY ( DUŻY ... ) PROBLEM

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam maly ( a moze duzy ) problem. Ciezko jest juz teraz zarezerwowac jakis fajny lokal na wesele, ktore ma odbyc sie 24 czerwca nastepnego roku.Czy mozecie mi napisac, ktora z Was bierze slub wlasnie w tym dniu i gdzie robi to wesele.Tak bedzie mi latwiej, bo nie bede musiala jezdzic niepotrzebnie do tych miejsc, aby pytac sie czy czasami nie maja tam jeszcze rezerwacji .Czekam na Wasze odpowiedzi.Pozdrawiam

AGNIESZKA06
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zamek w Krokowej jest zajety.My nie mamy w tym dniu cio TY, ale chcieliśmy i nie udało się.
:(

AGNIESZKA06
Ni emusisz jezdzic, zrob tak jak ja, czyli zrob sobie liste interesujaych Cie miejsc i numery telefonow, po czym zadzwon i dowiedz sie, czy maja wolny termin. U mnie sposrod 11 miejsc, tylko 3 okazaly sie wolne w dniu, ktory sobie wybralam, wiec wstepnie zaklepalam, no i do tych trzech, zamiast 11, wybieramy sie w niedziele w ramach ostatecznego wyboru.
chyba bede musiala tak zaczac robic

AGNIESZKA06
Bez stresu, na spokojnie. W trojmiescie jest duzo swietnych miejsc. Poza tym ja szukalam w maju, niby to miesiac, kiedy malo ludzi bierze sluby, ale za to sa komunie;/
Mam taka fajna rozpiske najciekawszych wedlug mnie miejsc, z adresami, stronami www i numerami telefonow oraz kosztem imprezy i noclegu. Jesli chcesz moge Ci wyslac na maila.
Czy ja też mogę prosić o taką rozpiskę?? Prooszęę :)

Szczęście to je­dyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
Majala, czy mozesz wyslac mi na e-maila te rozpiske ?

AGNIESZKA06
ja też poproszę!:)
ja tez hehehehe:)

Majala, ja też bym bardzo prosiła o Twoją listę. my szukamy już od lipca i prawie prawie jesteśmy zdecydowani.. ale jeszcze nie tak na 100% więc taka lista napewno nam jeszcze podsunie jakiś pomysł :)

moge taka liste na maila plizzzz
thx pzdr
Majala czy ja mogłabym prosić o taką rozpiskę ;o)
czy ja też mogłabym prosić o taką rozpiskę? też szukam sali i nie mogę się zdecydować, może gdzieś jeszcze nie szukałam...

image
A moze Dworek w Ciechocinie (Reda)? Otworzyli go zimą, więc pewnie nie mają jeszcze tak dużo chętnych na wesela. Ja bez problemu zarezerwowałam go parę dni temu na sierpień. Podaje nr 678 78 33. Kontaktowałam się tez z Goodingiem w Sopcie i powiedzieli mi że jeszcze nie przyjmują rezerwacji na przyszły rok. Myślę że spokojnie coś znajdziesz, ale musisz się pośpieszyć. Powodzenia.

DS, jak możesz, to napisz mi proszę jaka jest cena od osoby w Dworku w redzie?Też się nad tym zastanawiam ale nie miałam jeszcze czasu tam podjechać.Dzięki
a moze Kaszuby- Pensjonat Ostrzycki??

propozycja fajnego lokalu

moze Czardasz w Luzienie jest superowo
Ty też tam byłaś? Bo ja byłam i faktycznie jest wszystko bardzo dobrze zorganizowane.
pozdrawiam !!!
Zainteresownym juz wysylam - jedno zastrezenie - wysylam Wam to w formacie mojego programu do pisania (abiword) ale mozecie sobie to normalnie otworzyc w Wordzie, lub jakimkolwiek innym programem, ktorego uzywacie. Pewnie o tym wiecie, ale w razie jakichs problemow sluze pomoca..;)
ale ja nic nie dostalam :(

AGNIESZKA06
Lamia, podaj E-mail..:)
mój mail to lami18@wp.pl

tiaaa wszytskie terminy są zajete na przyszły rok. tam gdzie mnie interesuje to wolny jest październik i kawałek września:(
Mam taki super internet, ze nawet zalacznika nie moge na serwer wyslac..ech.. No dobra, to wysylam Wam to tutaj:

Pałac w
Leźnie
www.palacwleznie.pl
Leźno 45
80-298 Gdańsk
681 77 22,
681 81 11
impreza175/nocleg180

4 Pory Roku
www.hotelczteryporyroku.pl
ul.Spacerowa28
83-010 Straszyn
69 22 616
69 22 615
impreza130/nocleg160(?)

Zamek Krokowa
www.centrum.home.pl
ul. Zamkowa 1
84-110 Krokowa
58 7742111,
58 6779977
impreza150/nocleg90

Zamek Sobieski Rzucewo
www.zameksobieski.pl
Rzucewo 6
84-100 Puck
673 88 05
673 60 40

Dwór Bychowo
www.bychowo.pl
Bychowo 19
84-250 Gniewino
6706028
6706974
impreza120/nocleg150(?)

Sypion-
Wanga

Ul.Gdyńska 55
Chwaszczyno
5528026

Dworek Paraszyno
www.dworek-paraszyno.iq.pl
Paraszyno 5
Strzebielino Morskie
6762516,6762517
impreza150/nocleg50

Dwór KaszubskiMagnat
www.dwor-magnat.pl
ul.Wybickiego 52 Bojano84-207
Koleczkowo
677-88-02
0603 55 60 40
impreza120/

Kaszubska
Strzecha
www.kaszubskastrzecha.pl
ul. Kasztelańska 9
81-311 Goręczyno
684 14 69
0504 940 776 / 0501 492 111
impreza120/nocleg35

Motel
Czardasz
www.czardasz.pl
Ofiar Stutthofu 82
84-242 Luzino 6782040
impreza105/nocleg60,80

Dworek
Oleńka
www.dworekolenka.pl
Tuchom 93
80-209
Chwaszczyno 552-80-76
0-660-753-117
impreza120/nocleg19,35,40

Ufff..;) Powodzenia Dziołchy;]
Planowanie terminów zaczyna się rezerwacji knajpy, a nie od terminu slubu moja droga ...
Jesli do mnie ta uwaga, to ja szukam miejsca na 13 Maja akurat, bo to dla mnie wazna data i tak wlasnie ma byc.
Jedni szukaja pod katem daty, a drudzy pod kontem ewentualnego wolnego terminu w wybranym miejscu, ale wydaje mi sie ze kazdy ma prawo wyboru pod jakim katem co sobie ustawia..
Przynajmniej to moje zdanie..

a próbowałas w klubie MW Kotwica w Gdyni, przy bulwarze? robia wesela nawet na 120 osób i bardzo ladnie przygotowują salę. Jeśli masz mniej gości (o ile dobrze pamietam to do 80 osób) to może w hotelu Lucky w Sopocie? w razie czego możesz od razu połozyć tam przyjezdnych gości.
lepiej zapytajcie najpierw czy ktoś miał wesele w Ciechocinie w Redzie - porażka, tragedia, najgorszy błąd życiowy!!!
sala w koncu wybralam - TEQUILA :)))

AGNIESZKA06
Dlaczego wesele w Ciechocinie miałoby być porażką? Byłam już tam na weselu i było super. Jedzenie bardzo dobre, obsługa miła i świetny klimat

hej :)
na tej dlugasnej liscie znalazla sie tez Wanoga w chwaszczynie ( Orchidea ) ale jesli chodzi o 24 czerwca to juz zajete przez nas:)
pozdr i zycze powodzenia - napewno sie uda:)
do góry