Widok
MAŁY ( DUŻY ... ) PROBLEM
Mam maly ( a moze duzy ) problem. Ciezko jest juz teraz zarezerwowac jakis fajny lokal na wesele, ktore ma odbyc sie 24 czerwca nastepnego roku.Czy mozecie mi napisac, ktora z Was bierze slub wlasnie w tym dniu i gdzie robi to wesele.Tak bedzie mi latwiej, bo nie bede musiala jezdzic niepotrzebnie do tych miejsc, aby pytac sie czy czasami nie maja tam jeszcze rezerwacji .Czekam na Wasze odpowiedzi.Pozdrawiam
AGNIESZKA06
Ni emusisz jezdzic, zrob tak jak ja, czyli zrob sobie liste interesujaych Cie miejsc i numery telefonow, po czym zadzwon i dowiedz sie, czy maja wolny termin. U mnie sposrod 11 miejsc, tylko 3 okazaly sie wolne w dniu, ktory sobie wybralam, wiec wstepnie zaklepalam, no i do tych trzech, zamiast 11, wybieramy sie w niedziele w ramach ostatecznego wyboru.
Bez stresu, na spokojnie. W trojmiescie jest duzo swietnych miejsc. Poza tym ja szukalam w maju, niby to miesiac, kiedy malo ludzi bierze sluby, ale za to sa komunie;/
Mam taka fajna rozpiske najciekawszych wedlug mnie miejsc, z adresami, stronami www i numerami telefonow oraz kosztem imprezy i noclegu. Jesli chcesz moge Ci wyslac na maila.
Mam taka fajna rozpiske najciekawszych wedlug mnie miejsc, z adresami, stronami www i numerami telefonow oraz kosztem imprezy i noclegu. Jesli chcesz moge Ci wyslac na maila.
A moze Dworek w Ciechocinie (Reda)? Otworzyli go zimą, więc pewnie nie mają jeszcze tak dużo chętnych na wesela. Ja bez problemu zarezerwowałam go parę dni temu na sierpień. Podaje nr 678 78 33. Kontaktowałam się tez z Goodingiem w Sopcie i powiedzieli mi że jeszcze nie przyjmują rezerwacji na przyszły rok. Myślę że spokojnie coś znajdziesz, ale musisz się pośpieszyć. Powodzenia.