Widok

MAM WIELKI PROBLEM Z LAKTACJĄ POMÓŻCIE!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam trzymiesięczną córeczkę i zawsze karmiłam ją piersią lecz gdy skończyła 6tydzień życia trafiłyśmy do szpitala na 11 dni ze względu na wykrytą bakterie e.coli w moczu! Wiadomo szpital wiąże się ze złą dietą nie regularną do tego doszedł stres i nerwy! Po powrocie do domu zauważyłam że mam nie za dużo pokarmu zaczęłam ją dokarmiać mlekiem modyfikowanym ale tylko po ok 50 ml! A przed szpitalem miałam tyle mleka że odciągałam laktatorem kilka razy dziennie i dawałam sąsiadce ( ok2x po ok 80ml) która też miała problem z mlekiem! Teraz po świętach stało się tak że w dzień już w ogóle nie mam pokarmu, laktatorem ściągne zaledwie 20-30ml dziecko muszę karmić modyfikowanym lecz w nocy mam mleko i karmie ją piersią! Co mam zrobić i czy w ogóle da się coś zrobić by pokarm powrócił? Błagam pomóżcie!...nie chce karmić sztucznym;(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam: herbatka mlekopędna Fito-Mix Herbapolu jest rewelacyjna. Stosowalam ją przy 2 dzieci. Ona plus czeste przystawianie, na ządanie i powinna popłynac rzeka mleka ;-)
Bawarka to chyba jednak przesąd z czasów naszych mam? Chodzi raczej o picie płynow w ogóle - najlepsza jest woda niegazowana, min. 2 litry dziennie.
Skontaktuj się koniecznie z dobra poradnia laktacyjna ja uwazam ze to za duzy problem zeby probowac na wlasna reke.
Polecam z calego serca pania Basię Rybicka ze szkloy rodzenia Bobas z ul:Zbozowej w gdyni.
Dzieki niej rok karmilam synka :)
wątek sprzed 5m-cy ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

do góry