Widok
Dzisiaj bylam na usg :) zmierzyla mi glowke 2.14 cm i kosc odowa 0,62 cm :) niestety u mnie jeszcze nie widac jaka to plec .. chyba wasi ginekolodzy maja naprawde dobry sprzet bo tutaj naprawde neiudalo sie dojrzec.. nie wiem kiedy nastepne badanie a usg prenatalne mam dopiero w 20 TC ... czy to nei za pozno? wy tez macie wymiary glowki i nozki??
ja dzisiaj byłam na badaniu i się załamałam... mam ujście lejkowate, dostałam Luteine dopochwową... powiedziała mi też, że mi się coś tam odklejało (pewnie stąd te plamienia, które miałam w 7 tygodniu) - była zdziwiona, że pomogły mi tylko dwie tabletki Duphastonu dziennie... i weźcie tu ufajcie tym lekarzom w UK!
a tak poza tym dzidzia ma 6cm i 37mmgłowa 2,16cm a nogi krótkie - 0,78 cm
a tak poza tym dzidzia ma 6cm i 37mmgłowa 2,16cm a nogi krótkie - 0,78 cm
Marchew trzymaj się i bądz dobrej myśli.Dobrze by było gdybyś poszła jeszcze do lekarza tam gdzie jesteś zobaczyłby co się dzieje byłabyś spokojniejsza. A u mnie znowu wraca ta upierdliwa infekcja grzybica.Już wczoraj lekko piekło dzisiaj już mocniej a wizytę mam dopiero w środę.Ale szybko wróciła do mnie dwa tygodnie temu skończyłam kurację i znowu muszę cierpieć :((
No ja też biorę teraz globulki na infekcje. Z tym, że ja nic nie czuję, nic nie boli, tylko z biocenozy wyszły i grzyby i bakterie...szok! Także biorę takie globulki complex i na to i na to w jednym. Zapomniałam jak sie nazywają, a mam w domu.
A może mąż Cię teraz znowu zaraził? Leczył się razem z Tobą? Bo faceci często są nosicielami i my leczymy się, a potem znowu od nich łapiemy. Także zaleca sie leczenie pary.
A może mąż Cię teraz znowu zaraził? Leczył się razem z Tobą? Bo faceci często są nosicielami i my leczymy się, a potem znowu od nich łapiemy. Także zaleca sie leczenie pary.
Mar-chew jeżeli masz problem z szyjką to bierz te luteinę i niestety praca w tym wypadku nie jest wskazana!No chyba że pracujesz w biurze....Nie wolno ci dźwigać i za dużo chodzić...bo to obciąża cały aparat więzadłowy macicy i moze byc powodem rozwierania się szyjki...więc załatw sobie może wolne...?