Widok

MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2013 CZ.2

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
01.07. Agata
04.07. asski
07.07. -mTusia-
08.07. pillotka
10.07. agusia-gdansk
14.07. mentorka
21.07. Basieniak
23.07. Yevele
26.07. Kamyczek1234
28.07. Tinker Bell
07.08 Betti_174

Maruszka
Mangolia
Gosia
Francess

Link do poprzedniego wątku:
http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-LIPCOWO-SIERPNIOWE-2013-t426813,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W sobotę byłam u lekarza skonsultować te bóle raz jeszcze. Tym razem przepisał mi luteinę i stwierdził, że d*phaston najwyraźniej jest dla mnie za słaby... Z maluchem na szczęście wszystko w porządku =) Ma 3 cm i serducho mu bije jak szalone =)
Z tymi bólami głowy też mi lekarz kazał iść do neurologa i na rezonans jak nie przejdą. To głównie dlatego, że jeszcze przed ciążą miałam tam jakieś problemy z prolaktyną i przysadką. Mam nadzieję, że przejdą, bo o ile rezonans sam w sobie nie szkodzi dzidzi, to miałam to badanie już 2 razy i jest dla mnie bardzo nieprzyjemne i stresujące, chciałabym tego stresu sobie i maleństwu oszczędzić.

Zazdroszczę Wam, że czujecie już ruchy maleństwa. Ja jeszcze pewnie długo na nie poczekam, a chciałabym już czuć, że tam siedzi. Jak na razie to wydaje mi się to kompletną abstrakcją. Dobrze, że chociaż na usg można go zobaczyć =)

Miłej niedzieli wszystkim! =)
Kurcze ja od piątku mam wrażenie,że czułam ruchy,ale stwierdziłam,że to nie możliwe w sobotę piłam cole i maluch znowu dał znać więc jednak możliwe,że już czuje ruchy super;) w pierwszej ciąży czułam w 18 tygodniu.

Miłego dnia;)))
ja dziś jestem pierwszy raz w ciążowej spódnicy ;] nooo, wygodniej niż w spodniach do tej pory :D Muszę już wygrzebać pudło w ciążowymi portkami..
Ja ruchy czuję już od jakiegoś półtora tygodnia, czyli od przełomu 14/15 tyg :D ale też na razie tak w środku tylko czuję, kilka razy przy pępku :) na zewnątrz ani nie widać, ani nie czuć :)
Dziewczyny, która się zlituje i nowy wątek założy? :) Ten już mi się wolno ładuje :)
Ja dopiero po usg 3d jak zobaczyłam malucha "na żywo", to doszło do mnie tak naprawdę, że jestem w ciąży. I pierwszy raz tamtej nocy śniłam się sobie w ciąży, wcześniej w snach nie byłam :)
Ponawiam pytanie, co z badaniami - toksoplazmoza, cytomegalia - coś jeszcze robiłyście?
mówisz - masz: http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=441224&c=1&k=160
No dla mnie też to jeszcze abstrakcja :) Ciążą i maluch w środku :) Ja niestety jeszcze ruchów maleństwa nie czuję, albo o tym nie wiem :( bo ja ciągle w biegu, a żeby te delikatne musnięcia poczuć to chyba trzeba jakoś się wyciszyć :)

Co do badań, to ja robiłam toksoplazmozę, cytomegalię, różyczkę, HIV, WR, żołtaczka, no i standrady, mocz, glukoza, progesteron na początku, morfologia, no i chyba tyle :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

do góry