Widok
Super:)
To się melduję;)
U mnie 29 DC;)
Teraz mieszkam w Szkocji i nie mogę się doczekać kiedy będę w PL na święta bo dopiero tam zrobię pierwsze badania.
Tutaj do 13 tygodnia ciąży nie przejmują się zbytnio. Nie robią bety ani żadnych USG;/
To się melduję;)
U mnie 29 DC;)
Teraz mieszkam w Szkocji i nie mogę się doczekać kiedy będę w PL na święta bo dopiero tam zrobię pierwsze badania.
Tutaj do 13 tygodnia ciąży nie przejmują się zbytnio. Nie robią bety ani żadnych USG;/
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Tinker, sorki ze sie wtracam w watek- ja odrazu poszlam do gp- dostaniesz karte ciazy- bedziesz miala stomatologa i recepty darmowe, kwas foliwy dostaniesz zadarmo i on odrazu wysle wiadomosc do poloznych i do szpitala ktory bedzie sie toba opiekowal. dostaniesz pewnie od nich zaproszenei na pierwsza wizyte i wyznaczone usg kolo 12tc, wszytko oczywiscie w okolicach wlasnie 12tc ale bedziesz juz miala zalatwione to i owo i bedziesz wiedziala na co czekasz :)
gratulacje dla Was dziewczyny!
gratulacje dla Was dziewczyny!
Dzięki adziula. Właśnie tak wyczytałam;/
Dla mnie to czekanie do tego czasu to jakaś trauma;)
W Pl juz bym dawno była po pierwszej becie;)
Jutro idę się zapisać do GP.
Ale tak czy inaczej 12 tydzień wypada już w przyszłym roku. Więc liczę na badania w PL przed świętami:)
Dla mnie to czekanie do tego czasu to jakaś trauma;)
W Pl juz bym dawno była po pierwszej becie;)
Jutro idę się zapisać do GP.
Ale tak czy inaczej 12 tydzień wypada już w przyszłym roku. Więc liczę na badania w PL przed świętami:)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
ja też na razie nieoficjalnie :)
w przyszłym tygodniu będziemy mieć wizytę, pewnie założymy kartę ciąży, więc wtedy oficjalnie dołączymy, choć już jesteśmy po pierwszym usg :) u nas leci 8. tydzień ciąży :)
w przyszłym tygodniu będziemy mieć wizytę, pewnie założymy kartę ciąży, więc wtedy oficjalnie dołączymy, choć już jesteśmy po pierwszym usg :) u nas leci 8. tydzień ciąży :)
Sprzedam śliczną suknię ślubną!
http://forum.trojmiasto.pl/Celebrity-One-model-Cannes-z-bolerkiem-welon-butki-dodatki-t265488,1,171.html
http://forum.trojmiasto.pl/Celebrity-One-model-Cannes-z-bolerkiem-welon-butki-dodatki-t265488,1,171.html