Widok

MAMUSIE STYCZNIOWO-LUTOWE 2014

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Skoro Styczniówki się zgadzają, to pozwolę sobie stworzyć wspólny wątek. Zapraszam wszystkie mamusie z terminem na styczeń i luty 2014.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja preczuwalam ze u mnie cos nie tak, w nocy z piatku na sobote dostalam kwawienia, i karetka zawiozla mnie do Redlowa. Narazie leze, niewiadomo co mi jest, skad krwawienie... boje sie okropnie, mam nadzieje ze jutro zrobia mi znowu usg:(
Hej ja dopiero co wróciłam z urlopu i nie moge sie naczytać tyle napisałyscie tego wszystkiego :) ale to fajnie ze wątek sie rozwija. Ja wizyte u lekarza mam jutro wiec pewnie tez bede mogła napisac troche wiecej.

Aniaa daj koniecznie znać co sie stało i nie martw się na zapas!
A dziewczyny, dajcie znac czy macie juz cos pokupowane dla maluszków :) Ja póki co kupiłam wózek :)
Ania - trzymaj sie!
Mam nadzieje, ze wszystko bedzie OK!
Daj znac jak cos bedziesz wiedziala.

Ja jeszcze kompletnie nic nie kupilam dla dziecka i na razie nic nie kupuje. Zakupy zaczne robic ok. 6-7 m-ca.
ja jakoś tak słabo zakupowy mam nastrój...ale tez dostałam caałą furę różnosci dla malucha od kolezanki..słodkie sąte malutkie ciuszki a te 'grube ' rzeczy' mam po 1-szym dzieku (lozeczko itp)...gdybym nic nie miala pewnie juz powoli robilabym zakupy-co by nie czekac do ostatniej chwili-bo pozniej ciezko z duzym brzuszkiem..
Aniu bedzie dobrze.ja tez miałam krwawienie 4tygodnie temu pojechałam do szpitala,ale jak narazie wszystko jest w porzadku.Bedzie dobrze.Ja wyprawke pewnie zaczne jak dowiem sie co sie urodzi ;-)
hej dziewczyny,mialam juz dawno do Was dolączyć ale wyjazdy wakacyjne to opoznily.
Jestem w 14 tygodniu to moja 2 ciąża,mam juz 5 letnia corke.
Termin mam na 10 lutego,prosze o dopisanie mnie ;)
Ania-ja tez mialam miedzy 10 a 11 tygodniem krwawienie,lezalam w szpitalu 3 dni,lekarze nie wiedzieli skad ten krwotok bo nie pozostawil zadnego sladu,podobno czasami tak sie moze stac.
hej Madzi ja tez jetem w 14 tygodniu i mam 2,6letniego synka.witaj,
jak sie czujesz
hej;)
czuje sie średnio,w ciągu dnia calkiem dobrze ale wieczorami mam nadal mdlości i mocno wydęty brzuch,mam tez slaby apetyt.Pierwsza ciaze przechodzilam idealnie,teraz o wiele gorzej.Tez przez to krwawienie jestem bardziej niespokojna,każde ukłucie w brzuchu powoduje lęk.
A jak u Ciebie?
no niestety z tym lękiem tez tak mam pierwsza ciaza wręcz idealna.teraz złe samopoczucie mi juz przeszło.wieczorami mam twardy brzuch
Magda a skąd jestes ja Gdansk Stogi
tez mam twardy brzuch ale tez znacznie wiekszy niz rano i taki mega pelny nawet jak malo zjem
ja jestem z okolic Chelmu,Oruni Gornej
Ania - jak tam u Ciebie?
Jak sie czujesz?

hehe, ja mam podobnie, obie poprzednie ciaze bez zadnych komplikacji, czulam sie lepiej niz nie bedac w ciazy :-)

a teraz - starosc nie radosc jednak - podbrzusze mnie ciagle boli, czasami bez nospy nie da rady, luteine tez biore, chodzic duzo nie moge, szok!

tez jestem ze Stogow :-)
o jak miło kolezanka ze stoów.ja tez biore luteine przez te moje krwawienie ale juz koncze,w którym jestes tyg Caroca?
Witam nową mamusie :) Ja to prawie wszystkie z Gdańska albo z Wejherowa. Z Gdyni to jest? :)
Miało być "Z Gdyni ktos jest?" hehehe
u mnie ciezko stwierdzic ktory tydzien, bo mialam rozne zawirowania, stres przesunal mi @ i jestem pomiedzy 13 a 16 t.c :-)

termin wg usg mam na 1 lutego :-)
Ja jestem z Gdyni.
Ponoc krwawienia w 1 tymestrze sa jeszcze w miare normalne, tak mi lekarz powiedzial, ale u mnie to juz 17 tydzien wiec jest to niepokojace. Zwlaszcza ze poprzednio poronilam w 18tyg. Jak sie obudzilam nocy zakrwawiona to juz bylam pewna ze stalo sie najgorsze:( Jutro mam miec usg, jesli nic nie znajda to puszcza mnie do domu, bo juz nie krwawie od 2 dni. U mnie pierwsza ciaza tez bezproblemowa zupelnie, w poprzedniej mialam krwiaka, polipa, az skonczyla sie w 18tyg, a teraz znowu jakies problemy:(
Aniu wszystko bedzie dobrze trzymam mocne kciuki.
Ja też trzymam kciuki, bo musi być dobrze! Napewno jesteś bardzo przerażona przez poprzednie przeżycia, ale dasz rade, nie martw sie za dużo na zapas!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry