Widok
A co bierzesz na tarczycę? Ja biorę euthytox100, a oprócz tego jeszcze d*phaston w gratisie ;) Z tym terminem to różnie, ja z synkiem miałam na 17 stycznia 2011 a urodził się 4, więc wszystko możliwe.
A nie myślałaś żeby brać leki wcześniej? Nastawić sobie budzik i potem dalej iść spać, może rano było by lepiej?
A nie myślałaś żeby brać leki wcześniej? Nastawić sobie budzik i potem dalej iść spać, może rano było by lepiej?
hej :) to i ja dołączę do Was :) jestem w 12 tygodniu. o tego małego bejbocha staraliśmy się bardzo długo... coś koło 4,5 roku. nie mam jeszcze wyznaczonego terminu, ale internet podpowiada, że coś koło 6 stycznia ;) ja też jestem "tarczycowa", biorę eutyrox 88. nie mam żadnych dolegliwości ciążowych, no może tylko zmienne humory i senność. w przyszłym tygodniu mam badania genetyczne.. aha i też biorę d*phaston 2x dziennie ;)
To i sie malduje w nowym wątku ;) Ja mam termin na 15 stycznia. U mnie tak jak w poprzedniej ciąży zero mdłości ani wymiotów, czyli moge sie spodziewac drugiego chłopczyka:) Jedynie co to nie moge zwyciężyc nad sennością ahhh takie małe 4 mm a juz odwraca życie do góry nogami! Pozdrawiam, a skąd jesteście dziewczyny?
Hej! Ja jestem z Gdyni. Mi w pierwszej ciąży nie chciało się wymiotowac i mam córkę ale przy tej teraz ciąży jest ciężko budzę się nawet o 4 nad ranem bo jest mi nie dobrze. Ja też biorę douhaston 2razy dziennie. A z jakich powodów Tobie przepisał lekarz? Mi powiedzał, że oddziela się coś w macicy. Dlatego uważam teraz na siebie nie dźwigam, odpoczywam i staram się nie stresowac.
Ja również jestem alergiczką. Od 3 tygodni mam katar i kaszel, w między czasie nawinęła się infekcja, więc to jeszcze spotęgowało objawy. Jeżeli chodzi o katar to kup sobie wodę morską do nosa zawsze to jakaś ulga. Ja piłam też wapno, bo wieczorem z kaszlem było tylko gorzej, a wapno mi pomagało. Głowa do góry. :)