Widok
dawno mnie nie było, ale akurat odwiedziła mnie rodzinka, wiec mam wesoło ;) i nie ma nawet chwili na odpoczynek. dziś jednak zrezygnowałam ze spacerów, coś ciągnie mnie brzuch... ale to chyba normalny objaw. ja nie mam żadnych mdłości... ale wczoraj jakoś słabo mi się zrobiło... a wieczorem tak jakbym się rozkładała na grypę..... ale wieczorna herbatka z cytrynka i miodem postawiła mnie na nogi.
tez widziałam plakaty zapraszające na bezpłatne usg, ale akurat mam wizytę w piątek, więc nie ma co ;)
a jak wasz kręgosłup? mnie już troszki pobolewa... nie wiem jak będzie dalej. aha i ważyłam się, jestem juz 1,5 kg na plusie :]
tez widziałam plakaty zapraszające na bezpłatne usg, ale akurat mam wizytę w piątek, więc nie ma co ;)
a jak wasz kręgosłup? mnie już troszki pobolewa... nie wiem jak będzie dalej. aha i ważyłam się, jestem juz 1,5 kg na plusie :]
Aniaa mnie też prawie codziennie "pobolewał" kręgosłup :/ momentami dosć intensywnie..
na szczescie ostatnio przeszlo jakos..
co do witamin-ja akurat nie biorę i zbytnio nie zamierzam -zastępuję świezą sałatą, ogórkami itp.. :D aczkolwiek biorę żelazo- bo z tym u mnie krucho- mam takie specjalne na receptę..zobaczymy jak będzie...
na szczescie ostatnio przeszlo jakos..
co do witamin-ja akurat nie biorę i zbytnio nie zamierzam -zastępuję świezą sałatą, ogórkami itp.. :D aczkolwiek biorę żelazo- bo z tym u mnie krucho- mam takie specjalne na receptę..zobaczymy jak będzie...
Ja biorę femibion classic (z jodem i kwasem foliowym) a teraz kupiłam femibion 2 od 13 tyg. Nie wiem gdzie można dostac takie pieluszki może zobacz na allegro cenowo często taniej wychodzi. U mnie mdłości ustały. Czuję się rewelacyjnie póki co. Będziecie robic usg 4d (to gdzie je zrobicie)? Ja pójdę na połówkowe.
Ale tu cicho jest. Ja nie miałam styczności z pieluszkami wielorazowymi więc nie pomogę niestety.
A jak tam Wasze samopoczucie? Ja wczoraj byłam u lekarza i widziałam moją dzidzie. Teraz już fajnie bo usg miałam przez brzuszek i mąż z synkiem tez mogli popatrzec sobie
Pozdrawiam ciepło w ten ponury dzień :)
A jak tam Wasze samopoczucie? Ja wczoraj byłam u lekarza i widziałam moją dzidzie. Teraz już fajnie bo usg miałam przez brzuszek i mąż z synkiem tez mogli popatrzec sobie
Pozdrawiam ciepło w ten ponury dzień :)
Dziewczyny, oglądałyście może program "O Matko" na tvn style? Wiecie może kiedy jest emitowany? słyszałam, że jest bardzo fajny i wiele przydatnych informacji dla kobiet w ciąży można znaleźć.
Co do witamin, to ja biorę tylko kwas foliowy, ponieważ moja pani ginekolog powiedziała mi ,że witaminy nasilą i tak już mocne mdłości u mnie.
Co do witamin, to ja biorę tylko kwas foliowy, ponieważ moja pani ginekolog powiedziała mi ,że witaminy nasilą i tak już mocne mdłości u mnie.