Widok
Hej Hej,
Ja niestety nie mam zadnych informacji na temat progesteronu.
U mnie nastał ostatnio jakis jadłowstęt, ale juz widze ze mi przechodzi:) Przede mna jeszcze te wszystkie badania do wykonania jak toxo, morfologia, mocz itp.
Mogłoby byc cieplej. A ostatnio kupiłam spodnie ciazowe w h&m na wyprzedaży wiec polecam :)
Ja niestety nie mam zadnych informacji na temat progesteronu.
U mnie nastał ostatnio jakis jadłowstęt, ale juz widze ze mi przechodzi:) Przede mna jeszcze te wszystkie badania do wykonania jak toxo, morfologia, mocz itp.
Mogłoby byc cieplej. A ostatnio kupiłam spodnie ciazowe w h&m na wyprzedaży wiec polecam :)
U mnie progesteron jeszcze bardziej spadł, więc u mnie humorek też spada.:(
Czy wiecie może gdzie można kupić progesteron w zastrzykach , kiedyś w Polsce był dostępny ale wycofali. Słyszałam ,że na Słowacji ale nie mam pewnych informacji.
W Niemczech można kupić ale bardzo drogo - jeden zastrzyk koło 300zł, a ja musiałabym przyjmować jeden na dobę , najprawdopodobniej do końca ciąży....
Czy wiecie może gdzie można kupić progesteron w zastrzykach , kiedyś w Polsce był dostępny ale wycofali. Słyszałam ,że na Słowacji ale nie mam pewnych informacji.
W Niemczech można kupić ale bardzo drogo - jeden zastrzyk koło 300zł, a ja musiałabym przyjmować jeden na dobę , najprawdopodobniej do końca ciąży....
Kammcia pewnie ze tak, ale po stracie zaawansowanej ciazy ciezko myslec do konca pozytywnie, niestety. Dlatego narazie staram sie za duzo nie myslec w ogole:) Ja Wam zycze radosnych i szczesliwych ciaz, dla mnie pierwsza taka byla kiedy urodzilam coreczke, mam nadzieje ze za pare tygodni bede sie umiala cieszyc takze ta:)
Mi lekarz teraz proponował i mówił, że mam jeszcze 10 dni jeśli chciałabym zrobić te badania. Ja nie robię ich bo niezależnie od wyniku urodzę. Nie chce się niepotrzebnie denerwowac pozatym sama mam znajomą która robiła te badania w USA bo tam mieszka i 2 razy mówili jej że urodzi 100%dziecko z zespołem downa mowili żeby usuneła a ona urodziła dwoje zdrowych ślicznych dzieci