Widok

MAMUSIE WRZEŚNIOWE 2014

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
są już jakieś...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki Wrzesień, za tydzień zobaczysz swojego Maluszka który pewnie wierci się na całego ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cytrynka, termin z USG wychodzi 30 wrzesnia, a z ostatniej miesiączki 26 wrzesnia. A jak będzie.. to się okaże :-)
Pierwszą ciąże rodziłam tydzień przed terminem.
Witam.
Również dołączam do grupy ;) Termin mam na 16 września no i chyba jestem jedyna w grupie, której jest to piąta ciąża :) Mam 4 wspaniałe córki (15, 12, 6 i 4,5 roku). "Warsztat" był juz zamkniety na cztery spusty ale los zadecydował inaczej. Niemniej jednak, bardzo z mężem się cieszymy, bo być może będzie to synek ;)
m przykro mi bardzo, 3 maj sie

ja dziś ide na konsultacje do internisty w związku z wysokim ciśnieniem, a w przyszłym tygodniu mam pappa
Hej ;) dawno mnie tu nie było..;P i widze że dużo do nadrobienia mam..;P

Super pomysł z listą terminów i tak sobie myśle że podobna z miastami - dzielnicami też by się przydała ;D

Mój termin 29.09 , obecnie mieszkam w Wejherowie (ktoś z okolic..??) ale poprzednie 25 lat spędziłam w Gdańsku na Chełmie ;)

Ogólnie czuję się coraz lepiej, mam coraz więcej energii i nie przesypiam już każdej wolnej chwili, dodam że to moja pierwsza ciąża więc mam wiele obaw wątpliwości i pytań..;P

Pozdrawiam dziewczyny gorąco ;*
Wrzesień poczekaj chwilę i zobaczysz dodatkowe kilogramy :)
wtedy dopiero sie człowiek męczy a do tego przeraża mnie wizja lata, to samo miało porzednio koniec ciązy i lato :(
GosiaX super!:) ja jeszcze tydzień muszę czekać nooo. Fajnie,że maluszek rośnie,może mi też pomacha:)
GosiaX i na wrzesień masz termin?
My dzisiaj po wizycie. Dzidzia machała rączkami :-) Wszystko wygląda dobrze.
Nudności i wymioty dalej męczą - BARDZO! Mocno osłabiona przez to jestem. Ciśnienie dzisiaj miałam 105/60.
Z USG wychodzi 9 tydzien :)
A u mnie mdłości nadal są:/ w ciagu dnia jeszcze źle się czuję,ale nie jest źle.Szybko się męczę jak chcę zrobic te rzeczy co wczesniej robilam normalnie no i jak chodzę to boli mnie miednica:/ też tak macie z tą miednicą? Manka ja znowu odwrotnie od Ciebie,wrecz czekam,az przytyję:)
mi mdłości juz przeszły tylko strasznie chce mi sie spać, w każdej pozycji i o każdej porze chyba mogę zasnąć. w nocy tylko budzę sie po dwa razy na siku :( zresztą w ciągu dnia nie jest lepiej, co dwie godziny :( no ale cóż takie uroki :P
u mnie w pracy mowia, ze w ciągu tygodniu piłeczki z przodu dostałam :) i coraz gorzej ze spodniami :( już sie nie dopinam w swoje ulubione jeansy, ale i tak licze ze w tej ciazy mniej przytyje.
~m trzymaj się, jeszcze wszytsko bedzie dobrze.
Hej dziewczyny!!

Jak tam samopoczucie wrześniowych mamusiek ?:)
Dalej chce się wam spać ?? Macie mdłości ??
Widać już u was brzuch ??
U mnie już troche widać- jest zupełnie inny, zbiera się wszystko z przodu, w pracy widzą już także coraz lepiej, czekam na trochę większy ...:)
Trzymaj sie "m" :( przykro mi bardzo. Bedzie dobrze nie załamuj się.
Niestety mnie również możecie wykreślić z listy:((( Beta mi znacznie spadła, nie ma bijącego serduszka... Strasznie mi smutno:(
A jeśli chodzi o samopoczucie, to aktualnie jest tragedia. Najchętniej spałabym cały dzień, mdłości nie przechodzą ani na chwilę, ale na szczęście nie wymiotuję co 15 min jak w poprzednich ciążach :)
Tulipanek - trzymam kciuki za Ciebie. Ja pierwszą ciążę straciłam w 10tc dokładnie 13 sierpnia a na początku listopada miałam juz 2 kreski na teście, Zosia ma teraz 4,5 roku ciąża bez żadnych komplikacji. Wiem, że Ci teraz trudno...
Tulipanek - nie poddawaj się!! Wszystko się ułoży! Trzymam kciuki.
Tulipanek trzymaj sie
Tulipanek , trzymaj sie !!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry