Widok
Ja niestety też zmagam się z porannymi mdłościami :/. Macie może jakieś sposoby jak sobie z nimi radzić? Na mnie najlepiej działa spacer na świeżym powietrzu, tylko najgorzej, gdy od 8 ej do 16 ej siedzę w biurze , wówczas o spacerku nie ma mowy. Jak więc radzicie sobie z mdłościami w pracy? Pozdr.!
Ja mdłości już praktycznie nie mam, oby już tak zostało. Przy pierwszej córci też jakoś nie miałam z tym większego problemu na szczęście. Jedynie senna jestem bardziej niż zwykle. Staram się wcześniej kłaść spać, bo o drzemce w dzień niestety nie ma mowy. Póki co pracuję, do tego 3 latka w domu więc jest co robić:) Jakoś aktywna fizycznie nigdy nie byłam bardzo więc nie mam z tym problemu. Jedynie spacerki, a pogoda jest piękna więc od razu humor lepszy:)
ja przed ciążą ćwiczyłam regularnie, w tym spinning. Lekarz prosł, abym do 13 tygodnia zrezygnowała z mocnego wysiłku, zalecił spacery. Potem powiedziała, że wrócimy do tematu.
Tak na marginecie mój M mówi, że 95% mojej mocy życiowej uciekło ze mnie i ma racje, czuje sie ledwo zywa, wiec sił mogłoby mi i tak zabraknac na aktywnosc. Choć 9 tydzień i czekam na 13, aby zaczać aktywność, w tym basen
Tak na marginecie mój M mówi, że 95% mojej mocy życiowej uciekło ze mnie i ma racje, czuje sie ledwo zywa, wiec sił mogłoby mi i tak zabraknac na aktywnosc. Choć 9 tydzień i czekam na 13, aby zaczać aktywność, w tym basen
hej, dołączam :). 5 lutego zrobiłam test i również pozytywny :D! Bardzo się cieszę :). Byłam u gina i potwierdził ciążę, ale na usg za wcześnie, zrobię je dopiero po 17-stym lutego. Mam dużo obaw bo to moja pierwsza ciąża, fajnie ,że będziemy mogły wymieniać się doświadczeniami. Pozdrowienia dla wszystkich wrześniowych przyszłych mam ;D
troche juz sie nas zebralo ;)
ja w teraz mam straszny apetyt na mieso w kazdej postaci :) a na sam widok slodyczy juz mi nie dobrze.
wczoraj bylam u lekarza ale dostalam tylko mase skierowan a usg nie mogl zrobic bo okazalo sie ze w srody moj lekarz nie ma gabinetu z usg :( teraz kolejna wizyte mam dopiero 18.02. troche mnie to wkurzylo no ale coz ... musze poczekac
ja w teraz mam straszny apetyt na mieso w kazdej postaci :) a na sam widok slodyczy juz mi nie dobrze.
wczoraj bylam u lekarza ale dostalam tylko mase skierowan a usg nie mogl zrobic bo okazalo sie ze w srody moj lekarz nie ma gabinetu z usg :( teraz kolejna wizyte mam dopiero 18.02. troche mnie to wkurzylo no ale coz ... musze poczekac
Dołączam się również. Termin na 5 września. To moja druga ciąża. Mam synka. Ma 1rok i 8 mies.
Ja rowniez mam mdlosci na wieczor i nadety brzuszek bardzo. I tez juz go widac troszke. Waga taka sama. Ty razem nie mam wilczego apetytu jak w poprzedniej.
http://www.suwaczki.com/tickers/8p3o43r82slrra6y.png
Ja rowniez mam mdlosci na wieczor i nadety brzuszek bardzo. I tez juz go widac troszke. Waga taka sama. Ty razem nie mam wilczego apetytu jak w poprzedniej.
http://www.suwaczki.com/tickers/8p3o43r82slrra6y.png
Hej, dawno mnie nie było, bo myślałam, że wątek się nie rozwinął :D
ja mam straszne nudności wieczorne i bóle żołądka, jest to nie do zniesienia,
a w domu mam 16 miesięcznego synka, który jest bardzo absorbujący, więc przeżywam wszystko jeszcze bardziej :/
wizytę mam w środę, mam nadzieje, że wszystko będzie ok...na dodatek mam już widoczny brzuszek, waga ciągle taka sama :)
ja mam straszne nudności wieczorne i bóle żołądka, jest to nie do zniesienia,
a w domu mam 16 miesięcznego synka, który jest bardzo absorbujący, więc przeżywam wszystko jeszcze bardziej :/
wizytę mam w środę, mam nadzieje, że wszystko będzie ok...na dodatek mam już widoczny brzuszek, waga ciągle taka sama :)
Cześć dziewczyny,
termin wg moich wyliczeń - 14.09.2014r.
U lekarza byłam pod koniec stycznia w 7 tygodniu i już widziałam bijące serduszko :) ciesze sie ogromnie.
Jestem senna, mam mdłości przez 70% dnia, ale podgryzam przekąski i przechodzi. Póki co jest ok:) w pracy też dzielnie sie trzymam.
Moja Pani ginekolog zabroniła mi chodzić na siłownie (przed ciążą chodziłam regularnie 3 razy w tygodniu). Dopiero po 13 tygodniu .. więc czekam ..
Wizyte mam teraz 18.02 i juz nie moge sie doczekać :)
termin wg moich wyliczeń - 14.09.2014r.
U lekarza byłam pod koniec stycznia w 7 tygodniu i już widziałam bijące serduszko :) ciesze sie ogromnie.
Jestem senna, mam mdłości przez 70% dnia, ale podgryzam przekąski i przechodzi. Póki co jest ok:) w pracy też dzielnie sie trzymam.
Moja Pani ginekolog zabroniła mi chodzić na siłownie (przed ciążą chodziłam regularnie 3 razy w tygodniu). Dopiero po 13 tygodniu .. więc czekam ..
Wizyte mam teraz 18.02 i juz nie moge sie doczekać :)