Widok

MAMUSIE WRZEŚNIOWE 2014

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
są już jakieś...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hey a w którym tygodniu mialas robione 1sze usg?
Hej dziewczyny.
Ja mam termin na 6 wrzesień :-)
Witam, jestem właśnie po pierwszej wizycie, maluch ma całe 12mm :)
termin 29-30września. Mdłości mam straszne, ale na szczęście nie wymiotuję co 5 minut jak w poprzednich ciążach :)
Witaj w klubie ;) ja mam termn na 26 wrzesnia;)
Hej:) dołączam do Was :) ja mam termin na 27 września:) Jest tu ktoś z Trójmiasta?:)
Hej Magra:) Ja również bede miala ten test. Trochę się go obawiam ,jak chyba każda przyszła mama. Wczoraj miałam usg i mój maluch nie chciał się pokazać:)
~ m . Ja rowniez mam problem z jedzeniem,nie mam takiego apetytu jak inne mamusie.martwi mnie to bo nie dosc ze jestem szczupła,to nie przytyłam jeszcze ani grama:/ nie wiem czy to normalne,chcialabym jednak troche przytyc:)
Jest tu ktoś z Trójmiasta?:)
Podczytuję sobie Was,jestem na mamach lipcowych. Mogę Was pocieszyć ja przez pierwsze 13 tygodni czułam się fatalnie,miałam wstręt do jedzenia,mdłości i wszystko mi śmierdziało. W drugim trymestrze minęło :)
Jolcia ,a jak u Ciebie z wagą? Bo ja nie tyje ,a chce.
wrzesien, ja też jeszcze ani grama nie przytyłam a zaraz zacznę 10 tydzień :)
Hej Magra;) ja zaraz zaczynam 9 i tez nic.
Co do mdlosci to mam teraz tylko rano,potem zle sie czuje,ale jest lepiej niz bylo. ;) Boli mnie miednica;) nieraz chodze jak jakas kulawa:)
ja Was podczytuje dziewczyny a jestem z mam czerwcowych - co do mdłości, to mi przeszły ok 16 tc, od tego czasu pojawiaja sie jak biore witaminy wiec biore je sporadycznie ;)

Wrzesien - na pewno wiekszość dziewczyn jest z 3miasta :)
Luna ,a wiesz coś jak to jest z braniem kwasu foliowego w drugim i trzecim trymestrze? Naczytałam się,że w drugim i trzecim nie powinno sie go brać bo grozi to astmą u dziecka:/
Co do Trójmiasta- jak narazie nie widzę odzewu ,ze ktoś jest:)
ja jestem z trojmiasta a dokladniej z gdanska. :) co do wagi to ja mam juz kg na plusie, w pierwszej ciazy tez dosyc szybko zaczely sie dodtakowe kilogramy choc nie pamietam czy tak szybko.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wrzesien - ja biore od 2 trymestru sporadycznie falvit mama - on ma kwas foliowy i inne witaminy, ale mowiłam lekarce, że witaminy biorę sporadycznie i czy mam brac coś dodatkowo to powiedziała,że codziennie witaminę D3 (przepisała mi vigantoletten) co do "witamin" to ja ten falvit biore sporadycznie - mówiła, że mam dobry wyniki morfologii i nie musze brać codziennie.

ja biorę jeszcze codziennie omegamed pregna.

o astmie nic nie słyszałam, ale kwas foliowy jest w większości witamin dla mam które zazwyczaj się spożywa od 2 trymestru. przez pierwszy lekrz kazał brać tylko kwas foliowy czysty.

Ja jestem też z Gdańsk
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam wszystkie wrzesniowe mamusie. Termin mam na 5 wrzesnia. Kilka osob martwi sie o swoja wage. Pociesze pewnie Was. Ja w pierwszej ciazy w pierwszym trymestrze schudlam 6 kg. teraz 3 kg. /jestem z tych szczuplych/. Trzeba ten czas przetrwac-nie pozostaje nic innego.
Hej manka;) a dokładnie jesli moge wiedziec z ktorej czesci gdanska?;) ja rowniez jestem z gdanska. ;)
Luna dziekuje za odpowiedz;). Juz sie balam ze cos nie tak;) super ,ze nie jestem sama z Gdanska;) ja biore od poczatku ciazy femibion ,wyniki badan mam dobre,ale lekarz kaze mi je brac,wiec ok chyba.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry