Widok

MAMUSIE WRZEŚNIOWE 2014

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
są już jakieś...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hey a w którym tygodniu mialas robione 1sze usg?
Hej dziewczyny.
Ja mam termin na 6 wrzesień :-)
Witam, jestem właśnie po pierwszej wizycie, maluch ma całe 12mm :)
termin 29-30września. Mdłości mam straszne, ale na szczęście nie wymiotuję co 5 minut jak w poprzednich ciążach :)
Witaj w klubie ;) ja mam termn na 26 wrzesnia;)
Hej:) dołączam do Was :) ja mam termin na 27 września:) Jest tu ktoś z Trójmiasta?:)
Hej Magra:) Ja również bede miala ten test. Trochę się go obawiam ,jak chyba każda przyszła mama. Wczoraj miałam usg i mój maluch nie chciał się pokazać:)
~ m . Ja rowniez mam problem z jedzeniem,nie mam takiego apetytu jak inne mamusie.martwi mnie to bo nie dosc ze jestem szczupła,to nie przytyłam jeszcze ani grama:/ nie wiem czy to normalne,chcialabym jednak troche przytyc:)
Jest tu ktoś z Trójmiasta?:)
Podczytuję sobie Was,jestem na mamach lipcowych. Mogę Was pocieszyć ja przez pierwsze 13 tygodni czułam się fatalnie,miałam wstręt do jedzenia,mdłości i wszystko mi śmierdziało. W drugim trymestrze minęło :)
Jolcia ,a jak u Ciebie z wagą? Bo ja nie tyje ,a chce.
wrzesien, ja też jeszcze ani grama nie przytyłam a zaraz zacznę 10 tydzień :)
Hej Magra;) ja zaraz zaczynam 9 i tez nic.
Co do mdlosci to mam teraz tylko rano,potem zle sie czuje,ale jest lepiej niz bylo. ;) Boli mnie miednica;) nieraz chodze jak jakas kulawa:)
ja Was podczytuje dziewczyny a jestem z mam czerwcowych - co do mdłości, to mi przeszły ok 16 tc, od tego czasu pojawiaja sie jak biore witaminy wiec biore je sporadycznie ;)

Wrzesien - na pewno wiekszość dziewczyn jest z 3miasta :)
Luna ,a wiesz coś jak to jest z braniem kwasu foliowego w drugim i trzecim trymestrze? Naczytałam się,że w drugim i trzecim nie powinno sie go brać bo grozi to astmą u dziecka:/
Co do Trójmiasta- jak narazie nie widzę odzewu ,ze ktoś jest:)
ja jestem z trojmiasta a dokladniej z gdanska. :) co do wagi to ja mam juz kg na plusie, w pierwszej ciazy tez dosyc szybko zaczely sie dodtakowe kilogramy choc nie pamietam czy tak szybko.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wrzesien - ja biore od 2 trymestru sporadycznie falvit mama - on ma kwas foliowy i inne witaminy, ale mowiłam lekarce, że witaminy biorę sporadycznie i czy mam brac coś dodatkowo to powiedziała,że codziennie witaminę D3 (przepisała mi vigantoletten) co do "witamin" to ja ten falvit biore sporadycznie - mówiła, że mam dobry wyniki morfologii i nie musze brać codziennie.

ja biorę jeszcze codziennie omegamed pregna.

o astmie nic nie słyszałam, ale kwas foliowy jest w większości witamin dla mam które zazwyczaj się spożywa od 2 trymestru. przez pierwszy lekrz kazał brać tylko kwas foliowy czysty.

Ja jestem też z Gdańsk
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam wszystkie wrzesniowe mamusie. Termin mam na 5 wrzesnia. Kilka osob martwi sie o swoja wage. Pociesze pewnie Was. Ja w pierwszej ciazy w pierwszym trymestrze schudlam 6 kg. teraz 3 kg. /jestem z tych szczuplych/. Trzeba ten czas przetrwac-nie pozostaje nic innego.
Hej manka;) a dokładnie jesli moge wiedziec z ktorej czesci gdanska?;) ja rowniez jestem z gdanska. ;)
Luna dziekuje za odpowiedz;). Juz sie balam ze cos nie tak;) super ,ze nie jestem sama z Gdanska;) ja biore od poczatku ciazy femibion ,wyniki badan mam dobre,ale lekarz kaze mi je brac,wiec ok chyba.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry