Widok

MAMUSIE WRZEŚNIOWE 2014

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
są już jakieś...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Azja uspokoilas mnie,ja nie schudlam ,ale martwi mnie to ze nie przytylam. Tez jestem z tych szczuplych. ;)
Ja też biorę Femibion,teraz już 2. Co do wagi w poprzedniej ciąży do porodu przytyłam 6kg,córka zdrowa jak rydz. Teraz jestem w 17 tygodniu i przytyłam 1,5-2kg ale to dopiero jak przeszły mi mdłości.
Witam,

azja ja tez mam termin na 5 wrzesnia:)
Co do witamin, tych wszystko w jednym... wielu lekarzy twierdzi, ze one nie "dzialaja" Moj zaleza kwas foliowy i wit. D i oczywiscie racjonalne i wysokowartosciowe prowadzenie diety.

Ja w pierwszej ciazy jadlam na potege od samego poczatku. Teraz jestem w 11 tc i nie przytylam nic. Staram sie jesc reularne mniejsze posilki. Nie jesc slodyczy nie pije napoi gazowanych itp
Gdzie bedziesz rodzic?
Ja podobnie,ale jak mam ochote na cos to to jem. Ale fakt nie pije gazowanych napoji,a na slodycze w ogole nie mam ochoty.
to moze mi tez sie uda troche,jak te mdlosci sie skoncza;)
jestem z okolic chełmu, ja tez biore kwas foliowy, wyniki jak na razie sa dobre, no ja jestem tez z tych szczupłych , a w pierwszej ciazy az wstyd sie przyznac ale przytyłam 20 kg, a dwa miesiace po porodzie ubrania sprzed ciazy juz byly dobre. teraz wcale nie jem wiecej a juz mam na plusie :) we wtorek wizyta zobaczymy co na to powie gin ; p
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
azja, na Klinicznej rodzę. Tj przy pierwszej ciąży. Nie miałam zastrzeżeń.

Mdłości minęły, energia powraca... aż zachciało mi się jakiejś aktywności fizycznej... ćwiczenia , basen

Pogoda też już bardziej wiosenna, okazji będzie wiecej do aktywności, spacerów :)

pozdrawiam Was serdecznie
Witam,
jestem spoza wątku, mam do sprzedania troszkę rzeczy po synku, zapraszam - ceny do negocjacji http://tablica.pl/oferta/posciel-do-lozeczka-duzy-zestaw-warto-CID88-ID4Z3mN.html

Pozdrawiam,
He he manka zazdroszcze tych 20 kg;) ja mam nadzieje ze mi cos zostanie po ciazy z kg;)
no nie wiem :p ciężko było nosić tyle dodatkowych kilogramów przez całe lato, bo córka urodziła sie pod koniec sierpnia, to było chyba najgorsze lato jakie miałam, mam nadzieje, że tym razem bedzie troche lepiej :)
Hehe pewnie tez bym sie meczyla,ale gdybym miala pewnosc,ze troche kg zostanie mi po ciazy to byla bym szczesliwa:))))
Zastanawiacie się już nad szpitalem? Ja pierwszą córcię rodziłam na Zaspie i myślę, że drugie też tam będę rodzić:) Przy porodzie trafiłam na super, przemiłą, pomocną położną, a opieka poporodowa wiadomo, różnie, zależy na kogo się trafi:)
Hej:) Ja się jeszcze zastanawiam gdzie tu rodzić:) Również myślałam o Zaspie.
ja poprzednim razem też rodzilam na zaspie i teraz tez mam zamiar rodzic na zaspie choć jeszcze bardzo dużo dużo czasu :)
Manka moze razem wyladujemy,bo mamy ten sam tydzien:)
może :) chociaż poprzednio przynosilam dwa tygodnie i skończyło się cc.
A teraz na ktorego masz planowany termin?;)
może wpiszemy listę z terminami porodu??

ja rodziłam na klinicznej, a teraz cyba się na Zaspę zdecyduję, choć mało znam o tej porodówce opini...
Dołączam do grona mam wrześniowych :)
Termin mam na 26 września. To moja 2 ciąża. Nudności okropne, głodna jestem non stop!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry