Widok

MAMUSIE WRZEŚNIOWE I PAŹDZIERNIKOWE 2014 (4)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Wrześniowe:
05.09.2014 mamaStasia, jeśli synek Wojtuś lub Kacper, córcia Ola
05.09.2014 ajza
05.09.2014 evi78
05.09.2014 mamakaroli
06.09.2014 cytrynka
09.09.2014 ann - chłopiec
13.09.2014 AgaKr , jeśli synek - Aleksander, jeśli córeczka - Helenka
14.09.2014 Pestka
15.09.2014 Magra
16.09.2014 Emilia
17.09.2014 Anka
26.09.2014 Wrzesien jeśli synek Łukasz lub Kacper, jesli córeczka Hania
26.09.2014 GosiaX
26.09.2014 manka
27.09.2014 aniuleczka25
29.09.2014 kaska2308
29.09.2014 Ani6

Październikowe:
03.10.2014 MissMarple
03.10.2014 Ig
04.10.2014 Megi85
09.10.2014 karo_lina
22.10.2014 Darlonek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem :)
Wrzesień, jakbym wciągnęła całego arbuza to wyglądałabym jakbym conajmniej w 8 miesiącu była :) ogólnie strasznie lubię arbuzy, ale jak przechodzę obok nich w warzywniaku to jakoś mnie tak strasznie nie ciągnie jak w poprzednich ciażach. Teraz mam fazę na kebapy i kabanosy z musztardą zagryzane ogórkiem kiszonym :)
Wrzesien, pogoda znów się ladna robi a moje dzieci znów chore ;/ w piątek jadę do mojej pracy na przymorze i na żabiankę na kontrolę do lekarza więc pomyslałam że moze sie umówimy ale nie wiem czy Zuzce gorączka przejdzie :( niby tylko 37,8 ale nigdy nie wiadomo co się z tego może wykluć.
Apropos Zuzki to chyba muszę pójść rozbroić bombę biologiczną w jej pieluszce...
Haha Kasia :). No takie zachcianki:) Mi się tak co tydzień zmienia smak na różne rzeczy oprocz arbuza:) Teraz jestem na etapie gotowanego boczku z musztardą , chińskiego jedzenia ,jabłek i zielonego ogórka ze śmietaną:))) Wczesniej jak widziałam jabłka to omijałam szerokim łukiem ,a teraz z 3 dziennie zjadam.
witam w nowym watku :)
ja dzisiaj zostawialm moja mala w domu, bo jakias taka nie wyrazna wczoraj byla, ale dzisiaj ma tylko katar a tak to ja roznosi, nie dlugo ide odebrac wyniki pappa i chyba troche przeciagne ja po miescie, moze troche sie zmeczy :p
milego dnia :)
kurcze ja juz nie pamietam co to pieluchy i ich zawartosci ;p a teraz od poczatku ...
Hehe ,ja tym bardziej za bardzo nie wiem co potrafi sie zmiescic w pieluche:) pamietam tylko jak zajmowalam sie siostrzencem :) ale nie bylo tak zle:)
Ja mam cicha nadzieję, że latem Zuzka bezpowrotnie rozstanie sie z pieluchami. Ma teraz rok i 7m-cy i z wołaniem raczej słabo, czasami jak jej sie przypomni.
Hej hej :)
kurcze wychodzi na to, że jak na razie to mam najpóźniejszy termin :P
ale dziś mam zaciesz od rana :D kto by pomyślał, że wizyta na pobraniu krwi sprawi mi taką radość :D jak wychodziłam z domu to był lekki dramat, bo jak wsiadłam do samochodu to miałam wrażenie, że wszystko ciężej chodzi, bo nie miałam na sic siły :P 2 tyg leżenia w domu robi swoje, a niestety dziś musiałam radzić sobie sama :( w życiu bym nie wpadła na to, że przejażdżka do Wrzeszcza i z powrotem sprawa mi taką radochę hehe :) jak wracałam to widziałam kominiarza, więc wierzę, że przyniesie mi dziś szczęście i na usg będzie wszystko dobrze :)
hej,
A propos pieluch to mam nadzieję, że też będę z jednymi (małymi oczywiście). Moja córka ma 2 lata i grubszą sprawę robi do nocnika już od dawna i nie było problemu z przyzwyczajeniem, no a z kolei siusiu to do pieluchy oczywiście. Czasem mówi, jak zrobiła;-))) Ale liczę na lato, nie będzie nosiła body tylko majteczki i chyba się odmieni;-)
moja starsza latorośl to juz szkołe zaczyna w tym roku

ruchy w pierwszej ciazy gdzies w około 18/19 tyg
i własnie jakby gilanie pekanie bombelka :)
nie pomyslisz tego :D

na odpieluchowanie to faktycznie poczekaj juz do cieplejszych dni
No to juz wiem co i jak :)) dzisiaj w sklepie zauwazylam ze moj brzuch rzeczywiscie jest wiekszy i widoczny:)) w domu jakos tego nie widac heh.
A wiecei moze gdzie w gdansku jest jakis sklep z odzieżą ciążową? Bo jak narazie nie moge zadnych spodni kupic:/
Darlonek heh Ty przez jeden dzień byłaś sama z tego co piszesz,a ja musze byc przez trzy miechy :) Dobrze,ze Ci sie podobal dzisiejszy dzień:)
Witam się w nowym;)

Co do ruchów w pierwszej ciąży,odczuwałam je ok 20 tyg. a teraz już od około tygodnia (16) je czuje.I jest to właśnie takie przelewanie się jakby.

Ja ciążowe spodnie kupowałam we wrzeszczu obok pętli autobusowej w tych pawilonach na górze,tylko to było prawie 4 lata temu więc nie wiem czy tam jeszcze jest ten sklep
Mamakaroli dzieki:) sprawdze czy ten sklep tam jest bo dosyc czesto jestem w tamtych rejonach:)
Ciuchy ciążowe są na hali targowej w Centrum, w h&m, c&a. Kiedyś w alfie był happy mum ale nie jestem pewna czy nadal jest.
wrzesień w H&M jest fajny dział mama :)

i wcale nie drogie
http://www.hm.com/pl/subdepartment/LADIES?Nr=4294928852
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hala targowa czyli ta przy starym miescie ? W h&m musze sprawdzic:) chodzilam tam tysiac razy ale nie wpadły mi w oczy ubrania ciazowe.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry