Widok

MAMUŚKI LIPCOWE, SIERPNIOWE 28 :))

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
to przez tą pogodę...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kumam

my wybralismy z el-jota

Ja właśnie kierowałam się tą stroną bobowózki i też wybrałam na tej podstawie jane nomad ale okazało się w praktyce że wymiary na stronce nie do końca są prawdziwe; naprawdę najlepiej pomierzyc samemu

tylko przeczytałam o zagrozeniach dla płodu i sie przestraszyłam

Wiem ze bedzie dobrze a jakie cudne buciki i pajaca mam dla niuni

Ja mocno w to wierzę że twój malec urodzi sie cały i zdrowy jak rybka i to jest najwarzniejsze , kciuki bedę trzymać bardzo mocno i ciesz się z pierwszych zakupów ;

Nie wiem kto pytal ale www.bobowozki.pl na tej stronie masz podane wymiary wozkow,mozna sie poslepic.Na tej stronie sa wlasnie wymiary emmaljungi i jane i wychodzi,na to,ze jane jest wieksza.Nie wiem, na zywo nie mierzylam.

Cukrzyca sie nie przejmuj-da sie przezyc :) Od niesiaca jestem na diecie cukrzycowej i nie jest tak zle, jak myslalam, ze bedzie. Oby z szyjka bylo ok! To jest wazniejsze.

dzisiaj kupiłam buciki i pajacyka dla dziecka -pierwsze zakupy ale to na pocieszenie dla mamy.

Dziewczyny trzymajcie jutro za mnie kciuki bo rano musze zrobic krzywa cukrzycowa bo mam chyba cukrzyce i potem na sprawdzenie szyjki .

boje sie jutrzejszego dnia jak cholera czy kiedys bedzie dobrze ?

wow ale wy jesteście rozeznane w wózkach...
chyba też będzie trzeba zacząć sie rozglądać, ja na razie rozważałam xlandera xa ale widze tu tez kilka ładnych typów !!

tak wszystko mi się pokręciło która jaki wózek kupiła i czy ty piszesz że roan nie ma rączki regulowanej ? Jestem juz totalnie zakręcona, może dlatego że w pracy mialam zakręcony dzień

czy na stronkach internetowych są gdzies podane wymiary wózków po złożeniu??

gosik ale namieszałaś hihi nie wiem o co chodzi :)))

ojojoj dopiero teraz doczytałam że to perełka kupiła roana a nie pomagdalena; tak to jest gdy cały dzień czyta się dopiero wieczorkiem

aha i palla roany mają regulowaną rączkę

Madalein w jane napewno jest mniejsza gondola niż w emmaljundze - sama z centymetrem mierzyłam interesujące mnie gondole, pomagdalena mi też podobają sie gondole w roanie - najbardziej taka granatowo biała jednak ja się zastanawiałam bo średnio widzą mi się w nich stelaże - mają te wózki bardzo dobre opinie są równie wytrzymałe co emmaljunga i nawet przyjeżdżają po nie szwedzi do nas - ale ja jeszcze się nie zdecydowałam.

ooo, gratulacje...a miał być chłopak ;)

wróciliśmy już na śląsk :/ napięty plan nie pozwolił nam na odwiedzenie żadnych znajomych w Trójmieście :/

a propos wózków, mój typ to Emmaljunga ale jeszcze nie oglądałam żadnych na żywo, więc cąłkiem możliwe jest że po wizji lokalnej zmienię zdanie

priorytety to: duża gondola, pompowane koła, wygoda dla maluszka i możliwość jeżdżenia po wszelkich wertepach i plaży
no i musi się zmiescić do naszego nowego autka ;)

my wiemy od piątku, że to córcia ... choć jak czytam posty innych forumek, to wolę się nie nastawiać na 100%, bo jeszcze się okaże tuż przed porodem, że pojawił się siurak ;))
aczkolwiek już nękam mego M, że w końcu wyrównanie proporcji płci w domu nastąpi: On i Kocur kontra ja i Młoda :)

a to czas leci, już za tydzień będziecie wiedzieć , fajnie :)
a my mamy wizytę 8 kwietnia i wtedy się najprawdopodobniej dowiemy co siedzi w brzuszku :) już doczekać się nie moge :)

a tak z innej beczki - nie o wozku :)
byc moze juz za tydzien dowiemy sie kto sobie pomieszkuje w moim brzucholku! doczekac sie nie mozemy! :)

gosik ale gondola Jane jest wieksza od emmaljungi,to chyba nie jest mala,prawda?to jaka ty kupisz,jakie wymiary?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry