Widok
Madalein w jane napewno jest mniejsza gondola niż w emmaljundze - sama z centymetrem mierzyłam interesujące mnie gondole, pomagdalena mi też podobają sie gondole w roanie - najbardziej taka granatowo biała jednak ja się zastanawiałam bo średnio widzą mi się w nich stelaże - mają te wózki bardzo dobre opinie są równie wytrzymałe co emmaljunga i nawet przyjeżdżają po nie szwedzi do nas - ale ja jeszcze się nie zdecydowałam.
ooo, gratulacje...a miał być chłopak ;)
wróciliśmy już na śląsk :/ napięty plan nie pozwolił nam na odwiedzenie żadnych znajomych w Trójmieście :/
a propos wózków, mój typ to Emmaljunga ale jeszcze nie oglądałam żadnych na żywo, więc cąłkiem możliwe jest że po wizji lokalnej zmienię zdanie
priorytety to: duża gondola, pompowane koła, wygoda dla maluszka i możliwość jeżdżenia po wszelkich wertepach i plaży
no i musi się zmiescić do naszego nowego autka ;)
wróciliśmy już na śląsk :/ napięty plan nie pozwolił nam na odwiedzenie żadnych znajomych w Trójmieście :/
a propos wózków, mój typ to Emmaljunga ale jeszcze nie oglądałam żadnych na żywo, więc cąłkiem możliwe jest że po wizji lokalnej zmienię zdanie
priorytety to: duża gondola, pompowane koła, wygoda dla maluszka i możliwość jeżdżenia po wszelkich wertepach i plaży
no i musi się zmiescić do naszego nowego autka ;)