Widok

MAMUŚKI LIPCOWE, SIERPNIOWE 28 :))

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
to przez tą pogodę...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kumam

my wybralismy z el-jota

Ja właśnie kierowałam się tą stroną bobowózki i też wybrałam na tej podstawie jane nomad ale okazało się w praktyce że wymiary na stronce nie do końca są prawdziwe; naprawdę najlepiej pomierzyc samemu

tylko przeczytałam o zagrozeniach dla płodu i sie przestraszyłam

Wiem ze bedzie dobrze a jakie cudne buciki i pajaca mam dla niuni

Ja mocno w to wierzę że twój malec urodzi sie cały i zdrowy jak rybka i to jest najwarzniejsze , kciuki bedę trzymać bardzo mocno i ciesz się z pierwszych zakupów ;

Nie wiem kto pytal ale www.bobowozki.pl na tej stronie masz podane wymiary wozkow,mozna sie poslepic.Na tej stronie sa wlasnie wymiary emmaljungi i jane i wychodzi,na to,ze jane jest wieksza.Nie wiem, na zywo nie mierzylam.

Cukrzyca sie nie przejmuj-da sie przezyc :) Od niesiaca jestem na diecie cukrzycowej i nie jest tak zle, jak myslalam, ze bedzie. Oby z szyjka bylo ok! To jest wazniejsze.

dzisiaj kupiłam buciki i pajacyka dla dziecka -pierwsze zakupy ale to na pocieszenie dla mamy.

Dziewczyny trzymajcie jutro za mnie kciuki bo rano musze zrobic krzywa cukrzycowa bo mam chyba cukrzyce i potem na sprawdzenie szyjki .

boje sie jutrzejszego dnia jak cholera czy kiedys bedzie dobrze ?

wow ale wy jesteście rozeznane w wózkach...
chyba też będzie trzeba zacząć sie rozglądać, ja na razie rozważałam xlandera xa ale widze tu tez kilka ładnych typów !!

tak wszystko mi się pokręciło która jaki wózek kupiła i czy ty piszesz że roan nie ma rączki regulowanej ? Jestem juz totalnie zakręcona, może dlatego że w pracy mialam zakręcony dzień

czy na stronkach internetowych są gdzies podane wymiary wózków po złożeniu??

gosik ale namieszałaś hihi nie wiem o co chodzi :)))

ojojoj dopiero teraz doczytałam że to perełka kupiła roana a nie pomagdalena; tak to jest gdy cały dzień czyta się dopiero wieczorkiem

aha i palla roany mają regulowaną rączkę

Madalein w jane napewno jest mniejsza gondola niż w emmaljundze - sama z centymetrem mierzyłam interesujące mnie gondole, pomagdalena mi też podobają sie gondole w roanie - najbardziej taka granatowo biała jednak ja się zastanawiałam bo średnio widzą mi się w nich stelaże - mają te wózki bardzo dobre opinie są równie wytrzymałe co emmaljunga i nawet przyjeżdżają po nie szwedzi do nas - ale ja jeszcze się nie zdecydowałam.

ooo, gratulacje...a miał być chłopak ;)

wróciliśmy już na śląsk :/ napięty plan nie pozwolił nam na odwiedzenie żadnych znajomych w Trójmieście :/

a propos wózków, mój typ to Emmaljunga ale jeszcze nie oglądałam żadnych na żywo, więc cąłkiem możliwe jest że po wizji lokalnej zmienię zdanie

priorytety to: duża gondola, pompowane koła, wygoda dla maluszka i możliwość jeżdżenia po wszelkich wertepach i plaży
no i musi się zmiescić do naszego nowego autka ;)

my wiemy od piątku, że to córcia ... choć jak czytam posty innych forumek, to wolę się nie nastawiać na 100%, bo jeszcze się okaże tuż przed porodem, że pojawił się siurak ;))
aczkolwiek już nękam mego M, że w końcu wyrównanie proporcji płci w domu nastąpi: On i Kocur kontra ja i Młoda :)

a to czas leci, już za tydzień będziecie wiedzieć , fajnie :)
a my mamy wizytę 8 kwietnia i wtedy się najprawdopodobniej dowiemy co siedzi w brzuszku :) już doczekać się nie moge :)

a tak z innej beczki - nie o wozku :)
byc moze juz za tydzien dowiemy sie kto sobie pomieszkuje w moim brzucholku! doczekac sie nie mozemy! :)

gosik ale gondola Jane jest wieksza od emmaljungi,to chyba nie jest mala,prawda?to jaka ty kupisz,jakie wymiary?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry