Widok

MAMUŚKI LIPCOWE, SIERPNIOWE 28 :))

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
to przez tą pogodę...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no drogie te wózki :( ale mi zadne z tych tańszych sie nie podobają :((

evak, a nie wydaje ci sie ze on ma na mało krytą tą gondolę? qwiesz jak zakładasz ten pokrowiec to on jest taki niski przy tej budce, ach, nie wiem jak to napisać

ewentualnie jeszcze ten http://www.allegro.pl/item332612511_coneco_wozek_v3_fotelik_samoch_0_13_kg_wys_gratis.html

Madzia ja też nie wiem czy się zdecydujemy, bo dla nas to dużo kasy 1900 zł i kwestia wózka jest jeszcze otwarta, ale bardzo mi sie podoba a może jeszcze trochę stanieją

ten też mi sie podoba ale cena już go napewno w naszym wypadku zdyskwalifikowała
http://www.allegro.pl/item327794560_quinny_buzz_4_2008_gondola_fotelik_cabrio_grat.html#photo

ten jest fajny, wczesniej go nie widziałam

http://www.allegro.pl/item327919826_atlantic_2008_gondola_spacerowka_spiwor_pompka.html

mi sie najbardziej podobają te PIERRE CARDIN BASCO

mi sie te quinny buzz nie podobają, wydaje sie ze ta spacerówka jest jakaś płaska ..........

palla nie wiem jeszcze go nie widziałam na żywo, może jak go obejrzę to stwierdzę że jest do kitu
v3 też mi sie nawet podobają, tylko ta długośc wózka po złożeniu ,nie wiem czy by mi wszedł do samochodu ale też mam zamiar sobie je obejrzeć w najbliższym czasie

http://www.allegro.pl/item327919826_atlantic_2008_gondola_spacerowka_spiwor_pompka.html no a ten patrzyłas ? mi sie bardzo podoba, ale nie wiem jak to jest wagowo - czy nie jest za ciezki ?

Waga : wózek ze spacerówka - 14,5 kg

gondola - 4,5 kg, wózek z gondolą ok. 16 kg

to tez widziałam, ale nie wiem jak to sie ma do innych wózków,

jest bardzo ciezki taki ma moja szwagierka

trochę ciężki i duży po złożeniu
ja pamiętam jak zaczęłam oglądać wózki to spodobał mi sie tako v-road, ale po czasie stwierdziłam że ta waga wózka mnie zabija 21,5 kg
moja siostra kupiła sobie tako i po trzech spacerach go sprzedała nie była w stanie go wnieść i nie wchodził do samochodu
miałam wybrany model lekkiego i małego wóżeczka to TITI TRITON I pewnie na niego bym się zdecydowałą, tylko ta mała gondola 70 cm.
Kurcze zawsze coś

a no to odpada :)

co prawda mieszkam na parterze ale bo co mam dzwigać :)

Magda a kiedy masz następną wizytę?
Teraz to juz pewnie się dowiesz jaka płeć

Temat wozka:najpierw byl Casualplay S6 (przegral z Jane),potem Emmaljunga (zdecydowanie za duza jak pomierzylam i zobaczylam),potem X lander XA (jezeli nie wroce rodzic do Polski to tutaj go nie kupie bo nie ma), potem Mutsy (waskie siedzisko w spacerowce i ciezki oraz maly kosz na zakupy) a teraz jestem na etapie Jane ...no takze spoko jeszcze pozyjemy zobaczymy.Na dzien dzisiejszy Jane Nomad z gondola i nosidelkiem.Lekki,wszystko wystarczajace duze i bardzo dobra jakosc plus wejdzie do kazdego auta.

wizyte jutro USG W CZWARTEK ALE PLEC NIE JEST WAZNA CHCE TYLKO USłYSZEC ZE DZIECKO ZDROWE I SZYJKA OK

Madzia będzie wszystko w porządku i nawet nie myśl ż mogłoby być inaczej

fajny ten wózek jane nomad, bardzo lekki, tylko znowu jak dla mnie ta cena, ale bryka całkiem w porządku

Hej,
ja już robiłam wstępne rozeznanie i póki co nastawiam sie na XLANDER XA ;-) Ale mam jeszcze trochę czasu ;-)
a ja po tum jak Madziorek sie rozsypała w 33 tygodniu juz nie czekam na ostatnia chwilke

ten Jane Nomad jest ekstra, no to mam faworyta :) no cena beznadziejna, ale zobaczymy:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry