Widok

MAMUŚKI LIPCOWE, SIERPNIOWE 28 :))

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
to przez tą pogodę...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no dobra dalej małaaa gosik543 perełka lolitka aqu-pe i te októrych zapomiałam dawajcie swoje typy

:)))
konkretnych typow nie mamy, pare nam sie podoba, ostatnio w jednym sklepie upatrzylismy sobie bodajze Tako(...?) za niecale 800zł czy 700zł :)))

evak - my nie mamy konkretnego faworyta, bo jeszcze się nie rozglądaliśmy konkretnie. jeden priorytetowy warunek - MUSI BYĆ LEKKI! mieszkamy na 3 piętrze, Maćka nie ma przez pół miesiąca, więc muszę dać radę sama go wtaszczyć na górę.

Dzisiaj pierwszy dzień w pracy więc jestem dopiero teraz, jane nomad super wózek oglądałam na żywo , ładny fajnie się prowadzi jak dla mnie ma 2 wady słaby dostęp do kosza przy spacerówce - trzeba prawie paść na kolana aby coś tam wsadzić i jak dla mnie za mała gondola - bo umnie spotkały się dwa wielkoludy więc nasza Marcelina do małych należeć nie będzie. Zawęziłam więc wybór od największych gondoli i mam trzy typy, emaljunga , peg perego clasisca culla lub janga albo roan martin

Bylam i zdecydowalam wybieram tego Nomada,jest leciutki,z tym ze z kolekcji nowej ktora wchodzi od 1 kwietnia,z tym koszem masz racje ale jakos przezyje :),a gondola jest mi obojetna bo u nas jest cieplo,wiec Niunia pewnie od grudnia bedzie w spacerowce

ja nie mam typu co do wozka ale jak bede kupowac to najzwyklejszy wozek gleboki ze spacerowka no i cena nie moze byc za wysoka bo co tu owijac w bawelne nie stac nas na drogi...

image

Kazdy ma inne potrzeby.Kupno wozka zalezy od wielu czynnikow :).Nam wozek kupuja dziadki na spole.Wyjdzie ich 2120,taniej niz w Polsce o 500zl.Pamietam jak bylam w styczniu w tym sklepie na Jaskowej to polecali mi wozek polskiej firmy,bardzo podobny do emmaljungi.Wiem,ze byl naprawde fajny,nazwa na B,i kosztowal moze 900zl.Gondola ze spacerowka.

my dzieki palli chyba dzisiaj kupimy wózeczek i ma boski kolor

a Ty juz nie śpisz ?:)

Maciej mnie obudził bo musze do lekarza jechać

dzieki Palla

aa :)

Proszę Cie bardzo :)

a my już mamy wózeczek :)
w weekend do nas przyjedzie , już nie moge się doczekać :)
kupujemy od mojej koleżanki, mam fotki jak chcecie zobaczyć

ale ta spacerówka sie niestety nie przekłada ale cena jest oki więc chyba weźmiemy czekamy na decyzje płacacego a spacerówka nie była wogóle uzywana a gleboki jest po praniu

pewnie, chętnie zobaczymy;)
no czekamy na te fotki
a jak tata sie zgodzi to bede miała zielony jest cudowny

http://www.allegro.pl/item335252095_wozek_roan_marita_wysylka_gratis_w_24h.html

to ten wózek, zaraz wam wstawie fotki jak wygląda spacerówka

image

image

image

image

image

image

był bardzo mało używany :)

fajny ale u mnie by odpadł bo nie ma rególowanej raczki a u nas jest duza róznica wzrostu i to podstawa

a jak tam wasze maluszki kopia bardzo??
bo mój dzidziuś zaczął w niedzielę wielkanocną :) nawet tatuś poczuł już jak kopie

zalezy czasem czesto czasem wogóle

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry