Widok
Dziewczyny, zrobiłam wstępną listę, nie wszystkie terminy znalazłam w wątku, proszę poprawcie, jak coś nie tak i dopiszcie się :)
Janka2 - 29 kwietnia
Emilkaaa - 7 maja
Assegai - 11 maja
Martam - 13 maja
Mama.wyczekana - 16 maja
Maga79 - 18 maja
Lalinek - 30 maja
Mrówka - 1 czerwca
Kasiulkaa -
Marciocha -
Przyszła.Mama -
Janka2 - 29 kwietnia
Emilkaaa - 7 maja
Assegai - 11 maja
Martam - 13 maja
Mama.wyczekana - 16 maja
Maga79 - 18 maja
Lalinek - 30 maja
Mrówka - 1 czerwca
Kasiulkaa -
Marciocha -
Przyszła.Mama -
ja mam termin na 15 maja :)
byłam zmuszona dzisiaj jechać autobusem w tłoku...i mój nos wyłapywał po prostu wszystkie ochydne zapachy jakie sie dało...myslałam ze nie wytrzymam :/
u mnie tez w dalszym ciagu apetytu brak, chyba ze na kwaśne...przed chwila wciągnęłam całe opakowanie rozpuszczalnej, pomarańczowej gumy do żucia :) :D
byłam zmuszona dzisiaj jechać autobusem w tłoku...i mój nos wyłapywał po prostu wszystkie ochydne zapachy jakie sie dało...myslałam ze nie wytrzymam :/
u mnie tez w dalszym ciagu apetytu brak, chyba ze na kwaśne...przed chwila wciągnęłam całe opakowanie rozpuszczalnej, pomarańczowej gumy do żucia :) :D
a ja nie mam żadnych zachcianek, żadnych wymiotów, apetytu brak, lekkie mdłości. zaczęłam spac w nocy !!!!! co bardzoe mnie cieszy :) jutro do lekarza ide i mam nadzieję że będzie wszystko okej bo tak szczerze wam powiem że czasem się nie czuję jakbym była w ciąży bo nic mi nie jest... to tez martwi choć pewnie powinnam sie cieszyć :)
trudne mam tylko poranki bo czuje jakbym miała zemdleć no i trochę mnie mdli, ale nic poza tym.. popołudniami jestem senna i to bardzo.
właśnie rozmawiałam z koleżanka - rodzi za 2 tygodnie - przytyła 28 kg !!! masakra....
trudne mam tylko poranki bo czuje jakbym miała zemdleć no i trochę mnie mdli, ale nic poza tym.. popołudniami jestem senna i to bardzo.
właśnie rozmawiałam z koleżanka - rodzi za 2 tygodnie - przytyła 28 kg !!! masakra....
hejka, to może jak mamy już listę to założymy nowy wątek :)
http://forum.trojmiasto.pl/MAJOWE-I-CZERWCOWE-MAMY-2011-2-t187575,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/MAJOWE-I-CZERWCOWE-MAMY-2011-2-t187575,1,16.html