Widok

Majowo - Czerwcowe Mamusie 2013 (8)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Założyłam nowy wątek :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przyszły dziś do mnie otulacze z Ecobambino :) nie spodziewałam się tak fajnego materiału :)

Powoli się zbieram i wychodzę na spotkanie :)
dzisiaj na targach będą konkursy odnośnie Jelpa
http://www.multishop24.pl/webpage/jelp.html

wiec troszkę poczytajcie - może wam się uda !
w okolicach medisona są parkingi, ale ja tam jeżdżę zawsze koło 20, więc jakoś zawsze miejsce znajduję, w godzinach szczytu może być kłopot.. Ja jadę kolejką, mąż dojedzie samochodem koło 20, bo dziś mamy wizytę :)
Fajnie było by się poznać, tylko jak się rozpoznamy? tam będzie masa ludzi (z tego co widziałam na samym fb zgłosiło się koło 50osób..)
Dziewczyny czytam że wybieracie się dziś na bezpiecznego malucha też się tam wybieram powiedzcie czy tam w okolicach tego hotelu jest jakiś parking żeby było gdzie zaparkować, bo z tego co czytam na stronie to hotel nie ma swojego parkingu a znaleźć miejsce do zaparkowania w Gdańsku głównym w godzinach szczytu jest bardzo cięzko.
Witam.Jestem po glukozie,nie było tragedii,ale cieszę się że tylko w tej ciąży przyszło mi robić to badanie.Teraz mam pieruńską zgagę.

Widzimy się na Bezpiecznym Maluchu,fajnie by było jakbyśmy miały możliwość się poznać.W grupce zawsze raźniej.

Pozdrawiam
Myślę, że nie będzie problemu ze spóźnieniem:)
Zapomniałam się zalogować :)
Ja byłam na USG wczoraj i malutka waży 1154g :)
Jeżeli uda mi się wszystkie sprawy pozałatwiać to również wybieram się jutro na Bezpiecznego Malucha. Jak myślicie dziewczyny, czy "wpuszczą" mnie jeżeli się spóźnię do godziny?
No i po usg nic się nie zmieniło, nic nie dorosło:P Zasłaniała sobie cały czas buźkę rączką, już widzę jaki to będzie żarłok! zamiast kciuka pcha do buzi całą rękę! Ale najważniejsze, że wszystko jest ok:) Waży już ponad 800g:) Panna widzimy się jutro to pogadamy:) W tarabum i jeszcze po południu:)
Jotenka - jak po usg? :) Nadal dziewczyna, czy coś jednak wyrosło? :)
Witam się po długiej nieobecności, choć i tak pewnie nikt mnie tu nie kojarzy :)

Dołączam do "szyjkozaszytych". Szew zakładali mi na Zaspie dwa tygodnie temu, w poniedziałek. Poleżałam na oddziale do piątku i wypisali mnie do domu. A z domu niestety wychodzić mi nie wolno. Wprawdzie szyjka zamknięta i wydłużona do 2,9 cm, to jednak na zimne dmuchać należy. Jestem na Fenoterolu i na szczęście szybko dni lecą, bo bym się na amen zanudziła.
Zła jestem tylko, że omijają mnie zajęcia na uczelni, a to ostatni semestr i magisterka do skończenia...
Umówiłam się na przyszły wtorek, pani w rejestracji zapytała w którym tyg jestem i stwierdziła że to już czas ;) aa i chodziło mi o usg 4d XD

Mi też nie bardzo data spotkania pasuje.. na 20 mam wizytę u gina, na szczęście niedaleko, więc po prostu wyjdę w trakcie - trudno..
Moseka, wg mnie nie ma już większego znaczenia data, kiedy chcesz zrobić USG 3D, jesteśmy już po połówkowym więc teraz od Ciebie tylko zależy.
mi nie do końca ten dzień jutrzejszy odpowiada;/ ale bym z chęcią poszła. Ale liczę na wasze szczegółowe relacje.
Ja też idę na bezpiecznego malucha :)

Dziewczyny kiedy najlepiej zrobić usg 3d? w którym tygodniu? Bo my byśmy chcieli, ale nie wiem na kiedy się zapisać :/
Jotenta ja idę na Bezpiecznego Malucha.Ciekawe ile dziewczyn z naszego wątku się wybiera?
Agusia, ja byłam w gabinecie we Wrzeszczu- wg mnie OK
http://www.pro-femina.com
koszt to 250 pln
witam dziewczyny,
Jesteście zapewne już po USG 3d czy 4d szukam gabinetu godnego polecenia na takie USG w Gdańsku i jak się rozkładają ceny?
Dziękuję z góry za odpowiedź.
Pozdrawiam przyszłe mamusie!
Mini- witamy pisz co u Ciebie.

Moseka, u mnie wczoraj podobnie było, to znaczy Mały też mega nisko siedział i troszkę to niekomfortowe było, ale nie dopuszczam ze miałam skurcze. Czasami jakis dyskomfort miałam, ale liczę, że to nic skurczowego...
Coraz poważniej myslę nad zwolnieniem, bo już ciężko w pracy, wczoraj niezbyt mi było. Poza tym znowu mnie zgaga zaatakowała :(
Dziś niby lepiej, ale to początek dnia, oby było już dobrze
no tak :) głooooool ze mnie ;/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Czy zostawiacie wasze 7-latki w 1 klasie? (22 odpowiedzi)

Chodzi mi o dzieci z rocznika 2009

do góry