Widok
dzisiaj na targach będą konkursy odnośnie Jelpa
http://www.multishop24.pl/webpage/jelp.html
wiec troszkę poczytajcie - może wam się uda !
http://www.multishop24.pl/webpage/jelp.html
wiec troszkę poczytajcie - może wam się uda !
w okolicach medisona są parkingi, ale ja tam jeżdżę zawsze koło 20, więc jakoś zawsze miejsce znajduję, w godzinach szczytu może być kłopot.. Ja jadę kolejką, mąż dojedzie samochodem koło 20, bo dziś mamy wizytę :)
Fajnie było by się poznać, tylko jak się rozpoznamy? tam będzie masa ludzi (z tego co widziałam na samym fb zgłosiło się koło 50osób..)
Fajnie było by się poznać, tylko jak się rozpoznamy? tam będzie masa ludzi (z tego co widziałam na samym fb zgłosiło się koło 50osób..)
Dziewczyny czytam że wybieracie się dziś na bezpiecznego malucha też się tam wybieram powiedzcie czy tam w okolicach tego hotelu jest jakiś parking żeby było gdzie zaparkować, bo z tego co czytam na stronie to hotel nie ma swojego parkingu a znaleźć miejsce do zaparkowania w Gdańsku głównym w godzinach szczytu jest bardzo cięzko.
Witam się po długiej nieobecności, choć i tak pewnie nikt mnie tu nie kojarzy :)
Dołączam do "szyjkozaszytych". Szew zakładali mi na Zaspie dwa tygodnie temu, w poniedziałek. Poleżałam na oddziale do piątku i wypisali mnie do domu. A z domu niestety wychodzić mi nie wolno. Wprawdzie szyjka zamknięta i wydłużona do 2,9 cm, to jednak na zimne dmuchać należy. Jestem na Fenoterolu i na szczęście szybko dni lecą, bo bym się na amen zanudziła.
Zła jestem tylko, że omijają mnie zajęcia na uczelni, a to ostatni semestr i magisterka do skończenia...
Dołączam do "szyjkozaszytych". Szew zakładali mi na Zaspie dwa tygodnie temu, w poniedziałek. Poleżałam na oddziale do piątku i wypisali mnie do domu. A z domu niestety wychodzić mi nie wolno. Wprawdzie szyjka zamknięta i wydłużona do 2,9 cm, to jednak na zimne dmuchać należy. Jestem na Fenoterolu i na szczęście szybko dni lecą, bo bym się na amen zanudziła.
Zła jestem tylko, że omijają mnie zajęcia na uczelni, a to ostatni semestr i magisterka do skończenia...
Mini- witamy pisz co u Ciebie.
Moseka, u mnie wczoraj podobnie było, to znaczy Mały też mega nisko siedział i troszkę to niekomfortowe było, ale nie dopuszczam ze miałam skurcze. Czasami jakis dyskomfort miałam, ale liczę, że to nic skurczowego...
Coraz poważniej myslę nad zwolnieniem, bo już ciężko w pracy, wczoraj niezbyt mi było. Poza tym znowu mnie zgaga zaatakowała :(
Dziś niby lepiej, ale to początek dnia, oby było już dobrze
Moseka, u mnie wczoraj podobnie było, to znaczy Mały też mega nisko siedział i troszkę to niekomfortowe było, ale nie dopuszczam ze miałam skurcze. Czasami jakis dyskomfort miałam, ale liczę, że to nic skurczowego...
Coraz poważniej myslę nad zwolnieniem, bo już ciężko w pracy, wczoraj niezbyt mi było. Poza tym znowu mnie zgaga zaatakowała :(
Dziś niby lepiej, ale to początek dnia, oby było już dobrze