Widok

Maksymilian Kurkowski

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Prosze o opinie o doktorze ... Mam poważne problemy ginekologiczne i szukam lekarza , ktory mi pomoze . Mam pakiet w LuxMedzie ... Nie wiem kogo wybrać ? Czy można prosić o wypowiedz kogoś kto był u doktora?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja chodziłam do niego w ciąży i z wszystkich lekarzy którzy tam pracują wg mnie jest najlepszy. Jest młody, sympatyczny. W gabinecie ma usg, inni lekarze nie mają czyli musisz pofatygowac się dwa razy.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo sympatyczny i miły lekarz, odpowiada na wszelkie pytania. Byłam co prawda tylko raz i to na badaniu USG, ale myślę że będę chodzić regularnie.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też polecam, co prawda nie wiem czy skutecznie leczy, byłam u niego 2 razy, raz po poronieniu. Wszystko mi tlumaczył, dużo gada;) ale jest naprawdę sympatyczny. Przedstawia się i podaje rękę pacjentce dla mnie na plus.

najlepszy lekarz jakiego znam. Kompetentny, prowadzi szczegółowy wywiad, wyczerpująco odpowiada na pytania i przede wszystkim ma czas, do każdej pacjentki podchodzi indywidualnie. Poza tym bardzo uprzejmy i przyjazny. szczerze polecam!
Polecam doktora zdecydowanie. Pewnie ale i łagodnie poprowadził leczenie torbieli - poprzez hormonalne do zabiegu w szpitalu. Był obecny i pomocny przez ten czas. Doceniam tez szacunek do pacjenta i jego obaw. Doktor był do tego uprzejmy i wyjaśniał wszystkie wątpliwości.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja również bardzo polecam tego lekarza. Mega sympatyczny, bardzo uprzejmy. Byłam u niego dwa razy na usg. Na jednej wizycie przekazał mi niezbyt dobre informacje ma temat zdrowia dziecka, ale zrobił to w taki sposób i tak wszystko dobrze wyjaśnił jeśli chodzi o dalsze leczenie, że nawet bardzo się nie martwilam, bo tak mnie uspokoił. Zawsze podaje rękę na powitanie i pożegnanie co dla mnie jest bardzo miłe, a w dzisiejszych czasach już nie spotyka się takich lekarzy. Polecam w 100%
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeden z najlepszych ginekologów w Gdyni .Zdecydowanie lekarz od "trudnych" pacjentek . Wcześniej słyszałam "nie wiem " być może " "można by" . parę minut rozmowy a ja wychodziłam z gabinetu i jak był problem to i pozostał.
Dziś jestem zdrowa choć leczenie nie było łatwe. Po 5 latach , setkach wizyt odetchnełam z ulgą.
Pozytywne jest to że nie owija w bawełnę . Polecam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tylko Pan doktor przyjmuje prywatnie może gdzieś na nfz w Gdańsku patrzyłam w necie tylko prywatna wixyra
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
To najlepszy ginekolog w Trójmieście

Szczerze polecam dr. Maksymiliana Kurkowskiego. Poznałam go w szpitalu, gdy leżałam w ciężkim stanie w ciąży. Gdyby nie Pan doktor chyba bym zwariowała w tym szpitalu. Dzięki niemu przestałam się zamartwiać. Zajął się mną profesjonalnie,wszystko tłumaczył,robił badania, pocieszał w chwilach kryzysu. Nie powiedział złego słowa, w przeciwieństwie do ordynatorki i pozostałych lekarzy chamów. Po urodzeniu wcześniaka, sam zainteresował się dzieckiem, czy ma dobrą opiekę. Nigdy w życiu nie spotkałam takiego LEKARZA=CZŁOWIEKA, a naprawdę sporo chodziłam po tych lekarzach od młodości. Dodam, że lekarz nie prowadził mojej ciąży, pomimo tego wykazał prawdziwy szacunek i zainteresowanie. Polecam tego lekarza, posiada profesjonalną wiedzę, którą skutecznie leczy ludzi.
Jest to najleoszy lekarz jakiego spotkałam. Miły, uprzejmy, a do tego profesjonalny. Wszystko dokładnie tłumaczy. Operacja przeprowadzona laparoskopowo przebiegła dobrze. Lekarz z pasją. Naprawdę polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podzielam wszystkie pozytywne opinie. Jeżeli chodzi o lekarzy z Luxmedu to wedlug mnie najlepszy (choć bardzo trudno się dostać, ale pewnie nie bez przyczyny). Bardzo dokładny, kompetentny, ma dobre podejście.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Trafiłam do dra po dwóch poronieniach, znalazlam połączenie kompetencji i empatii. Przeprowadził nas (traktując Męża jako pełnoprawnego uczestnika procesu) przez kolejne etapy ciąży, konsultując problemy laryngologiczne, dermatologiczne i ortopedyczne, przewidywał kolejne wyzwania, meandry proceduralne (prawo pracy, procedury w szpitalach), przygotował do porodu a przede wszystkim nie dał mi zwariować kontrolując prawidłowość rozwoju ciąży na każdym etapie i odpowiadając na wszelkie wątpliwości. Opieka poporodowa również na wysokim poziomie i z właściwą dla doktora odpowiedzialnoscią za moje zdrowie. Polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nic nie można zrozumieć co napisałaś. Chyba jestem zbyt prosta do takiego dziwnego języka... Pelnoprawny uczestnik procesu etc...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11

Ospowiedz lekarza :

Szanowna Pani ! Często zgadzam się przyjmować pacjentki na tzw "dodatki" . Są to wizyty poza grafikiem a wejścia do gabinetu są "pomiędzy innymi pacjentkami ". Pacjentka która zdecyduje się na taką wizytę musi mieć świadomość , że nie zaproszę jej do gabinetu wprost po odejściu od recepcji tak jak i ja mam świadomość , że zostanę znów w dłużej w pracy , w godzinach za które nikt mi nie płaci.
Nie wiem czy to dobrze czy źle, ale trudno jest mi odmówić kobiecie , szczególnie tej w ciąży , która oczekuje mojej porady .
Tak samo zdecydowałem się i przyjąć Panią za co dziś otrzymuję odpowiednią "zapłatę" .
Pani ciążę prowadziłem z należytą starannością , miała Pani wykonywane wszystkie niezbędne badania . Na każdej wizycie pytałem o samopoczucie i niepokojące objawy . Na każdej wizycie miała też Pani wykonywane badanie USG płodu oceniające wagę , przyrost masy dziecka , ilość wód płodowych , łożysko i ogólny dobrostan płodu ( standardowo w pakiecie są tylko 3 USG wiec jak widać mimo iż nie musiałem poświęcałem Pani dodatkowy czas .)
Miała Pani wykonane badanie prenatalne , które nie wykazało nieprawidłowości ani ryzyka wystąpienia powikłań w ciąży.
Badanie również zostało wykonane z należytą starannością . Jeśli taki byłby Pani wybór mogłaby Pani nie wykonywać tego badania wcale, lub wykonać je w każdym innym gabinecie .
Apeluję do Pani o więcej empatii i zrozumienia , że czekające w kolejce pacjentki również mają kłopoty ze zdrowiem , zagrożone ciąże lub nawet te ciąże straciły . Proszę też o nieoczernianie osoby która chciała dla Pani dobrze .
Cieszę się , że jest pani teraz w dobrych rękach i urodziła zdrowe dziecko .
pozdrawiam serdecznie .
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 2
Panie Doktorze, proszę się nie przejmować jakąś sfrustrowana osobą, która widać, że jest bardzo roszczeniowa. Ilość pozytywnych opinii na Pana temat na tym i innych portalach mówi sama za siebie, że jest Pan najlepszym lekarzem ever:)
Ja dodam jeszcze od siebie, że spotkałam Pana doktora kiedyś na ulicy i zapytał o moje samopoczucie, a robiłam u niego tylko usg w lux medzie. Więc dla mnie jest żenujące pisanie, że nie kojarzy pacjentek. Tym bardziej, że dr pracuje w szpitalu i kilku gabinetach, więc nie ma obowiązku zapamiętać setek twarzy.
To jest lekarz, który daje z siebie 200%
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jednak brawo dla Pana Doktora za tę odpowiedź. Nie wiem, jakiej sprawy to dotyczyło, ale niektórym kobietom w głowach się poprzewracało. Nie jestem pacjentką dr Kurkowskiego, ale to, co slyszę w poczekalni u mojej dr ginekolog mi w zupelności wystarcza. Opóźnienie jedynie 15 min, a wylane na lekarkę wiadro pomyj. Przy czym potem ta sama pacjentka wchodzi do gabinetu i serdecznie z fałszywym uśiechem wita się z lekarką... Żenada. No, a potem jeszcze anonimowe paszkwile w internecie.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak nie wiesz czego dotyczyło to się nie wypowiadaj, bo w między czasie był podwójny pobyt w szpitalu i dużo cierpienia przed postawieniem diagnozy. A Pan doktor widzę jednokierunkowo tylko patrzy nadal.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 20

Pani Emmo. Po pierwsze- nigdy nie przechodziłam z Panią na Ty ( jakaś kultura- nawet na forum- też obowiązuje). Po drugie- jest to forum ogólnodostępne, więc bedę się wypowiadać, na jaki temat zechcę. Wreszcie po trzecie- nie musi Pani korzystać z porad Pana Doktora, skoro uważa Pani, że patrzy jednokierunkowo. Zawsze jest jakaś mozliwość wyboru. Niemniej uważam, że anonimowe szkalowanie kogoś w internecie jest żenujące i dziecinne. Proszę również pamiętać, że dr też ma prawo obrony swojego dobrego imienia, a jego wypowiedź tutaj uważam za najdelikatniejszą tego formę. Widać, że dr ma wierne grono swoich pacjentek - chwała mu za to i niech tak dalej będzie. p.s. nie jestem jego pacjentką- od wielu lat niezmiennie mam tę samą ginekolog, ale i tak współczuję mu takich anonimowo szkalujących "dam"...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry