Widok

Mam mdłości

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
stosuje antykoncepcje hormonalna ponad rok a od dwóch dni mam mdłosci na wieczór a pigułki biore jak zwykle bez opożnień czy to moze byc przemeczenie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja tez mialam tarczyce wlasnie ja wyleczylam i powiem ze podszas mialam mdlosci az do tej pory.a mam pytanie sorki paulina ze sie tu wepchalam jak sie odstawi tabletki na niedoczynnosc tarczycy czy moze sie spizniac miesiaczka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
już głupiaj jestem nic nie wiem ciekawe jak to przyjmie mój boy pewnie zejdzie na zawał eh szkoda gadać mam nadzieje że bociek jednak u mnie nie zawitał bez przesady ile można buuuuuu
nie strasząc, ale moja kumpela też ma córkę z Cilestu...
No to ładnie ;)
hehe - to wiadomo jakich tabsów unikać ;)
Ej laski nie straszcie, ja tez biore cilest...
A w tym miesiacu zapomnialam 2 tabletek :/
wieczorami? stawiam na grype jelitowa. jakas perfidna w tym roku jest. wokolo nas kreci sie juz z miesica i wszyscy na ogorki kiszone zwalaja :)
bociek nic strasznego. zycze z calego serca pieknego zdrowego pakunku, ale stawiam na grype :/
zrób test i nie będziesz się stresować.....
paulina zrób test dla świętego spokoju, ale nie stresuj się, jak bierzesz te tabletki regularnie, nie braąłś antybiotyków ani innych leków, których przy tabsach brać nie można, nie wymiotowałaś zaraz po wzięciu pigułki to są 100%:) może być grypa, niestrawność, stres i różne inne...
właśnie-nie prosciej zrobic test?
Paula i jak, napisz cos kurcze. Robilas ten test?Dzieci to skarb ale Ty juz masz dwa Skarby hehe :) trzeci najlepiej jakby jeszcze poczekał ;) Trzymam kciuki oby to było poprostu przemęczenie... :*
dzisiaj zrobie test eh
Dziewczynki ja zaszłam na Mycrogynonie21 ;P
kolezanka rowniez szaszla na cilest ,nastepna kolezanka zaszla przy spirali...i uwaga co 2 nce chodzila do kontroli dziecko zmarlo w 4 miesciacu ....
A może tak działają na ciebie tabletki. Przeczytaj sobie skutki uboczne. Może czas zmienić?
ja tez nie chcę krakać ale moja szwagierkach po 6 latach brania tabletek ma pięknych dwóch 3-letnich chłopaków:):):)

image
Paulina - i jak test?
Też jestem ciekawa ;) Pochwal sie! :)
okropny ale zapisze sie do lekarza nie moge uwierzyc mam nadzieje ze to nie prawda szkoda gadac czlowiek placi kase na pigulki i co dupa jakbym zapomniala to bym rozumiala ale nigdy nie zapomnialam
No nie gadaj!!! 2 kreski!!??

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry