Widok

Mam mdłości

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
stosuje antykoncepcje hormonalna ponad rok a od dwóch dni mam mdłosci na wieczór a pigułki biore jak zwykle bez opożnień czy to moze byc przemeczenie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja tak czytam ten wateki naprawde smieszy mnie to ze niektóre kobiety lykajac tabsy mysla jeszcze o dodatkowym zabezpieczeni,ja w tej chwili mam założona spirale i nie po to ja zakładałam zeby uzywac jeszcze 100 innych srodków :)
co dpo Pauli niema co sie przejmowac,główka do góry i nie bierz sobie do glowy takich glupich tekstów, a skoro naprawde jest Wam ciezko to do mops-u tez idz sie usmiechnij :) zawsze to cos, pozdrawiam i zycze szczesliwego rozwiazania :)
dzięki nie oceniam niezalogowanych ale wiekszość dla mnie przykrych wypowiedzi to tylko od niezalogowanych osób nie stawiam wszystkich na równej wadze prosze nie miejcie mi za złe dobrzy ludzie ,mops sie wypina na nas twierdząc że w zeszłym roku dochody mojego chłopa były za duże i niestety człowiek musi radzić sobie sam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Paulina trzymam kciuki!
Niezalogowana *Iza* ;-) zeby nie było...
Po cholere zadajecie dziewczynie tyle bólu swoimi debilnymi wypowiedziami?
Lepiej wam teraz? ulżyło?
Znajdzie sobie inny sposób na dowartościowanie i wyrażanie swoich pseudo mądrości. To nie czas i miejsce na takie wywody.
To zadziwiające ile tu zawiści
Paulina to nie czekaj tylko idź do Mopsu, w końcu Mops od tego jest żeby dawać zasiłki tym, którzy ich potrzebują. Nie ma nic złego z korzystania z zasiłków.
dzięki mnie bolą słowa np robią dzieci i stoja w kolejce do mopsu ja od mopsu moi drodzy żeczliwi nie dostaje ani grosza i jak wam teraz?ziekuje tym ludzią co mnie nie oceniają
Paulina właśnie to jest najśmieszniejsze że te/ci niezalogowani są najmądrzejsi i w ogóle och i ach najlepsi ,u mnie na żadne dziecko nie był odpowiedni moment ale stało się jak się stało ,mam 2 małe skarby ,mamy 136 zł na nas czworo o tyle dobrze że rodzina pomaga jak może ,nie mnie ciebie oceniać ,życzę Tobie jak najlepiej i oby był to fałszywy alarm :))
Dziekuję dziewczyny za wątek widzę ze to gorący temat dla niektórych niezalogowanych proszę nie oceniajcie mnie niektóre słowa bolą ale jak niektórym ulży to super ja nie jestem w nastroju na bronienie swoich pogladów , przykro mi że mnie los nie rozpieszcza ale nie mam sobie nic do zarzucenia przede mną trudne dni czekam na wizytę mam dużo czasu w razie czego na podjecie decyzji dotyczącej kolejnego maluszka w domu
Ja tez przy tabletkach zabezpieczałam się dodatkowo.... teraz zakładam spiralę i też będę uważała.... pomimo tego że mamy bardzo stabilną sytuację materialną...ale jednak bardzo zależy mi na pracy i wiem że to nie czas na drugą dzidzię...abstrahując już od Pauliny i to czy jest czy nie jest w ciąży to też mam takie zdanie że lepiej mieć tyle dzieci na ile nas stać..a nie potem wystawać po zasiłki z pomocy społecznej....bo samą MIŁOŚCIĄ człowiek nie wyżywi i nie ubierze dzieci...niestety ale nie jest się już odpowiedzialnym tylko za siebie i swoje potrzeby...nie chodzi oto aby kogoś ganić i pouczać ale czasem warto porozmawiać i pomóc otworzyć oczy na pewne sprawy....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiem co wyszło autorce wątku, bo śledzę go od początku i tylko dlatego że niektóre dziewczyny są szczęśliwymi Mamami mimo brania tabletek, sama dałam się namówić Mżonkowi na test ;P
A co do tego co napisała Olciaprincessa (mam nadzieję że dobrze nick napisałam:P) i tak muszę po recepty skoczyć do lekarza, więc "dam" się przebadać :D
Ja tam się nie obawiam że jestem w ciąży bo nie ten moment czy coś ;P bardziej wolałabym szybko się dowiedzieć ze względu na antykoncepcję - nie chcę truć dziecka ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mysle, ze wielu z nas choc raz w zyciu zdarzyla sie sytuacja kiedy OBAWIALYSMY SIE, ze jestesmy w ciazy, a nie byl to najlepszy czas na dziecko. Jestesmy tylko ludzmi.

Paulina123 trzymam za Ciebie kciuki!
mi 3 test pokazaly jedna kreske a bylam w 4 tygodnu
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
sloneczko tylko, że autorce wątku wyszły dwie kreski na teście
HA!! też mam mdłości i dziwnie się czuję od jakiegoś czasu, toteż mój Mżonek namówił mnie bym zrobiła test... i co? jako blondynka przy pierwszym poległam - pytania były za trudne ;P zero kresek wyszło ;P
zatem poszłam po drugi i od razu po kilku sekundach pokazało brak ciąży - chyba trzeba przestać tyle jeść i takie tłuste i niezdrowe jeść :P
nie chce mi sie nawet tego komentowac,
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
ja też brałam Cilest, 1.5 roku, na szczescie nic sie nie zdarzyło :)

Paulina, trzymam kciuki !!
"Inteligętna" :D

Dajcie spokój, co? To nie temat na magiel.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potrafie czytać ze zrozumieniem ale tekst ze nikomu nie mozna ufac to lekka przesada według mnie
Fakt może miałam szczęście a może poprostu jestem inteligętna i z byle kim dzieci nie mam.Ale ja nie wpadłam tylko planowałam swoje dzieci i gdyby coś było nie tak mogłabym mieć pretensję tylko i wyłącznie do siebie ale przy wpadce chyba w innych kategoriach powinno się na to patrzeć :)
życie wiele weryfikuje i fakt jak ktoś raz nie stanoł na wysokości zadania zostając tatą zapewne przy kolejnych próbach tego też nie uczyni
mniejmy jednak nadzieje ze będzie wiecej Tych dobrych tatusiów nie koniecznie bogatych a poprostu kochajacych
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Paulina napisz jak tam wizyta u lekarza ?? !!
przynajmniej ktos:) a potem jest placz i samobojstwa bo sama lepiej z 1dzieckiem i byc samemu niz z 3 jak sie nie uklada to znak ze trzeba sie rozstac a nie godzic sie i coraz brzuszek kazdy ma rozum i wolna wole zycze powodzenia Paulinie123 ale czrano to widze bo samam to przerabialam ale w pore sioe oicnelam i odeszlam i nie zaluje niktorzy nie nadaj sie do roli ojcow chyba tylko do robienia dzieci pisze tu o ex ale do zycia to tragedia.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry