Widok

Mam mdłości

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
stosuje antykoncepcje hormonalna ponad rok a od dwóch dni mam mdłosci na wieczór a pigułki biore jak zwykle bez opożnień czy to moze byc przemeczenie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
czyli wyszedł na tak?

łooo matko... współczuję... (tulę)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ehhh brak słów ale nie jestem przekonana do tych testow poporsze w poniedzialek aby sprawdzili bo padne dlaczego ja mam ostatnio az tak podgorke?
współczuję...am nadzeję,że to pomyłka
dziewczyny,moze pomozzemy w znalezieniu pracy dla meza? przeciez oni nie maja warunkow...
my szukamy dzieki ale modle sie aby nie bylo to prawda
O kurczaczki! No to nieźle sie godziliście ;)
Twój luby płodny niczym cała jednostka MW ;)
Paulina, jak to prawda to pozostaje Ci sie tylko cieszyć! Chyba nie masz innego wyjścia....
Przecież wiesz, że dzieci to skarb!
A wyprawkę jakoś Ci skombinujemy....
Daria - akurat z wyprawką nie byłoby większego problemu ;) ale co dalej?

życzę Paulinie, żeby to była grypa żołądkowa ;) i wadliwy test ;)
paulian,jakie ma wyksztalcenie Twoj Maz? ile ma lat? u nas potrzebny ochroniarz-warunek nie moze byc karany,do 40 lat
lat 23 niekarany spawacz aluminium
podaj mi swojego maila ,ok?
Swoją drogą to bardzo mnie dziwi, ze młody spawacz aluminium nie ma pracy... cóż....
oby nie bliźnięta...
zlikwidowali zaklad pracy zwolnili no cóż takie sa realia
mail jest w profilu
a ja wcale bym się nie dziwiła. Ojciec mój, co prawda już nie taki młody :), ale też spawacz i pracy nie ma. Jeszcze rok, dwa temu wyjeżdzał za granicę, a teraz firmy są cwańsze i chcą spawaczy owszem, ale ze wszelakimi aktualnymi uprawnieniami, które kosztują kupę kasy.

Paulina, mimo, że dzieci to rzeczywiście dar, życzę również jakiejś grypy żołądkowej :). Nie czas i sytuacja na kolejne dzieci ;)
a ile czasu jest bez pracy?
Szuka obojętnie czego, byle by pracować i mieć dochód czy ogranicza się do swojej branży?
byle czego szukamy jest na zasilku prawie 4 msc mam prawo jazdy
Współczuję. Kurcze, cieżko jest teraz z pracą, ilu jest ludzi uzdolnionych, z kwalifikacjami, ambitnych, którzy pracy nie mają.
To jest straszne naprawde. I jak tu żyć?!

Pytałam, bo mamy w rodzinie takiego delikwenta, tzn. brata mojego, który za 1500 nie pójdzie robić, bo "nie chce się zhańbić", "on ma swoją dumę".
Nie moge tego zrozumieć, woli siedzieć w domu i być na utrzymaniu dziewczyny, która pracuje na 2 etaty! A do tego ma takie wymagania, że szok. Nie dość, że praca musi być odpowiednio opłacana to jeszcze nie chce pracować w weekendy i święta, ani też w nocy, ani na dworzu i nie dłużej niż 8 godz. dziennie.
Nie dość, ze nie łoży nic na swoje utrzymanie to jeszcze ma specjalne zachciewajki, np. co do obiadu. No zaraz! Ja bym mu chyba kopa zasadziła w ten głupi zad. A dziewczyna (i moja mama z resztą też) go tak broni, no bo przecież "on jest taki zdolny, taki inteligentny, że zasługuje na dobrą prace!". Padam!!!!
Ale sie rozpisałam!
no to pięknie....
troche mnie dziwi ten brak pracy z prawem jazdy ? mojej kuzynki facet pracuje jako pomocnik na budowie zarabia nie wiele ale zawsze cos trzeba chodzic i sie pytac twarz w twarz i wybacz nie chce Ci najezdzac ale jak ktos chce to znajdzie prace zawsze chodzby na rozkladaniu towaru w marketach pelno takich ofert wiem bo przyjaciółki brat tak skacze z pracy do pracy puki nie znajdzie czegos konkretnego .trzymam jednak kciuki zeby okazalo się że to trzecie dziecie pojawilo się ale w lepszej sytuacji materialnej
moj nawet w niedziele pracowal ja bylo trzeba i to po 12 godzin i nie wyplacali mu nadgodzin eh
Też mi sie wydaje, jak to sie mówi dla chcącego nic trudnego. Tymbardziej, że rodzina na utrzymaniu.

No ale skoro nie znamy całej sytuacji to trudno się wypowiadać, może nie mamy racji.

Oli_AG, a wiesz ile on jako ten pomocnik na budowie zarabia?
Pytam, bo małż wziął mojego brata za pomocnika (mój brat doświadczenia ani szkoły żadnej nie ma) i dał mu 10 zł netto na godzine.
Mój brat oczywiście od razu zażądał podwyżki. Miał przychodzić cały tydzień do pracy bez spóźnień (a dodam, że mój małż po niego jeździł)i pracować conajmniej 8 godz. dziennie. Zrezygnował. Stwierdził, że w takim razie on tej podwyżki nie chce ;)))))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry