Widok

Mam mdłości

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
stosuje antykoncepcje hormonalna ponad rok a od dwóch dni mam mdłosci na wieczór a pigułki biore jak zwykle bez opożnień czy to moze byc przemeczenie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Burza w szklance wody...
A Paulina jutro powie że test sie pomyliL ;)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tego Jej życzę ;)
Ja też :))
szczerze-to ja też jej tego życzę.
Ale dziewczyny sie tu nakręciłyście że hoho
Paulina jestes w centrum uwagi i to dośc często widze
a Paulina teraz ma mega czkawkę ;P i strasznie pieką ją uszy :P
życie to jest jednak niesprawiedliwe. niektóre latami się starają, a i
O kurcze , Paula :-(
Trzymam mocno kciuki żeby było po Waszej mysli
ja nigdy nie stosowalam pigulek tylko gumki i ro rokuz aaszlam w ciaze i co odeszlam od meza i dobrze bo zostalabym z conajmniej 3 dzieci a takznz jednym dam sobie rade .Nikomu nie mozna ufac.Dzisiaj jest jutro do innej leci tacy sa
ale tu aż kipi mama to z kim Ty się zadajesz ..jak można być z kims komu się nie ufa ??
H ha Rozbawiły mnie kobietki co stosowałyby wsztstkie możliwe środki anty!!!
A jak Paulina brałaby piguły bo ma uczulenie na gumy??To to że wpadła to jest jej wina??
A może nie powinna współżyć??Tylko udawać cnotke??
He he.
Co za baby!!!
czytaj ze zrozumieniem nie z kim a z mezem z ktorym bylam 4 latapewnie kazdego zeycie mozna sobie z milosci na,,,, dzieci tylko potem zdych sie z nimi z glodu bo maz jak chce bzyknac to kocha a potem pomiata i depta i traktuje jak zero to uwazasz za milosc gratuluje ze dobrze trafilas ja zle wspomnienia i nikogo nie mam i nie szukam bo znlaezc kogos do zycia to ciezko do lozka zawsze sie znajdzie ale mi nie o to cjhodzi .Jak ktos chce to zrozumie to co chce przekazac jesli nie to kazdegoi pryawtna interpretacja.
Wiem o czym mówisz!!!
Znam takie przypadki.Niestety.
przynajmniej ktos:) a potem jest placz i samobojstwa bo sama lepiej z 1dzieckiem i byc samemu niz z 3 jak sie nie uklada to znak ze trzeba sie rozstac a nie godzic sie i coraz brzuszek kazdy ma rozum i wolna wole zycze powodzenia Paulinie123 ale czrano to widze bo samam to przerabialam ale w pore sioe oicnelam i odeszlam i nie zaluje niktorzy nie nadaj sie do roli ojcow chyba tylko do robienia dzieci pisze tu o ex ale do zycia to tragedia.
Paulina napisz jak tam wizyta u lekarza ?? !!
Potrafie czytać ze zrozumieniem ale tekst ze nikomu nie mozna ufac to lekka przesada według mnie
Fakt może miałam szczęście a może poprostu jestem inteligętna i z byle kim dzieci nie mam.Ale ja nie wpadłam tylko planowałam swoje dzieci i gdyby coś było nie tak mogłabym mieć pretensję tylko i wyłącznie do siebie ale przy wpadce chyba w innych kategoriach powinno się na to patrzeć :)
życie wiele weryfikuje i fakt jak ktoś raz nie stanoł na wysokości zadania zostając tatą zapewne przy kolejnych próbach tego też nie uczyni
mniejmy jednak nadzieje ze będzie wiecej Tych dobrych tatusiów nie koniecznie bogatych a poprostu kochajacych
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
"Inteligętna" :D

Dajcie spokój, co? To nie temat na magiel.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też brałam Cilest, 1.5 roku, na szczescie nic sie nie zdarzyło :)

Paulina, trzymam kciuki !!
nie chce mi sie nawet tego komentowac,
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
HA!! też mam mdłości i dziwnie się czuję od jakiegoś czasu, toteż mój Mżonek namówił mnie bym zrobiła test... i co? jako blondynka przy pierwszym poległam - pytania były za trudne ;P zero kresek wyszło ;P
zatem poszłam po drugi i od razu po kilku sekundach pokazało brak ciąży - chyba trzeba przestać tyle jeść i takie tłuste i niezdrowe jeść :P
sloneczko tylko, że autorce wątku wyszły dwie kreski na teście
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry