Widok
czytaj ze zrozumieniem nie z kim a z mezem z ktorym bylam 4 latapewnie kazdego zeycie mozna sobie z milosci na,,,, dzieci tylko potem zdych sie z nimi z glodu bo maz jak chce bzyknac to kocha a potem pomiata i depta i traktuje jak zero to uwazasz za milosc gratuluje ze dobrze trafilas ja zle wspomnienia i nikogo nie mam i nie szukam bo znlaezc kogos do zycia to ciezko do lozka zawsze sie znajdzie ale mi nie o to cjhodzi .Jak ktos chce to zrozumie to co chce przekazac jesli nie to kazdegoi pryawtna interpretacja.
przynajmniej ktos:) a potem jest placz i samobojstwa bo sama lepiej z 1dzieckiem i byc samemu niz z 3 jak sie nie uklada to znak ze trzeba sie rozstac a nie godzic sie i coraz brzuszek kazdy ma rozum i wolna wole zycze powodzenia Paulinie123 ale czrano to widze bo samam to przerabialam ale w pore sioe oicnelam i odeszlam i nie zaluje niktorzy nie nadaj sie do roli ojcow chyba tylko do robienia dzieci pisze tu o ex ale do zycia to tragedia.
Potrafie czytać ze zrozumieniem ale tekst ze nikomu nie mozna ufac to lekka przesada według mnie
Fakt może miałam szczęście a może poprostu jestem inteligętna i z byle kim dzieci nie mam.Ale ja nie wpadłam tylko planowałam swoje dzieci i gdyby coś było nie tak mogłabym mieć pretensję tylko i wyłącznie do siebie ale przy wpadce chyba w innych kategoriach powinno się na to patrzeć :)
życie wiele weryfikuje i fakt jak ktoś raz nie stanoł na wysokości zadania zostając tatą zapewne przy kolejnych próbach tego też nie uczyni
mniejmy jednak nadzieje ze będzie wiecej Tych dobrych tatusiów nie koniecznie bogatych a poprostu kochajacych
Fakt może miałam szczęście a może poprostu jestem inteligętna i z byle kim dzieci nie mam.Ale ja nie wpadłam tylko planowałam swoje dzieci i gdyby coś było nie tak mogłabym mieć pretensję tylko i wyłącznie do siebie ale przy wpadce chyba w innych kategoriach powinno się na to patrzeć :)
życie wiele weryfikuje i fakt jak ktoś raz nie stanoł na wysokości zadania zostając tatą zapewne przy kolejnych próbach tego też nie uczyni
mniejmy jednak nadzieje ze będzie wiecej Tych dobrych tatusiów nie koniecznie bogatych a poprostu kochajacych
HA!! też mam mdłości i dziwnie się czuję od jakiegoś czasu, toteż mój Mżonek namówił mnie bym zrobiła test... i co? jako blondynka przy pierwszym poległam - pytania były za trudne ;P zero kresek wyszło ;P
zatem poszłam po drugi i od razu po kilku sekundach pokazało brak ciąży - chyba trzeba przestać tyle jeść i takie tłuste i niezdrowe jeść :P
zatem poszłam po drugi i od razu po kilku sekundach pokazało brak ciąży - chyba trzeba przestać tyle jeść i takie tłuste i niezdrowe jeść :P